VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Radikali - ko su oni ?
staro
  (#121 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Pol: Muško
Godine: 47
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 17.07.2007, 19:31

Citat:
Jerry021 kaže: Pogledaj poruku
Pozdravio te Velja selja! Ipak ste svi vi isti, nema razlike.NS =DSS=SRS

Pa ti stvarno ne citas novine !
Pa selja i dss nemaju clanova ko opstinski odbor Zemun, alo !
Imformisi se prvo pa piskaraj nesto sto ima veze sa politickim zivotom a ne trac nebuloze.
Ma dobar si ti Radikal, unistavas DS to mi se dopada.
Pozdrav Bratu ! Svaka cast Brate !

Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#122 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 17:10
Godine: 36
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 26.08.2007, 19:14

Tri kategorije:

1. ljudi nezadovoljni sobom i svojim zivotom, koji glasaju za radikale po sistemu: "kad je meni lose,sto ne bi bilo i njima" ili "sto se ne zarati opet-brrrre";

2. ljudi koji nisu preterano inteligentni i cvrsto veruju u politicku ideologiju ove stranke, mnogo vise i od njenih lidera;

3. ljudi koji imaju direktnu finansijsku korist od toga.

...tuzno,ali ove poslednje jos i mogu nekako da opravdam...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#123 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 15:43
Godine: 25
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 28.08.2007, 22:53

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Tri kategorije:

1. ljudi nezadovoljni sobom i svojim zivotom, koji glasaju za radikale po sistemu: "kad je meni lose,sto ne bi bilo i njima" ili "sto se ne zarati opet-brrrre";

2. ljudi koji nisu preterano inteligentni i cvrsto veruju u politicku ideologiju ove stranke, mnogo vise i od njenih lidera;

Neću da dužim sa komentarom-dovoljno je reći da si u dubokoj zabludi.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#124 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 28.08.2007, 23:01

Citat:
Aca1983 kaže: Pogledaj poruku
Neću da dužim sa komentarom-dovoljno je reći da si u dubokoj zabludi.
Složio bih se sa Acom.... Ova izjava je trivijalna...isto to možeš reći za bilo koju drugu stranku. A pogotovo ako je ne simpatišeš.

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

staro
  (#125 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 31.08.2007, 12:40

Do sada sam uvek bio opozicija vlasti i jos uvek sam, sto znaci da sada radikali uzivaju moj glas. Ajd da vidimo da li se ja nalazim u ove 3 kategorije.

Citat:
Tri kategorije:
Kako da budem zadovoljan svojim zivotom kad mi je svaki dan gori od prethodnog. Kad mi standard opada, granice sve zatvorenije, sta jos da vam kazem...
Sta bi radikali doneli losije? Sa kim bi radikali zaratili?
Smatram da bi radikali u vlasti (ne i apsolutnoj, jer bi to opet bilo pogresno) bar donekle resili nase nacionalno pitanje, najlakse se izborili sa korupcijom, kriminalom i ostalim pogubnim pojavama (bar se deklarativno za to zalazu). Ovi do sada nisu uradili nista, tj. imamo povecanu stopu kriminala, droga se prodaje u osnovnim skolama deci mladjoj od 10 godina, a ako ovi nastave da vladaju bice droge i u obdanistima.
Citat:
Da li je moj IQ ispod normale? Proceni. To sto imas oko sebe "radikale" pijance i olos, oni su samo "radikali" zato da mogu da psuju i pljuju po kome hoce i da im niko nista ne sme "jer su radikali". Da li znas koliko doktora nauka ima medju radikalima (raspitaj se)? Ja znam, ja sam se raspitao, a ima ovde dovoljno Radikala pa nek oni pisu (ja sam samo simpatizer ).
Citat:
Da imao bi direktnu finansijsku korist, ako bi oni dosli na vlast. Ne bi morao da placam reket za svaku glupost, a novac koji dajem u budzet bi bio "transparentno" potrosen. Prethodna vlada nije ni prikazala zavrsni racun (toliko o njihovoj tolikoizvikanoj transparentnosti).

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#126 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 03.09.2007, 23:29

Citat:
pero_M kaže: Pogledaj poruku
Do sada sam uvek bio opozicija vlasti i jos uvek sam, sto znaci da sada radikali uzivaju moj glas. Ajd da vidimo da li se ja nalazim u ove 3 kategorije.

Kako da budem zadovoljan svojim zivotom kad mi je svaki dan gori od prethodnog. Kad mi standard opada, granice sve zatvorenije, sta jos da vam kazem...
Sta bi radikali doneli losije? Sa kim bi radikali zaratili?
Smatram da bi radikali u vlasti (ne i apsolutnoj, jer bi to opet bilo pogresno) bar donekle resili nase nacionalno pitanje, najlakse se izborili sa korupcijom, kriminalom i ostalim pogubnim pojavama (bar se deklarativno za to zalazu). Ovi do sada nisu uradili nista, tj. imamo povecanu stopu kriminala, droga se prodaje u osnovnim skolama deci mladjoj od 10 godina, a ako ovi nastave da vladaju bice droge i u obdanistima.

