VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Radikali na Forumu po zadatku?
staro
  (#1 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 12:31
Pol: Muško
Godine: 65
Radikali na Forumu po zadatku? - 29.08.2008, 10:20

Svakih nekoliko dana se na našem Forumu pojavi neko ko se deklariše kao Radikal, zagadjuje Forum i diskusije prostaklucima, uvredama, pa sve do pretnji likvidacijom (masovnom) neistomišljenika. Uglavnom je to praćeno i spamovanjem, tj. postavljenjem relativno velikog broja poruka, uglavnom van teme, a sa ciljem da se istakne pripadnost Radikalnoj stranci ili ideji.

Ne mogu da se otmem utisku da u tom 'poslu' ima i organizovanosti, ali i s druge strane mislim da takav nastup onih koji se deklarišu kao Radikali samo može da šteti stranci, i u to treba s pravom da sumnjam. Ne verujem da bi današnje rukovodstvo Radikalne stranke odobrilo takvo ponašenje svojih članova ili simpatizera.

Da pokrenem ovu temu podstakao me je najsvežiji primer - član registovan juče, koji se deklariše kao Radikal, je postavio 50-tak odgovora, neki su već morali biti brisani od strane administracije VC, a pregledao sam i ostale njegove postove i ne verujem da bi i jedan mogao da se prihvati kao ono što se neguje na ovom Forumu.

Ne sudim o nekoj stranci ili grupi ljudi po onome šta rade pojedinci, ali ako se to učestalo javlja, to ipak govori da to može biti i sistem vrednosti koji karakteriše tu grupu ljudi, stranku, ili se u najmanju ruku to tolriše.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Radikali na Forumu po zadatku?
staro
  (#2 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 14:46
Odgovor: Radikali na Forumu po zadatku? - 29.08.2008, 14:12

Citat:
nenad.bds kaže: Pogledaj poruku
Svakih nekoliko dana se na našem Forumu pojavi neko ko se deklariše kao Radikal, zagadjuje Forum i diskusije prostaklucima, uvredama, pa sve do pretnji likvidacijom (masovnom) neistomišljenika. Uglavnom je to praćeno i spamovanjem, tj. postavljenjem relativno velikog broja poruka, uglavnom van teme, a sa ciljem da se istakne pripadnost Radikalnoj stranci ili ideji.
Svečano izjavljujem da se deklarišem kao Hiperborejac, potomak Marsovaca i Venerijanke. Probajte da mi ne verujete!

Citat:
Ne mogu da se otmem utisku da u tom 'poslu' ima i organizovanosti, ali i s druge strane mislim da takav nastup onih koji se deklarišu kao Radikali samo može da šteti stranci, i u to treba s pravom da sumnjam. Ne verujem da bi današnje rukovodstvo Radikalne stranke odobrilo takvo ponašenje svojih članova ili simpatizera.
Devojka ne može biti malo trudna. Ili je noseća, ili ne.

Citat:
Ne sudim o nekoj stranci ili grupi ljudi po onome šta rade pojedinci, ali ako se to učestalo javlja, to ipak govori da to može biti i sistem vrednosti koji karakteriše tu grupu ljudi, stranku, ili se u najmanju ruku to tolriše.
Kako da ne. Već vidim kako se radikalski tim za specijalna dejstva na tekovinama najnovijih marketinško psiholoških masmedijskih iskustava infiltrira u džemsbondovskom stilu u sve pore našega društva, pa i na ovaj forum, i razara tkivo mile nam, napaćene i nejake domokratije.

Ovaj poslednji pasus je po mom mišljenju primer neverovatno površnog i neprimerenog uopštavanja lišenog svakog racionalnog pristupa uočavanju konkretne pojave. Vršiti generalizaciju na takav, dakle krajnje "odokativan" način i gurati čitvu jednu ne malu grupu ljudi u smešno preuske okvire je, ili više nego sumnjivo, ili zlonamerno. To više govori o isključivosti, netoleranciji i potpunom nerazumevanju pojedinih društvenih procesa autora prethodnog posta nego o stvarnim događajima na ovom forumu.

Neverovatno kako jedna teorija zavere rađa neku novu teoriju zavere, samo sa suprotnim predznakom...

Rebel

Poruku je izmenio memento, 29.08.2008 u 14:19.

staro
  (#3 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 15:43
Godine: 25
Odgovor: Radikali na Forumu po zadatku? - 29.08.2008, 14:40

O tome brinu administratori foruma. Da li ce brisati, banovati, zavisi od odluke admina, i supermodova. U to necu da se mesam. Licno mogu primetiti da su radikali isto ljudi kao i svi ostali, medju njima ima dosta dobrih ljudi, s druge strane ima i losih, isto kao sto ima i po drugim strankama, te se neuplicem u neki duzi komentar. Za mene je covek-covek ako je covek, a to da li se izjasnjava i glasa za SRS,DS, DSS, ..., to mi bas zvoni tramvaj sto se voza po sinama.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#4 (permalink))
mitar-faca
Banovan
mitar-faca je na dobrom putu

Član od: 29.08.2008.
Poslednji login: 30.08.2008 01:44
Godine: 48
Odgovor: Radikali na Forumu po zadatku? - 29.08.2008, 15:10

brate sta sad ja nemogu da pisem sto sam radikal???

staro
  (#5 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 14:54
Godine: 38
Odgovor: Radikali na Forumu po zadatku? - 29.08.2008, 16:29

Citat:
mitar-faca kaže: Pogledaj poruku
...ma jok bre...samo cepaj...nisi ti kriv...uciteljica je kriva...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#6 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
Odgovor: Radikali na Forumu po zadatku? - 29.08.2008, 17:08

Citat:
mitar-faca kaže: Pogledaj poruku
Jos kad ovako lepo stavis sve na svoje mesto,veliko slovo,zapetu i sve znakove interpunkcije,onda .... samo .... vozi Misko!!!!!!!!!

staro
  (#7 (permalink))
ciwil
Početnik
ciwil je na dobrom putu

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: 20.09.2008 13:41
Pol: Žensko
Odgovor: Radikali na Forumu po zadatku? - 29.08.2008, 17:11

Citat:
GostBG kaže: Pogledaj poruku
Jos kad ovako lepo stavis sve na svoje mesto,veliko slovo,zapetu i sve znakove interpunkcije,onda .... samo .... vozi Misko!!!!!!!!!

staro
  (#8 (permalink))
felix
ženski dušmanin
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 16:34
Godine: 30
Odgovor: Radikali na Forumu po zadatku? - 29.08.2008, 19:38

Pa ovo je sramota i cista diskriminacija...nisam radikal,ali ovo je pravi nacizam...jos da za njih otvorimo i gasne komore...imate li predlog gde bi bile dobre lokacije???!!!Pa kako vas nije sramota da dozvoljavate ovu temu???!!!

-POBEDNIK JE ONAJ KOJI VERUJE U POBEDU-Vergilije,ENEIDA,

staro
  (#9 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Radikali na Forumu po zadatku? - 29.08.2008, 19:47

Citat:

Da pokrenem ovu temu podstakao me je najsvežiji primer - član registovan juče, koji se deklariše kao Radikal, je postavio 50-tak odgovora, neki su već morali biti brisani od strane administracije VC, a pregledao sam i ostale njegove postove i ne verujem da bi i jedan mogao da se prihvati kao ono što se neguje na ovom Forumu.

...zašto bi bilo pogrešno ono što je za tebe pogrešno?... svako ima pravo da kaze svoj stav, prihvati ga ili ne, prodiskutuj, posvadjaj se, podjebavaj, spamuj, ali prihvati kao tudje misljenje... ne znam zasto mnogi imate potrebu za eliminacijom svega sto vam nije po volji....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#10 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: Radikali na Forumu po zadatku? - 29.08.2008, 19:59

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...zašto bi bilo pogrešno ono što je za tebe pogrešno?... svako ima pravo da kaze svoj stav, prihvati ga ili ne, prodiskutuj, posvadjaj se, podjebavaj, spamuj, ali prihvati kao tudje misljenje... ne znam zasto mnogi imate potrebu za eliminacijom svega sto vam nije po volji....
U potpunosti se slazem sa izjavom Lafcine!!

Odgovor sa citatom