|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Radikali - ko su oni ? |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2008.
Poslednji login: 12.10.2008 18:17
Pol: Muško
|
Odgovor: Radikali - ko su oni ? -
07.09.2008, 12:35
Na žalost, pobedila je struja koju predvode Jovanović, Pop Lazić, Radeta, Krasić i Mirčić, podanici Šešeljevi, koji pojma nema da u Srbiji duvaju neki drugi vetrovi i da njegova politika više nikad neće proći.
Ako je ovo predznak raspada radikala, onda je dobro. ![]() |
|
|
|
|
|
Mali Badža
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 23:06
Pol: Žensko
|
07.09.2008, 12:56
A tek ako je predznak raspada svih redom, onda je SUPER !
![]() Daće Bog ! Neko uvek mora prvi "da povuče nogu" . opet, kada malo razmislim, veća mi je pusta želja bila da prvo odgledam raspad ona "Tri Praseta " ![]() (čoveče, kako svinjogojstvo napredujeee, kako se to natoviloooo za kratko vreme)![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
|
07.09.2008, 14:44
-Sve je na Nikolicu, da li ce mirno otici u noc ili ce da se da "rovari" po lokalnim odborima i da zapocne ono sto se u DS-u desava vec 15 godina (nova stranka). Participaja u vlasti sa Seseljovom ideologijom, realno je ne ostvarljiva (toliko "tvrdo" ni DSS nemoze da proguta) - u prilog i njegova izjava: ako nisi u poziciji da vrsis vlast, pomozi onome koji jeste. O Tomi Tadicu i Trenutku: Trazi nas predsednik konsezus oko nastojanja za pridobijanjem podrske u UN "da se Kosovo preda sudu", i oko EU integracija sto i jeste ono na cemu su dobili izbore. A Radikali - ko su oni?
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2008.
Poslednji login: 17.11.2008 20:06
|
08.09.2008, 03:45
Pozdrav svim forumašima.
Hteo bih da kažem da se slažem sa Dejan B i još ponekim članovima koji stoje iza stava da ni jedna stranka nije homogena po pitanju da su u jednoj glupi a u drugoj pametni građani. ja sam u radikalskoj omladini, najbolji drug mi je u DS-ovoj. jedan drug mi je član SPO-a. i mi smo najvrednije što ove stranke imaju .Ono što volim kod radikala je brinu za sve građane a ne samo za svoje birače. javni sektor je zauzeo DS i jedan član radikala nema nikakve šanse u odnosu na članove DS bez onzira na stručnost. diskriminacija se oseća na svakom koraku: fakultet, opština, sud, zdravstvo... Tako je bilo za vreme Tita, Slobe, tako radi i Tadić a tako će i onaj ko dođe posle njega. ono što je najstrašnije je što je svaki sledeći sve gori i gori. Lično mislim da je Šešelj najbolje što srbija sada ima |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 07.04.2008.
Poslednji login: 21.09.2008 17:35
Godine: 29
|
08.09.2008, 14:19
Najobičniji luzeri, i ex komunisti. Jednostavno najveći politički užas u Srbiji.
|
|
|
|