|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Djeneral Draza je najbolji |
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:02
Pol: Muško
|
Odgovor: Djeneral Draza je najbolji -
13.09.2008, 17:35
Citat:
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
|
13.09.2008, 17:36
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
|
13.09.2008, 17:41
Citat:
Necu Yosso zato jer ni meni koja sam to vrijeme provela u Hrvatskoj udomljujuci izbjeglice i pokapajuci svoje vrsnjake i tebi koji si dozivio sigurno slicno, ali sa druge strane to nebi promijenilo proslost. Ali je itekako na nama da promjenimo buducnost na bolje. |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:02
|
13.09.2008, 17:49
Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
|
13.09.2008, 17:52
Citat:
Znas u cemu ti najvise gresis?Onda kada kazes da "to" ne bi promenilo proslost. Da su u proslosti svi razmisljali kao ti,ta proslost bi bila mnogo lepsa,a samim tim i buducnost tj. sadasnjost. |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.07.2006.
Poslednji login: juče 19:46
Godine: 38
|
13.09.2008, 18:23
joj ala bi dao komentara
ali samo bi produzilo jebes ti ovu politiku |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2008.
Poslednji login: 12.10.2008 18:17
|
13.09.2008, 22:22
Vidim da ovde neko pokušava da izjednači ustašu Antu Pavelića sa Dražom Mihajlovićem što je najveća podmetačina i licemerje koje sam ikad mogao pročitati. Možda se time pokušava ublažiti genocid Pavelićev i njegove kvazi države? Možda se želi umanjiti Jasenovac? Možda se želi opravdati zločin i pokušaj istrebljenja drugog naroda?
Pa, ljudi, Hrvati su u dva svetska rata bili na strani okupatora i onih koji su poraženi, a završili su na pobedničkoj strani! Draža tu sudbinu nije doživeo. I onda, ponovni pokušaj genocida devedesetih. A neoustaštvo na koncertima Marka Perkovića Tompsona gde klinci histerišu sa ispruženom desnom rukom? I onda se neko usuđuje porediti ustašku genocidnu nit koja je počela ko zna kad, pa preko Pavelića, Tuđmana i ovih danas, sa sudbinom Draže Mihajlovića. |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
|
13.09.2008, 23:08
Citat:
Tvoj je post toliko prepun mrznje da mi te je zaista zao i znam da gubim vrijeme uopce odgovarajuci na njega, no iako nece naci put do tvog mozga, ali mozda nadje put do tvoje duse. Govoris kao da si licno drzao svijecu svima njima i tocno znas tko je koga ubio i gdje. Ja nigdje nisam rekla da Hrvati nikada nisu bili odgovorni ni za jedan zlocin, ali ti se bas pravis kao da Srbi nikad nisu culi za Srebrenicu ili Vukovar. Ne spominji molim te Thompsona bez da spomenes Boru ili Tudjmana bez da se sjetis Milosevica. Ne siri mrznju bez veze jer hvala Bogu tvom ili mom odmakli smo se od pecine i doba kamenog. |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2008.
Poslednji login: 12.10.2008 18:17
|
14.09.2008, 20:38
Meni je potpuno jasan tvoj poriv da odbraniš svoje i dajem ti potpuni legitimitet za to. Ali teško da će iko iole realan moći da odbarni neodbranjivo.
Nikad nisam imao mržnje u sebi ni prema kome, pa čak ni prema onima koji su sekli vratove mojoj familiji, a pogotovo nemam ni prema kome danas. Iskonstruisati tako nešto što si navela je davno poznat scenario onih koji sve nepodobno zavijaju u oblandu naglo rođene im demokraije negde u kori malog mozga, prosvetljeni novim okruženjem. Dakle, nemoj mi spočitavati da ja mrzim. Ja samo otvoreno pričam i iznosim činjenice koje ti paraju uši. Demantuj činjenično bilo šta od gore navedenog, pa ću reći da si u pravu. Ja to mogu. A možeš li ti? |
|
|
|