|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Radikali - ko su oni ? |
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Pol: Muško
|
Odgovor: Radikali - ko su oni ? -
11.08.2008, 17:42
Necu nikog da citiram jer je ocito da ste svi protiv Radikala, barem ovi zadnji koji su tu pisali.
Gdije vi vidite demokraciju, ako ne postujete konkurenciju?? |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
|
11.08.2008, 18:12
Citat:
Jesi li tako bio i za Srbe kada su se SAMI PROTIV SVIH branili od celog NATO pakta ??? |
|
|
|
|
|
|
ženski dušmanin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 16:34
Godine: 30
|
11.08.2008, 18:29
...pa ne izgleda mi bas da sam protiv radikala...sto se mene tice svi imaju pravo na delovanje...i jedni i drugi...samo bz ostracenosti ,to nas vodi u mrznju...a to vec nije politika
|
|
|
|
|
|
Banovan
|
Citat:
Znas koliko me brine sto se tebi ne svidja moj komentar....zabole me ona stvar.Nikome se ne svidja ni 1 tvoj komentar,pa nista. Ja nisam rekao da su Radikali krivi za bombardovanje,nego sam pitao tebe jesi li tada bio na strani Srba,kad su bili SAMI PROTIV CELOG NATO PAKTA???? |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 14:54
Godine: 38
|
11.08.2008, 19:15
Citat:
![]() ...a nisu dobili gradonacelnika i nisu u vlasti na republickom nivou,verovatno zato sto to ne zasluzuju... ![]()
|
|
|
|
|
Radikali - ko su oni ? |
|
|
Banovan
|
Verovatno ti je demokraticno i to sto su Ameri istrebili Indijance,kako se ponasaju prema crncima.Dve atomske bombe na Japan. Demokratski je bio i napad na Vijetnam,bombardovanje Libije '86-e,bombardovanje Srbije '99.-e,2 x invazija na Irak. To ti je mnogo bolje i demokraticnije???? M ?? Zivis u drzavi koja je toliko genocidna da je i Hitler mala beba za U.S.A. Jesu li svi ovi napadi Amera istina,ili je istina ono u temi "Srbi,narod najstariji" kao ti rece: zavisi ko je pise.Ovo je ovako,a ko god pise drugacije samo pise lazi.Zar ne,demokrato ???? Citat:
Nemoj tako,reci mu jer nema covek pojma sa politikom,da Radikali nisu dobili vlast u Beogradu zato sto nisu imali vecinu glasova,i da im trba preko 50%. Isto kao sto Hilari Klinton ne ide dalje nego Barak Obama !! Mozda mu konacno bude jasno ??? ![]() |
|
|
|
|