VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Djeneral Draza je najbolji
staro
  (#21 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 16:24
Pol: Muško
Odgovor: Djeneral Draza je najbolji - 13.09.2008, 16:52

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
http://mprofaca.cro.net/draza_mihailovic.html

Ako velicate takve ideale, ako zivite u takvom ubedjenju, jedino mi preostaje da izrazim prema vama cisti iskreni, ``Vojvodjanski`` i ljudski prezir.

Kraj reda, kraj citata, kraj konverzacije.

Moje misljenje o svemu je :onajsmajlikojismrdi:!
Шта очекивати од тебе него да даш линк до некох хрватског екстремистичког сајта.
А на њему прва слика - Коста Пећанац, човек кога је Дража стрељао због сарадње с Немцима.
А за твој мађарскошовинистички презир знамо одавно. А тај смајли који смрди ти пристаје.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
felix
ženski dušmanin
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 16:34
Godine: 30
Odgovor: Djeneral Draza je najbolji - 13.09.2008, 16:54

Citat:

Ako velicate takve ideale, ako zivite u takvom ubedjenju, jedino mi preostaje da izrazim prema vama cisti iskreni, ``Vojvodjanski`` i ljudski prezir.

Tvoja volja.Ja jedino imam prezir prema izvrtanju istorijskih cinjenica,isto tako bi se suprotstavio nekom ko bi tvrdio da Ugarska nije bila jedna od najjacih srednjovekovnih drzava...istina je bar za period II svetskog rata lako utvrdiva.E sad,sto ja volim "Zbor" i sto necu da tragam po hrvatskim linkovima radi istine o Drazi,vec po knjigama i dokumentima,to je druga stvar...

-POBEDNIK JE ONAJ KOJI VERUJE U POBEDU-Vergilije,ENEIDA,

staro
  (#23 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
Odgovor: Djeneral Draza je najbolji - 13.09.2008, 16:57

Citat:

Tvoje je pravo da mislis sta hoces,i da pises sta hoces(ako hoces),ali se nemoj molim te pozivati na "Croacia.net" !! Po njihovom i Brozovom misljenju Zagreb je posle 1945.-e zvanicno proglasen za "Grad Heroj"(to se ntada tako zvalo),a i ptice na grani znaju da je Zagreb tokom rata bio prestonica fasisticke ustaske NDH ! Cak postoje dokumentarni snimci kako je narod u Zagrebu docekao nemacke vojnike.Sa visoko uzdignutim desnim rukama uz povike:Hajl Hitler ! Zar nije tako ???

staro
  (#24 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Djeneral Draza je najbolji - 13.09.2008, 17:05

Pa vi niste normalni! Oprostite mi sto cu se na ovom topicu izjasniti kao Hrvatica jer ocito je nacionalizam i to onaj najgore sorte takvima vrlo vazna stvar. Dozvolite mi isto tako usporedbu, velicanje Draze bilo bi isto kao da ja sad pocnem hvalit Pavelica! Obojica su ratni zlocinci, obojica krvnici koji nisu prezali postediti nevine zivote za neke svoje bolesne ideale! Domoljubi moj k****!

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#25 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 16:58
Godine: 42
Odgovor: Djeneral Draza je najbolji - 13.09.2008, 17:06

Opet da pojasnim, bas me briga koji je sajt, ukucao sam onaj koji je prvi izbacio pretrazivac. Imate fotografije pa analizirajte.

Reci cu vam samo jedno:
Ako jos jednom neko na ovom sajtu kaze za nekog drugog clana da je fasista, njegovo mesto je medju ovakvima kao sto je i taj sajt.

Fuj i bljak za sve a i za vasu temu kojom opet palite masu!

Ovo nije svadja, drzim se teme te molim moderatora da mi ostavi postove!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#26 (permalink))
felix
ženski dušmanin
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Odgovor: Djeneral Draza je najbolji - 13.09.2008, 17:13

Citat:
Opet da pojasnim, bas me briga koji je sajt, ukucao sam onaj koji je prvi izbacio pretrazivac. Imate fotografije pa analizirajte.

Reci cu vam samo jedno:
Ako jos jednom neko na ovom sajtu kaze za nekog drugog clana da je fasista, njegovo mesto je medju ovakvima kao sto je i taj sajt.

fasisticka ideologija je i danas dozvoljena u Italiji,clanici EU...a ti rece kraj konverzacije...mala sala...branio bih,rekao sam vec,sve istorijske cinjenice...mrzim izvrtanje istorije...a to vecina radi kada prica o Drazi...cak i cuvena slika kako cetnici testerisu glavu nekom seljaku,je podmetacina Vladimira Dedijera i brat tog nesrecnika koji je zrtvovan prepoznao je cuvenog Brozovog biografa...eto malo cinjenica...i jos nesto bilo bi dobro da najzad neko pocne ovde da razlikuje fasizam i nacizam....

staro
  (#27 (permalink))
felix
ženski dušmanin

Odgovor: Djeneral Draza je najbolji - 13.09.2008, 17:16

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
Pa vi niste normalni! Oprostite mi sto cu se na ovom topicu izjasniti kao Hrvatica jer ocito je nacionalizam i to onaj najgore sorte takvima vrlo vazna stvar. Dozvolite mi isto tako usporedbu, velicanje Draze bilo bi isto kao da ja sad pocnem hvalit Pavelica! Obojica su ratni zlocinci, obojica krvnici koji nisu prezali postediti nevine zivote za neke svoje bolesne ideale! Domoljubi moj k****!
U "pravu" si,samo sto Draza nije imao Jasenovac....nemam nista protiv hrvatskih nacionalista,vec protiv onih izmedju,na svim stranama...koji samo gledaju ko je jaci da mu se priklone...

staro
  (#28 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 16:24
Odgovor: Djeneral Draza je najbolji - 13.09.2008, 17:19

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
Ван сваке памети је поредити Дражу и Павелића.
Дража је официр југословенске војске који је од напада бранио свој народ.
Павелић је био фашиста који је пре рата побегао из земље, обучавао се у фашистичкој Мађарској и Италији, и заједно с нацистима окупаторима дошао да успостави своју државу која је за циљ имала геноцид односно уништење једног народа.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#29 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
Odgovor: Djeneral Draza je najbolji - 13.09.2008, 17:27

Citat:

Reci cu vam samo jedno:

"Fuj i bljak za sve a i za vasu temu kojom opet palite masu!" Sto to nisi rekao za temu "Bravar je(ipak)bio bolji ????
Ovde niko ne pali masu,nego ljudi iznose svoje misljenje o coveku kome se ni danas ne zna gde je sahranjen.

Poruku je izmenio GostBG, 13.09.2008 u 17:40. Razlog: pravopisna greska

staro
  (#30 (