VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Radikali - ko su oni ?
staro
  (#41 (permalink))
Jovan
Početnik
Jovan će uskoro postati poznat članJovan će uskoro postati poznat član

Član od: 05.03.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 20:40
Pol: Muško
Godine: 39
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 22.03.2007, 18:03

Citat:
**princess** kaže: Pogledaj poruku
prosti, primitivni ljudi puni prezira i mrznje....
prodaju priglupom narodu bajke o hlebu od tri dinara... josh je tuznije shto ima onih koji im veruju....
radikali jednostavno vredjaju moju inteligenciju!!!
Prvo sam pročitao one hvalospeve o DS i Đinđiću pa sad inteligentno kako kažeš da ti odgovorim.
Ponosan sam na SRS i nisam nikada nikom prodavao bajke, verujem da samo zahvaljujući neznanju ili mržnji prema pol. protivnicima mogu se videti ovakvi ili sl. postovi.
Konkretno a ne demagoški se bavimo ( čitaj, bavim) problemima i činim sve što znam da poboljšam uslove života u mojoj sredini. Znači moje aktivnosti su javne i mogu o tome konkretno da prozborim i sa mojim oponentima.
Kada bi uzimali delove ili pasuse pojedinih političara i tako izvrtali kontekst
tih izlaganja, pogledaj ili pokušaj da izvučeš iz konteksta izjave tvojih lidera i
pobornika, pa vidi načega to liči.
Kod mene je, u mojoj sredini, kada je bila ona čuvena akcija, zabrane srs, to toliko simpatično bilo da su neki moji aktivisti pripomogli geyu, rezultat je bio
simboličan.
Ponavljam, moju inteligenciju, takvi stavovi, kao što su mojih predhodnika, ne
vređaju ali sam iznenađen da neshvatate da se svet i Srbija nevrte oko vas i vaših ideja ( ni oko nas).
Kažete ko su oni, evo spreman i oran, da vam objasnim i pokažem.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Godine: 58
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 22.03.2007, 22:16

Eh, eh, eh....
Pa hajde da pogledamo malo mirnije, ljudski, humanisticki: Nemoguce je da u ovoj zemlji postoji dva miliona glupaka, rasista, primitivaca. Nisam sa njima, ali me opsta prica stavlja u njihovu odbranu.Ako neko misli drugacije, ne svrstavaju li se oni koji ih ostrasceno napadaju, u jos radikalniju opciju?

staro
  (#43 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 02.04.2007, 16:24

Nisu moja politička opcija, niti bilo čija u mom bliskom okruženju... a i širem . Izuzev Maje Gojković koja kao da je zalutala medju njih - svi drugi, mislim na ove eksponirane, veoma su iritantni i, svojim glupavo-arogantnim tonovima izazivaju u normalnom čoveku ovakve reakcije...
Najbolje ih opisuje ovaj lik !

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#44 (permalink))
SilentBob
Početnik
SilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamant

Član od: 25.04.2007.
Poslednji login: 27.08.2007 14:27
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 25.04.2007, 13:11

Radikali?

Bez namere da uvredim nekoga od njih, moram reci da su oni sekta u nashem politichkom zhivotu. Zashto sekta? Zato shto su sami sebi dovoljni, zato shto smatraju da se sve shto vredi u ovoj zemlji nalazi medju njima, a da van njih ne postoji nishta vredno pomena, vec je to sam go izdajnik i neprijatelj.

Uspeli su da do sada izvrgnu ruglu svakog pojedinca, instituciju ili pojavu koja nije po njihovom. A po njihovom je samo onaj/ono shto mene nagoni na stid i sram.

Imaju nepogreshivi talenat da izmedju vishe reshenja, biraju (i predlazhu) ono koje je najgore i najpogubnije po ovu zemlju. Velika vecina njih to radi svesno (urnishe ovu zemlju), dok manjina 'idealista' toga i nije svesna.

Njihov cilj nije cilj jedne politichke organizacije. Cilj vrha te stranke je da za sebe obezbedi solidno placena radna mesta (poslanika), i to vrlo veshto rade, prichajuci narodu upravo ono shto bi narod voleo da chuje. Vlast ih ne interesuje, shta vishe boje se toga, jer bi onda morali da preuzmu veliku odgovornost na koju nisu navikli. Tipichni politichki shibicari.

Narodna poslovica kazhe da nije sramota biti siroma'. Sramota je nemati obraza ni stida. Neverovatno je da radikali, nakon 90-tih godina kada su zajedno sa SPS i JUL silovali ovu zemlju, i dalje nastupaju kao da se nishta nije desilo, kao da svi patimo od kolektivne amnezije, i kao da smo zaboravili shta se tada deshavalo.

Na stranu to shto su nosioci ksenofobije, shto bi nama u Vojvodini trebala da bude strana pojava. I ne samo ksenofobije, vec i svega destruktivnog.