Da li je moj IQ ispod normale? Proceni. To sto imas oko sebe "radikale" pijance i olos, oni su samo "radikali" zato da mogu da psuju i pljuju po kome hoce i da im niko nista ne sme "jer su radikali". Da li znas koliko doktora nauka ima medju radikalima (raspitaj se)? Ja znam, ja sam se raspitao, a ima ovde dovoljno Radikala pa nek oni pisu (ja sam samo simpatizer ).

Da imao bi direktnu finansijsku korist, ako bi oni dosli na vlast. Ne bi morao da placam reket za svaku glupost, a novac koji dajem u budzet bi bio "transparentno" potrosen. Prethodna vlada nije ni prikazala zavrsni racun (toliko o njihovoj tolikoizvikanoj transparentnosti).
To sto ti je svaki dan gori od prethodnog je ocigledno stvar psiholoske prirode koja nije za ovu temu,pa ne bih o tome. Seti se standarda od 92 pa naovamo i bice ti jasno koliko je opao (poredjenja radi-za svoju prvu platu ,krajem 92 mogao sam da kupim 501-original i to je to). O inflaciji necu da pricam,o redovima za hleb,ulje i mleko,o ratovima i bombardovanju za koji su nam krivi zli i nicim izazvani agresori iz celoga sveta. Pitas,sa kim bi to oni zaratili? Ja te pitam,sa kim ne bi (ukoliko izostavimo nase drevne azijsko-africke ortake uvek spremne da nam pomognu-i bracu Ruse,kroz istoriju poznate kao najveci branioci srpskog naroda)? Ne u apsolutnoj,ali u koaliciji sa SPS-om,jel'? Drasticna razlika od vec vidjenog.
Pretpostavljam da bi nase nacionalno pitanje resili ratom do istrebljenja.
Sve price da se nije uradilo nista i da je stopa kriminala danas veca nego u doba SPS_a i radikala mogu da okarakterisem samo kao ciste gluposti u koje ne veruje ni onaj ko ih je napisao ("vidimo se u citulji"-jel' te to asocira na nesto?).

Stvarno je argument koliko ima doktora nauka u radikalima opasno....smesan,ne znam sta da kazem na takvu nebulozu...ko je sve u DS-u i ko ih je podrzao? Koliko normalnih,cenjenih ljudi iz javnog zivota? Dobro,imate i vi Lidiju Vukicevic,Vesnu Rivas,Vesnu Vukelic Vendi koja je,doduse,posle petog oktobra promenila pesmu...probrano drustvo,priznajem. IQ na nivou,svaka cast.

To "transparentno" sa znakovima navoda je najpametnija stvar koju si napisao. Da,bas tako,kod radikala bi sve bilo "transparentno"....bez znakova navoda,transparentno bi bilo samo unistavanje nasih zivota..."patriotski",sa stilom.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#127 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:02
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 03.09.2007, 23:39

Citat:
Da li znas koliko doktora nauka ima medju radikalima (raspitaj se)?
E, a stvarno, kakve veze ima koliko doktora nauka ima u radikalima? Kao da onaj koji nas je ugovnao nije završio faks sa najboljim ocenama

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#128 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
03.09.2007, 23:47

Citat:
To sto ti je svaki dan gori od prethodnog je ocigledno stvar psiholoske prirode koja nije za ovu temu,pa ne bih o tome.
Vadjenje reci iz konteksta ti je poznato, to si savladao. O mojoj psiholoskoj strani citaj u drugim temama. Ovde nema mesta psihologiji. Jedino tebe ne videh nigde, osim na mestima gde se pljuje i kritikuje.

Citat:
Seti se standarda od 92 pa naovamo i bice ti jasno koliko je opao (poredjenja radi-za svoju prvu platu... ....
Za sve ovo dalje napisano, stvarno nema mesta komentarima. Obicna naklapanja, koja sam slusao u svim predizbornim kampanjama svih celnika bivseg DOS-a.
Plasenje Radikalima vise ne prolazi ni kod male dece.
Dokaz: vise od milion glasova za njih.
A Ceda, Canak i klapa, jedva usli u parlament. Imaju toliko clanova da mogu svoj kongres da odrze u gradskom autobusu (doduse onom zglobnom).
Sta radi sadasnja vlast? Ide stopama Radikal.
Saradnja sa Rusijom. Javni radovi. To je sve SRS davno predlagao (nesto je bilo i pokrenuto).

Nadji nesto novo i originalnije, ovo je vec bljutavo i ofucano.

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
E, a stvarno, kakve veze ima koliko doktora nauka ima u radikalima? Kao da onaj koji nas je ugovnao nije završio faks sa najboljim ocenama
Ma ti si apsolutno u pravu. Nego moj odgovor je vezan za tvrdnju da su Radikali ljudi koji nisu preterano inteligentni . Ipak smatram da sticanje tako visokih zvanja i diploma jeste znak inteligencije.
Sad, na stranu to sto su neki pametni samo za svoj racun.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#129 (permalink))
love hunter
skywalker

04.09.2007, 13:17

Citat: