VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Radikali - ko su oni ?
staro
  (#171 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Pol: Muško
Godine: 36
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 17.11.2007, 12:46

Citat:
masada kaže: Pogledaj poruku
A st ne kazes da je pola SPS - a u DSS - u ? Kako stitis koalicione a posle tu i tamo malo ovo malo ono pa okruglo na cose.
Sto ne popljujes i DSS za te glasove zahvaljujuci kojima je i DS sada na vlasti.
U pravu si. DSS je pre 5. oktobra bio kombi-stranka a svega par meseci posle jedna od najmnogoljudnijih. Odakle li su se samo stvorili svi ti ljudi? Inace, da sam se ja pitao, DS ne bi usao u koaliciju sa DSS-om, i isli bismo ponovo na izbore.

Zadovoljan?

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#172 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 17.11.2007, 15:47

Pa sto niste ? Mislim, DS - u je * karakter * jaca stranacka osobina. Ne mislim na obicne clanove vec na one gore. Ma lepo je gledati kao se popljuju sa drugima i onda se lizu, ma divota stranacke ljubavi. Samo da odredite ko je mama a ko tata u celoj kombinaciji, mislim da bi moralo da se zna ko koga .... jer u svakoj kuci samo jedan nosi pantalone, za gace se nadam da svi nosite, mislim na vrh stranaka.

Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

staro
  (#173 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 18.11.2007, 13:39

Citat:
masada kaže: Pogledaj poruku
Pa sto niste ? Mislim, DS - u je * karakter * jaca stranacka osobina. Ne mislim na obicne clanove vec na one gore. Ma lepo je gledati kao se popljuju sa drugima i onda se lizu, ma divota stranacke ljubavi. Samo da odredite ko je mama a ko tata u celoj kombinaciji, mislim da bi moralo da se zna ko koga .... jer u svakoj kuci samo jedan nosi pantalone, za gace se nadam da svi nosite, mislim na vrh stranaka.
Nisam se ja pitao, xaxaxa...

E, a secas ko je barem 10 puta izjavljivao kako nece nikad sa Kostunicom, pa menjao iskaze, pa su se (onomad) kao bili dogovorili, pa ih je Vojichica ispalio, pa su onda bile crying games u unlimited izdanju (cirilicno: cmizdreli su kao zenturache neogranicheno)...Zvuci ti poznato? A? Slutish na koga mislim? A? A? Daaaaa-radikalske postenjacine od reci, obraza i ugleda ...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#174 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 18.11.2007, 20:57

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
... narod koji je izasao 5. oktobra danas ne glasa za radikale niti ce ikada. Budi siguran u to...
A po cemu si ti toliko siguran? Ja poznajem mnogo DOS-ista kojima je preko glave "Demokradske" vlasti i koji su otvoreno za SRS.
Ako me pitas da li sam i ja jedan od njih, moj odgovor ce biti potvrdan. (Ebiga i meni je tada bilo dosta Milosevica...).
Idealizacija prodemokratskih snaga vise ne pali. Otrcani fazon. Nadjite nesto novo.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#175 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 18.11.2007, 21:10

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Nisam se ja pitao, xaxaxa...

E, a secas ko je barem 10 puta izjavljivao kako nece nikad sa Kostunicom, pa menjao iskaze, pa su se (onomad) kao bili dogovorili, pa ih je Vojichica ispalio, pa su onda bile crying games u unlimited izdanju (cirilicno: cmizdreli su kao zenturache neogranicheno)...Zvuci ti poznato? A? Slutish na koga mislim? A? A? Daaaaa-radikalske postenjacine od reci, obraza i ugleda ...
Ma znam da mislis na nas mali izlet, medjutim ako devojka jednom pogresi ne moze se reci da je prostitutka sto bi se debelo moglo reci za DS. Koliko ste vec zajedno u toj omrznutoj vladi Vojceta koji ima podrsku tek oko 10 % birackog tela. Pa NS ima jaca mesta od vas u vladi.
Stvarno cu poceti da podrzavam LSD pariju dok radi na razbijanju DS - a posto je manje zlo ( brzo ce se raspasti cim nesto postignu jer nece moci da se dogovore oko onog gram meni, gram tebi, dva grama meni, po grama tebi ).

Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

staro
  (#176 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 00:34
Godine: 38
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 19.11.2007, 23:37

Da se vratimo na temu...radikale svrstavam u dve grupe...u prvoj grupi su oni,koji nemaju dva grama mozga,kojima je ideologija u prvom planu,radikalski stil izrazavanja(pljuvanje,bez ogranicenja i mozga),polupismeni ljudi kojima je lako programirati mozak raznim frazama i glupostima...u drugoj grupi su oni koje je SPS razocarao,pa im SRS sluzi kao nova stranka i u Seselju i Tomi,a i u Vucicu vide nove nacionaliste i kobajagi,nove patriote...u toj istoj grupi su i razocarani glasaci DOS-a,koji nemaju strpljenja da docekaju bolji zivot i smatraju da su ih izdali,zajebali,pokrali,itd...eto...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#177 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 19.11.2007, 23:50

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...mozesh i broj mobilnog da dobijesh...ali da me vidish uchlanjenog u SRS...to nikada...
Druze Angus,svaka ti je zlatna...

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#178 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 20.11.2007, 09:53

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
Da se vratimo na temu...radikale svrstavam u dve grupe...u prvoj grupi su oni,koji nemaju dva grama mozga,kojima je ideologija u prvom planu,radikalski stil izrazavanja(pljuvanje,bez ogranicenja i mozga),polupismeni ljudi kojima je lako programirati mozak raznim frazama i glupostima...u drugoj grupi su oni koje je SPS razocarao,pa im SRS sluzi kao nova stranka i u Seselju i Tomi,a i u Vucicu vide nove nacionaliste i kobajagi,nove patriote...u toj istoj grupi su i razocarani glasaci DOS-a,koji nemaju strpljenja da docekaju bolji zivot i smatraju da su ih izdali,zajebali,pokrali,itd...eto...
Da, u pravu si (zar nije cudno sto ja to kazem )
U prevodu, za svaku stranku glasaju za i protiv.
Mali broj je onih koji glasaju za, vecina glasa protiv.
Glasajuci za neku stranku, ja u stvari glasam protiv onih ciji mi se rad uopste ne dopada. Tako je pao Milosevic. Otud i cinjenica da je Srbija obojena radikalno (SRS ima najvise glasaca).
Kada "demokrade" postanu "demokrate" u Srbiji ce broj Radikala biti kao i u svim ostalim zemljama.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#179 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 00:34
Godine: 38
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 21.11.2007, 00:05

Citat:
pero_M kaže: Pogledaj poruku
Da, u pravu si (zar nije cudno sto ja to kazem )
U prevodu, za svaku stranku glasaju za i protiv.
Mali broj je onih koji glasaju za, vecina glasa protiv.
Glasajuci za neku stranku, ja u stvari glasam protiv onih ciji mi se rad uopste ne dopada. Tako je pao Milosevic. Otud i cinjenica da je Srbija obojena radikalno (SRS ima najvise glasaca).
Kada "demokrade" postanu "demokrate" u Srbiji ce broj Radikala biti kao i u svim ostalim zemljama.
...nije cudno Perice(mesi,mesi,nece nista da ti skodi)
...ja sam tebe svrstao odavno,u drugu grupu...
...mozes slobodno da mi kazes hvala na komplimentu...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#180 (permalink))
Vronsky
Početnik
Vronsky ima spektakularnu auru oko sebeVronsky ima spektakularnu auru oko sebeVronsky ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 20.11.2007.
Poslednji login: juče 12:54