Toliko ... (za sad)

staro
  (#45 (permalink))
StOlA
Početnik
StOlA ima spektakularnu auru oko sebeStOlA ima spektakularnu auru oko sebeStOlA ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 03.12.2008 01:03
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 04.05.2007, 20:29

па то је знате, хм, једна странка на маргини политичке сцене у Србији, хм, са тричавих 1.200.000 гласова, хм, ето, они да којим случајем добију још мало гласова то онда не би били демократски избори.

staro
  (#46 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Godine: 40
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 05.05.2007, 22:13

Imam nekoliko poznanika koji su strasni radikali, stvarno su dobri kao ljudi i kolege, ali imaju jednu 'odliku' koja mi se cini smesnom ali moze biti i za razmisljanje, ako je pravilo (a izgleda da jeste), naime sa njima mogu o svemu sem o onome sto 'voja' kaze..(ili bilo ko iz ove nove postave)...to je zakon..oko toga nema razmisljanja, ni rasprave ma koliko to nelogicno ili cak glupo bilo..a ima i jos jedna stvar koja im je zaista svima zajednicka: ljudi su 'slabije' prosli u zivotu i za to okrivljuju sve koji ne misle kao oni, a ne traze odgovore u sebi i svojim postupcima. (ovo mi deluje poznato odnekud iz istorije... )
Ponesto od toga i mogu da razumem, ima medju njima ljudi koji su prosli svasta tokom ovih ratova, a to ostavlja velike posledice na psihu i sposobnost rasudjivanja ljudi. Njima treba novi 'Vodja' koji ce ih 'izbaviti' iz bede i nepravde.
Sa druge strane opsta situacija u politici je stvarno takva da danas biramo izmedju loseg i goreg.
I 'demokratskim' partijama trebaju radikali kao opravdanje za svoju nesposobnost da naprave pomak napred. A resenje je prosto: poredjajte svoje prioritete u zivotu, pitajte isto i poznanike, kada vecini bude na prvom mestu porodica i 'normalan' ljudski zivot, bice svima bolje i partije tipa radikala nece ni biti vredne pomena.
Sada to nije tako, vecini u ovoj drzavi je bitnije sve ostalo, sem sopstvene egzistencije..nazalost.

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

staro
  (#47 (permalink))
Srpski Radikal
Početnik
Srpski Radikal je na dobrom putu

Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 15:04
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 05.06.2007, 23:53

Најкраће Радикали су Српске патриоте који имају за циљ да побољшају Српску економију, сачувају Свето Српско Косово и Метохију, и уједине Србе Православце, Србе Четнике, Србе Комунисте, Србе Муслимане, Србе Католике и све Србе. Да створе Велику Србију са свим земљама које су одувек припадале Србији али су отете од стране Српских непријатеља.

Нисте ви криви што имате такво мишљење, да су Радикали екстремисти, али дај људи, ставите прст на чело и размислите, ЗАР ИЈЕДНА ДРЖАВА НА СВЕТУ МОЖЕ ИМАТИ ПРЕКО МИЛИОН ЕКСТРЕМИСТА ?

Криви су слуге Олија Рена који се отворено залаже за независно Свето Српско Косово и Метохију као и других НАТО, САД и ЕУ (не)људи. Криви су они који су вам испрали мозак пропагандом демонократском. Али запитајте, се ТОЛИКО ГОДИНА СУ НА ВЛАСТИ ТЕ ВАШЕ ДЕМОКРАТЕ И ШТА СУ УРАДИЛИ, ШТА ??? После толико обећања, размислите мало. Рећи ћу вам ја НИШТА! Само су лагали и делили хемијске и јабуке да стигну до власти. Ви им и даље верујте ако сте баш толико тврдоглави, али бар покушајте и размислите још једном.

staro
  (#48 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 06.06.2007, 00:01

Citat:
Srpski Radikal kaže: Pogledaj poruku
ЗАР ИЈЕДНА ДРЖАВА НА СВЕТУ МОЖЕ ИМАТИ ПРЕКО МИЛИОН ЕКСТРЕМИСТА ?
da

staro
  (#49 (permalink))
tipka
Iskusni forumdžija
tipka će uskoro postati poznat člantipka će uskoro postati poznat član

Član od: 13.02.2007.
Poslednji login: juče 00:30
Godine: 35
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 06.06.2007, 00:12

Gomila PRIMITIVACA!

Nas dvoje volimo isto ja nju a ona sebe!

staro
  (#50 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
06.06.2007, 01:58

Citat:
Srpski Radikal kaže: Pogledaj poruku
Најкраће Радикали су Српске патриоте који имају за циљ да побољшају Српску економију, сачувају Свето Српско Косово и Метохију, и уједине Србе Православце, Србе Четнике, Србе Комунисте, Србе Муслимане, Србе Католике и све Србе. Да створе Велику Србију са свим земљама које су одувек припадале Србији али су отете од стране Српских непријатеља.

Нисте ви криви што имате такво мишљење, да су Радикали екстремисти
niste vi ekstremisti , vi ste ono u tvom potpisu . bar si napravio losu reklamu na dobrom forumu ubaci u ler