VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Radikali - ko su oni ?
staro
  (#321 (permalink))
felix
ženski dušmanin
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 16:34
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 30.08.2008, 15:24

Jedino sto upada u oci na ovoj temi jesu izlivi mrznje i netrpeljivosti prema radikalima...i to,verovatno,od strane "demokrata"...ovde demokrate vredjaju,a radikali cute...nije mi jasno koja je od dve opcije gora?!

-POBEDNIK JE ONAJ KOJI VERUJE U POBEDU-Vergilije,ENEIDA,

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#322 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: juče 14:24
Pol: Žensko
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 30.08.2008, 15:34

Ko to kazze?
Ja eto nisam ni od jednih ni od drugih ni od trecih chetvrtih petih ni stotih.

Ja "ratujem" individualno
mislim "sam".

Ne mora se obavezno pripadati taborima da bi se neshto popljuvalo ili pohvalilo.

Samo za hvalu i ode neshto nema gradje

staro
  (#323 (permalink))
felix
ženski dušmanin
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 16:34
Godine: 30
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 30.08.2008, 15:38

Citat:
CHichaGlisha kaže: Pogledaj poruku
Ko to kazze?
Ja eto nisam ni od jednih ni od drugih ni od trecih chetvrtih petih ni stotih.

Ja "ratujem" individualno
mislim "sam".

Ne mora se obavezno pripadati taborima da bi se neshto popljuvalo ili pohvalilo.

Samo za hvalu i ode neshto nema gradje
..da ,to si u pravu...ni mene ne zanimaju bilo kakve politicke stranke,ako tako uopste i mogu da ih nazovem,ali mi pada u oci da samo "demokratska" strana izliva ogromnu mrznju,a ovi drugi nista....padaju razni komentari:seljacine,ispljuvci,prljavi,smrdljivi... itd.

-POBEDNIK JE ONAJ KOJI VERUJE U POBEDU-Vergilije,ENEIDA,

staro
  (#324 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 12:51
Godine: 32
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 30.08.2008, 19:56

Nachi che se tema mozzda jednom tema i o Hitleru, verujem da bih bio veoma demokratichan ako ga ne bih pljuvao?

Prosto, mishljenje vechine ovde o radikalima je takvo, ne vidim zashto bi se uvijalo u oblande. Ok, treba poshtovati politichke protivnike, medjutim ako nekoga dozzivljavash kao zlo, ne mozzesh se osechati bolje tako shto chesh mu persirati. A radikale niko ne sprechava da se sami brane, ali to njima uspeva na samo njima dostupnim frekfencijama.

Zato i jesu radikali.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#325 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 30.08.2008, 19:57

Kad god sam sreo radikale, i ispostavilo se da nam politička gledišta nisu podudarna, osećao sam veliku dozu odbojnosti od njihove strane prema meni, i obično sam ih ostavljao, bez daljnjeg komenta.
Tako ću i sad..
Ostavljam ovu temu, verovatno kao i druge vezane za politiku i religiju.
Možda se jednog dana vratim, ali meni ovo ne treba..

Ćao svima..

Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

staro
  (#326 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 30.08.2008, 20:19

...oteraste macku a ni sic niste viknuli...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#327 (permalink))
Samuraj
Ipon son
Samuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostale

Član od: 14.06.2008.
Poslednji login: danas 15:14
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 02.09.2008, 20:37

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...oteraste macku a ni sic niste viknuli...
Бог те мазо, а таман се човек расписао надугачко и нашироко

Живима по заслузи, мртвима по обичају

Radikali - ko su oni ?
staro
  (#328 (permalink))
3oka
Početnik
3oka će uskoro postati poznat član3oka će uskoro postati poznat član

Član od: 23.05.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 00:26
Godine: 47
Radikali - ko su oni ? - 03.09.2008, 11:51

Citat:
itebejac kaže: Pogledaj poruku
Ostavljam ovu temu, verovatno kao i druge vezane za politiku i religiju.
Možda se jednog dana vratim, ali meni ovo ne treba..

Ćao svima..

