VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Radikali - ko su oni ?
staro
  (#101 (permalink))
Gogi
Iskusni forumdžija
Gogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimum

Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
Pol: Muško
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 01.07.2007, 11:30

Странкa је крајње погубна за тренутак у коме се налази српско друштво, тренутак у коме покушавамо да се развијемо, да надокандимо све оно лоше у шта нас је увалила комунистичка епидемија, Слоба, Мира, стране силе и солидним делом Радикали.

Велики обмањивачи, подилазе оним нашим најнеразвијенијим слојевима чистом демагогијом... Нешто нисам сигуран да би се и половина радикласког бирачког војно способног мушког тела ухватила пушке и пошла у одбрану онога чиме се непрекидно бусају у груди, Космета... Нисмо их довољно прележали

А ако се заиста деси оно што сам пре неки дан чуо, да радикали на предстојећим изборима кандидују Мају Гојковић било би свашта, она је пре свега Жена, умерена, нормална, образована (као да није део СРСа) и верујем да би добила Гробареве гласове плус оне о којима он само може да сања...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#102 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 01.07.2007, 15:49

Citat:
Gogi kaže: Pogledaj poruku
А ако се заиста деси оно што сам пре неки дан чуо, да радикали на предстојећим изборима кандидују Мају Гојковић било би свашта, она је пре свега Жена, умерена, нормална, образована (као да није део СРСа) и верујем да би добила Гробареве гласове плус оне о којима он само може да сања...
Čisto sumnjam da će se to desiti. Pre izvesnog vremena su je na nekoj njihovoj otadžbinskoj sednici smenili sa mesta potpredsednika stranke i postavili na njeno mesto onu što šutira i poliva po skupštini.

Dakle, čim se neko pokaže, kao nagradu ga smenjuju.

Iskreno, najviše bih voleo da Maja napusti tu stranku i da krene sama, jer se ne uklapa u okruženje.

Bar bih imao za koga da glasam na predsedničkim izborima, jer do sada niko nije zaslužio moj glas.

Išao sam juče kolima kejom... Prosto neverovatno kolika je razlika... Dve trake, novo osvetljenje, bele bankine, nema rupa, parking sa novim pločicama, trotoari sređeni, posađeno zelenilo... Uživanje je sada tuda proći.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#103 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 01.07.2007, 19:08

Маја за председника, одлично. Мислим да би то био пун погодак. Али не чух још за то мада ми се чинило да је то требало урадити на прошлим изборима.
Е људи па ми побеђујемо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Као и обично а онда се банда скупи на гомилу па ко брине за милион и кусур нас чланова и симпатизера.

Зоран

Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

Poruku je izmenio masada, 01.07.2007 u 19:10. Razlog: Грешка у слову

staro
  (#104 (permalink))
Jerry021
Banovan
Jerry021 je na početku

Član od: 06.06.2007.
Poslednji login: 23.10.2007 11:57
Godine: 43
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 02.07.2007, 00:55

Citat:
masada kaže: Pogledaj poruku
Маја за председника, одлично. Мислим да би то био пун погодак. Али не чух још за то мада ми се чинило да је то требало урадити на прошлим изборима.
Е људи па ми побеђујемо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Као и обично а онда се банда скупи на гомилу па ко брине за милион и кусур нас чланова и симпатизера.

Зоран
Super !Bar ćemo se mi u NS rešiti jedne kreature u liku MG , pa će Srbija videti ko je zapravo ta osoba !!!

staro
  (#105 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 02.07.2007, 18:33

E Jerry, sad sam stvarno uveren da ti kultura nije jaca, strana.
Cuj, kreatura. Vidis Jerrry sada si se potpuno otkrio i nemoc pokazao vredjanjem jedne dame. Vidis Jerry bio sam u pravu da sa tobom ne treba nastavljati polemiku jer ti u sustini licis na pripadnika SA odreda u Hitlerovoj Nemackoj. Ovako nesto ni Canak ne bi izgovorio, pa ovo pokazuje stepen tvoje pameti i tolerancije.
E a sto se tvoje pismenosti tice, pazi, znas i dve prosirene da napises.

Jerry, sta je to fasizam ?
Jerry pogledaj na netu !
Jerry nauci nesta !

