|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Radikali - ko su oni ? |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Pol: Muško
Godine: 47
|
Odgovor: Radikali - ko su oni ? -
17.11.2007, 15:47
Pa sto niste ? Mislim, DS - u je * karakter * jaca stranacka osobina. Ne mislim na obicne clanove vec na one gore. Ma lepo je gledati kao se popljuju sa drugima i onda se lizu, ma divota stranacke ljubavi. Samo da odredite ko je mama a ko tata u celoj kombinaciji, mislim da bi moralo da se zna ko koga .... jer u svakoj kuci samo jedan nosi pantalone, za gace se nadam da svi nosite, mislim na vrh stranaka.
Ka sudbini ! |
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
|
18.11.2007, 13:39
Citat:
E, a secas ko je barem 10 puta izjavljivao kako nece nikad sa Kostunicom, pa menjao iskaze, pa su se (onomad) kao bili dogovorili, pa ih je Vojichica ispalio, pa su onda bile crying games u unlimited izdanju (cirilicno: cmizdreli su kao zenturache neogranicheno)...Zvuci ti poznato? A? Slutish na koga mislim? A? A? Daaaaa-radikalske postenjacine od reci, obraza i ugleda ... |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
|
18.11.2007, 20:57
Citat:
Ako me pitas da li sam i ja jedan od njih, moj odgovor ce biti potvrdan. (Ebiga i meni je tada bilo dosta Milosevica...). Idealizacija prodemokratskih snaga vise ne pali. Otrcani fazon. Nadjite nesto novo.
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
|
18.11.2007, 21:10
Citat:
Stvarno cu poceti da podrzavam LSD pariju dok radi na razbijanju DS - a posto je manje zlo ( brzo ce se raspasti cim nesto postignu jer nece moci da se dogovore oko onog gram meni, gram tebi, dva grama meni, po grama tebi ). Ka sudbini ! |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 00:34
Godine: 38
|
19.11.2007, 23:37
Da se vratimo na temu...radikale svrstavam u dve grupe...u prvoj grupi su oni,koji nemaju dva grama mozga,kojima je ideologija u prvom planu,radikalski stil izrazavanja(pljuvanje,bez ogranicenja i mozga),polupismeni ljudi kojima je lako programirati mozak raznim frazama i glupostima...u drugoj grupi su oni koje je SPS razocarao,pa im SRS sluzi kao nova stranka i u Seselju i Tomi,a i u Vucicu vide nove nacionaliste i kobajagi,nove patriote...u toj istoj grupi su i razocarani glasaci DOS-a,koji nemaju strpljenja da docekaju bolji zivot i smatraju da su ih izdali,zajebali,pokrali,itd...eto...
![]()
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
|
19.11.2007, 23:50
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
|
20.11.2007, 09:53
Citat:
)U prevodu, za svaku stranku glasaju za i protiv. Mali broj je onih koji glasaju za, vecina glasa protiv. Glasajuci za neku stranku, ja u stvari glasam protiv onih ciji mi se rad uopste ne dopada. Tako je pao Milosevic. Otud i cinjenica da je Srbija obojena radikalno (SRS ima najvise glasaca). Kada "demokrade" postanu "demokrate" u Srbiji ce broj Radikala biti kao i u svim ostalim zemljama.
|
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 00:34
Godine: 38
|
21.11.2007, 00:05
Citat:
)...ja sam tebe svrstao odavno,u drugu grupu... ![]() ...mozes slobodno da mi kazes hvala na komplimentu... ![]()
|
|
|
|
|