VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Radikali - ko su oni ?
staro
  (#141 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 23.09.2007, 20:19

Citat:
komlos kaže: Pogledaj poruku
jel te tu foru Vucic naucio? hahahahahahahahahahahaha
Ako je to meni upućeno pa odgovorim:
Ne nije me Vučić naučio, naučio me život i vera u Boga i vera u čoveka, zašto trovati sebe sa mržnjom? Ne postoji toliko loš čovek da nema dobrote u sebi bar malo!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#142 (permalink))
amistad
Početnik
amistad će uskoro postati poznat član

Član od: 22.12.2006.
Poslednji login: 03.12.2007 22:24
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 23.09.2007, 21:37

Kako komentarisete nasilje koje je prethodnih dana policija primenila na studente?
Tu nije bilo nikakvog politickog nasilja, studenti su krsili Zakon. Cak je policija bila veoma blaga. Ona je trebalo da strpa u Padinsku skelu ili CZ one koji krse zakon.
U vojsci ginu mladici koji su na granici Kosova
Polako, polako. Vojska mora da zastiti granicu. I dok stiti granicu neko mora i da pogine
Vojislav Seselj 06.06.1998.

Sta dalje ima od ovoga. Ko moze da predje preko ovakvih izjava i da ih podrzi. Nisam preostra ako kazem, da svako ko glasa za radikale mora da objasni svojoj deci i unucima zasto je to radio. Ja sam spremna da mojoj deci kazem da sam se borila protiv ovakvih, ali svi oni koji radikalima daju podrsku treba da se zapitaju da li je to ispravno i da li rade u ime svoje dece i njihove buducnosti

AKO VAM JE DOBRO,
ONDA NISTA

staro
  (#143 (permalink))
Jovan
Početnik
Jovan će uskoro postati poznat članJovan će uskoro postati poznat član

Član od: 05.03.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 20:40
Godine: 39
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 24.09.2007, 14:52

Citat:
amistad kaže: Pogledaj poruku
Kako komentarisete nasilje koje je prethodnih dana policija primenila na studente?
Tu nije bilo nikakvog politickog nasilja, studenti su krsili Zakon. Cak je policija bila veoma blaga. Ona je trebalo da strpa u Padinsku skelu ili CZ one koji krse zakon.
U vojsci ginu mladici koji su na granici Kosova
Polako, polako. Vojska mora da zastiti granicu. I dok stiti granicu neko mora i da pogine
Vojislav Seselj 06.06.1998.

Sta dalje ima od ovoga. Ko moze da predje preko ovakvih izjava i da ih podrzi. Nisam preostra ako kazem, da svako ko glasa za radikale mora da objasni svojoj deci i unucima zasto je to radio. Ja sam spremna da mojoj deci kazem da sam se borila protiv ovakvih, ali svi oni koji radikalima daju podrsku treba da se zapitaju da li je to ispravno i da li rade u ime svoje dece i njihove buducnosti
Draga moja Ratkovčanko, mada u generalijama stoji muško al nema veze, kako si se to borila protiv SRS-a, sela na glasačku kutiju ili sl. Nemogu da shvatim ljude koji kažu borio, vodio bitku, a oni tamo iz svih nam dragih partija se mačuju, al za stolom, verovatno uz vruće pečenje a vama je do borbe, gde tu ima pameti, pa zato nam je ovako, zbog "boraca" a ne zbog političara. Još kao, jadna im majka misle na decu, ajme boraca u pm.
Ima još, al posle .......

staro
  (#144 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 14:54
Godine: 38
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 24.09.2007, 17:08

...na zalost znam ko su...ali vidim da veliki deo gradjana ove zemlje ne zna ko su,kakvi su i sta su zapravo oni,cije ime ne zelim ni da spominjem...
...btw...kada malo bolje razmislim...nevidjeno glupa tema...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#145 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 07.10.2007, 22:46

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...na zalost znam ko su...ali vidim da veliki deo gradjana ove zemlje ne zna ko su,kakvi su i sta su zapravo oni,cije ime ne zelim ni da spominjem...
...btw...kada malo bolje razmislim...nevidjeno glupa tema...

Hoces da kazes da je narod glup, slep ili mislis da vi sto sebe zovete demokratama ste ono sto ovaj narod zeli ? Da je tako nas ne bi bilo, ne cini li ti se tako ?

Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

staro
  (#146 (permalink))
Srpski Radikal
Početnik
Srpski Radikal je na dobrom putu

Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 15:04
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 10.10.2007, 19:50

Локација - Велика Србија значи да подржавам враћање Српских земаља. (вештачке државе којима је ватикан и нацисти писали историју заузврат што су им ови служили, тзв. Хрватска и Босна, Српски Вардар и Црна Гора).

Не значи да живим у Великој Србији, живим у Србији, али подржавам Великосрпски пројекат.

Нема веза са Србима који тамо живе, већ са историјским чињеницама. Пошто нећу сад да дужим а проучавао сам Шешељеве књиге, историјске доказе материјалне и др. углавном, значи да желим да нам врате наше земље.

staro
  (#147 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 10.10.2007, 20:43

Usput zaboravih prosli put, SRS je stranka sa kojom cete vi obojeni u zuto, zeleno, plavo - znate na koga mislim - otici u EU.

Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

staro
  (#148 (permalink))
dani danguba
Početnik
dani danguba će uskoro postati poznat član

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: danas 06:15
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 10.10.2007, 21:01

Citat:
Srpski Radikal kaže: Pogledaj poruku
Локација - Велика Србија значи да подржавам враћање Српских земаља. (вештачке државе којима је ватикан и нацисти писали историју заузврат што су им ови служили, тзв. Хрватска и Босна, Српски Вардар и Црна Гора).

Не значи да живим у Великој Србији, живим у Србији, али подржавам Великосрпски пројекат.

Нема веза са Србима који тамо живе, већ са историјским чињеницама. Пошто нећу сад да дужим а проучавао сам Шешељеве књиге, историјске доказе материјалне и др. углавном, значи да желим да нам врате наше земље.
Vidim puno si i naucio!

staro
  (#149 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 10.10.2007, 21:28

Nevaspitani.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#150 (permalink))
kohili
otvoreno more
kohili je naprosto sjajan člankohili je naprosto sjajan člankohili je naprosto sjajan člankohili je naprosto sjajan člankohili je naprosto sjajan člankohili je naprosto sjajan člankohili je naprosto sjajan člankohili je naprosto sjajan član

Član od: 22.05.2007.
Poslednji login: danas 03:02
Pol: Žensko
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 10.10.2007, 21:45

E pa,sad,ko su...?Znam jedno vojvođansko mesto gde su oni na vlasti,mislim na opštinsku vlast.Od jednog lepog,bačvanskog,zelenog i prilično urednog mesta(nekada!),naparvili su mesto koje se urušava samo u sebe,u kome nekakve 'raspištoljene' radikalke na funkcijama maltretiraju svet...a svet i dalje 'obožava Šekija'....!

Odgovor