Ja se izvinjavam moderatoru ali "ovo" je preteralo sa onim kreatura.

Zoran

Ka sudbini !

Poruku je izmenio masada, 02.07.2007 u 20:05. Razlog: Greska u niku

staro
  (#106 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 02.07.2007, 18:47

A da probaš da čitaš i nickove pored postova, pa ćeš tako bolje da pohvataš šta je ko rekao?

I drži se teme, a sve što imaš sa članom, koji nije "ovo" već ima svoj nick, reši preko pp.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#107 (permalink))
SilentBob
Početnik
SilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamant

Član od: 25.04.2007.
Poslednji login: 27.08.2007 14:27
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 02.07.2007, 19:02

Citat:
E Bobiska, sad sam stvarno uveren da ti kultura nije jaca, strana.
Cuj, kreatura. Vidis Bobice sada si se potpuno otkrio i nemoc pokazao vredjanjem jedne dame. Vidis Bobiska bio sam u pravu da sa tobom ne treba nastavljati polemiku jer ti u sustini licis na pripadnika SA odreda u Hitlerovoj Nemackoj. Ovako nesto ni Canak ne bi izgovorio, pa ovo pokazuje stepen tvoje pameti i tolerancije.

Bobi, sta je to fasizam ?
Bobi pogledaj na netu !
Bobi nauci nesta !

Zoran
@masada

Da li ti imash neshto protiv mene? Ovo je vec drugi put da mi podmecesh da sam nekoga uvredio, ili rekao neshto shto nisam. Ako sam prvi put mislio da je to bilo greshkom, kao shto si mi i rekao na pp, sada sam sasvim uveren da to radish namerno.

U chemu je tvoj problem? Kazhi mi shta tachno pokushavash da uradish?

Ako ti se moji stavovi ne svidjaju, jednostavno, nemoj da polemishesh samnom, i reshena stvar. Ovo je stvarno nisko.

Vrlo nisko, moj politichki protivniche....

staro
  (#108 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija

Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 02.07.2007, 19:27

Izvinjenje, moja greska.
Ko radi gresi, ko pise gresi, pa eto desi se i meni.

Zoran

Ka sudbini !

staro
  (#109 (permalink))
Jerry021
Banovan
Jerry021 je na početku

Član od: 06.06.2007.
Poslednji login: 23.10.2007 11:57
Godine: 43
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 02.07.2007, 20:01

Citat:
E Jerry, sad sam stvarno uveren da ti kultura nije jaca, strana.
Cuj, kreatura. Vidis Jerrry sada si se potpuno otkrio i nemoc pokazao vredjanjem jedne dame. Vidis Bobiska bio sam u pravu da sa tobom ne treba nastavljati polemiku jer ti u sustini licis na pripadnika SA odreda u Hitlerovoj Nemackoj. Ovako nesto ni Canak ne bi izgovorio, pa ovo pokazuje stepen tvoje pameti i tolerancije.

Jerry, sta je to fasizam ?
Jerry pogledaj na netu !
Jerry nauci nesta !

Zoran
E , baš sam se obradovao da će g-đica Maja da bude predsednica i prava radikalka na čelu Srbije!A , ti tako ?Kakav si ti to radikal ?Možda lažni ?Zbunio si me !
Znači da ti nisi da MG bude kandidat za predsednika , pa za koga si onda ?Vidiš da sam te podržao u tome , a ti tako uzvraćaš ?Nisi me shvatio možda ?Ja nju nisam vređao , jer da sam je uvredio ona bi me tužila , ali eto vidiš , još nije !
Evo i ja se slažem da bi MG bila idealan kandidat za predsednika !Samo , ko će onda biti (pred)gradonačelnik Novog Sada jer g-đica Maja još nije izabralal svog zamenika ?To mene brine !

A ti misliš na inicijale - to može svašta da znači !Zamisli se -Krasiću !

Jedna od definicija fašizma :Fašizam se često opisuje kao ekstremni oblik nacionalizma, s obzirom da su većina država u kojima se pojavio bile nacionalne države. U višeetničkim sredinama se fašizam često manifestirao kroz etničku, rasnu i vjersku netoleranciju, čiji je krajnji izraz bio Holokaust.

Poruku je izmenio Jerry021, 02.07.2007 u 20:07.