Sa žaljenjem Vas obaveštavam, da smo u ovoj bitci za traženje logike,
izgubili još jednog demokratu

Citat:
dufko kaže: Pogledaj poruku
Pa, sad, svašta sam ovde pročitao o radikalima da me sve strah da i ja nešto kažem ....
I moj otac je njihov simpatizer sa diplomom doktora i 30 godina radnog staža. Moj teča sa takođe doktorskom diplomom i 40 godina radnog staža iza sebe. I još dosta njih poznajem da imaju visoko obrazovanje a simpatizeri su radikala. A nisam ni ja jedini, ima nas dosta mladih koji se okreću ...
Mislim da tvoji nisu misli na ove radikale, već na radikale Nikole Pašića.
Ponavljam: Od Baje se može naučiti mnogo.

Poruku je izmenio BaneK, 04.09.2008 u 21:30. Razlog: uzastopni postovi

staro
  (#329 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 14:54
Godine: 38
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 03.09.2008, 23:52

Radikali su juče prvi put pred skupštinskom govornicom upućivali kletve svojim stranačkim kolegama. Iako nikoga nisu imenovali, ova javna kritika pokrenula je pitanje ima li podela među radikalima.

Kada su Nataša Jovanović i Vjerica Radeta kletve počele da upućuju semenu i plemenu, rodu i porodu svakog srpskog radikala koji bi se video s Borisom Tadićem, novinari u Skupštini saznali su, nezvanično, da su to opomene Vojislava Šešelja upućene Tomislavu Nikoliću.

Međutim, Tomislav Nikolić javno je negirao da su kletve njemu upućene.

Nikolić kaže da su kletve bile "upućene svakom radikalu koji bi se sastao s Borisom Tadićem", a na pitanje da li se on sastao s Tadićem i da li su njemu bile namenjene, Nikolić je odgovorio odrečno.

"Na ovakvo stanje diktature koje zavodi Tadić mislim da je nekim mojim koleginicama prekipelo i da su uputile opomenu svim radikalima - to je njihov stav. U ovim okolnostima nema razloga da se razgovara sa Borisom Tadićem", rekao je Nikolić.

I generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić, koji u ovom sazivu Skupštine više nije poslanik, tvrdi da u stranci ne postoji raskol.

“Svi koji se raduju raskolu ili nečemu, prave račun bez krčmara. Mi smo dovoljno pametni, dovoljno razumni ljudi i nikakav raskol nećemo dozvoliti. Jedinstveno ćemo se boriti protiv kriminalizovanog režima Demokratske stranke, SPS-a i LDP-a", naveo je Vučić.

....kletve?...seme i pleme?...
...posle svega ovoga...treba da se uvazava politicki protivnik?...da se razgovara normalno,civilizovano?...ovo bre nema ni u Patagoniji...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#330 (permalink))
3oka
Početnik
3oka će uskoro postati poznat član3oka će uskoro postati poznat član

Član od: 23.05.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 00:26
Godine: 47
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 04.09.2008, 01:30

Nisam gledao taj deo prenosa Skupštine, kumi Vjerici (kome ona nije dala nadimak) je to uobičajan način izražavanja izgleda primeren onom delu biračkog tela koji tako komunicira.

Reči ''seme'' iz usta g-đice Nataše me je asociralo na nešto drugo.
Ali ...
Raskola u SRS nikada nije ni bilo, niti će najverovatnije biti.
Pravilo je: Ko skrene, nestane sa političke scene.
Ne mogu da se setim ikog ''palog'' radikala koji je negde aktivan.
Maja Gojković, će možda bude izuzetak.
Nestali su: Glamočanin, Dragišić, Crnjanin, Leskovac, ...
Ali, Tomu Nikolića ...teško.
Znajući način rada, mislim da će se on povući u ''časnu'' penziju.
Kada ?
Verovatno, kada sudbina Šešelja bude izvesna.
Ako se vrati, SRS ima neke šanse.
Mislim da se i najodanije malo bolje obrazovaniji radikali ježe i same pomisli da im neko ko ima ovakav javni nastup bude predsednik ili lider.