VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ceda Jovanovic
staro
  (#1 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 00:14
Pol: Muško
Godine: 27
Ceda Jovanovic - 31.05.2006, 16:20

Mafijin ili Djindjicev sin?
Za ili Protiv
Pod tema - Prevremeni izbori i konkretno za koga ?

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ceda Jovanovic
staro
  (#2 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Pol: Žensko
Odgovor: Ceda Jovanovic - 31.05.2006, 17:02

Ceda Jovanovic? Mozda mafijin sin, mozda nesto drugo...
Svakako nezrela i marginalna osoba koja nije vredna moje paznje.

Prevremeni izbori? Uvek Konkretno za koga? Nemam stalnu stranku (iako sam uglavnom demokratski orijentisana) glasam po trenutnom osecaju i stanju na ovoj nasoj bednoj politickoj sceni. Kostunicu bih rado smenila, da imam nekakvu moc.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
Pcela ubica
Početnik
Pcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
Odgovor: Ceda Jovanovic - 31.05.2006, 19:09

Čedomir Jovanović je najodvratnija pojava na srpskoj političkoj sceni ikad. To da li će on ući u parlament ili ne, nije političko, već čisto higijensko pitanje.

If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
Odgovor: Ceda Jovanovic - 31.05.2006, 19:49

Ma bre on je marginalac josh od kad se pojavio. A onda je usro josh vishe, kompromitovao se do bola. Sad se pokazuje i kao totalno nepovezan sa realnoscu. Ko ce da glasa za njega?

Po meni, jedini uspeh u karijeri mu je shto je bio uz Zorana Djindjica.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Odgovor: Ceda Jovanovic - 01.06.2006, 00:18

-Bio je "mali" al se lepo branio a i napadao, moze da dodje preko 10 %, ako krene dobar al' dobar markenting, za to ima ljude. Setimo se Djindjiceve najvece greske -ajd nek bude Voja, ja sam etiketiran. Pa kad je mrtav, onda je bio dobar, postujem ga, jest da je pacolik al ima sta bi mogao da uradi. Ajd malo matematike. DS+manjine+"mali dos"- moze vlada. Na prolece ce biti izbora DS+(sateliti) bar 36% Manjine 8% Mali dos za kusur. Kostunica veliki znak pitanja al 12 % za mene plafon. Radikale ne..diram!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
sekula
Iskusni forumdžija
sekula će uskoro postati poznat člansekula će uskoro postati poznat člansekula će uskoro postati poznat član

Član od: 07.05.2006.
Poslednji login: 12.07.2008 06:32
Godine: 32
Odgovor: Ceda Jovanovic - 01.06.2006, 11:37

Citat:
Prevremeni izbori? Uvek Konkretno za koga? Nemam stalnu stranku (iako sam uglavnom demokratski orijentisana) glasam po trenutnom osecaju i stanju na ovoj nasoj bednoj politickoj sceni. Kostunicu bih rado smenila, da imam nekakvu moc
bravo muckota

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
Pcela ubica
Početnik
Pcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebe

Odgovor: Ceda Jovanovic - 02.06.2006, 11:26

Meni samo nije jasno šta će ono "ili" između "Đinđićev sin" i "mafijin sin". Mislim, kao da se te dve stvari isključuju.

If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
3oka
Početnik
3oka će uskoro postati poznat član3oka će uskoro postati poznat član

Član od: 23.05.2006.
Poslednji login: danas 05:18
Godine: 46
Odgovor: Ceda Jovanovic - 03.06.2006, 00:57

Mislim da je ovde najlakše postavitit temu i
Verovatno imam previše godina i pamtim ČEDU iz vremena kada su beogradske damice nosile bedževe '' ČEDO, OŽENI ME !''
i posle, kada je to obavio
''ČEDO, ZAPOSLI ME!''
Na pitanje: KO JE ON ?
ni u svojoj "knjizi", odgovorio nije.

OVA JE TEMA: REDA RADI !

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
valter
Poznata faca

Odgovor: Ceda Jovanovic - 03.06.2006, 11:39

-Ova je tema, zato sto nema zivog Srbina koji nema misljenje o Cedi.
Cenim da je tema vrlo ozbiljna, u smislu, ko je tu zabijao klipove i kome treba milu majku zbog toga gde smo danas. Ko je lagao, ali nevidjeno, u cilju politicke kampanje. Ceda je pusten niz vodu (sanitarni otklon), al' evo ziv je, po raznim emisijama, covek ima stranku, DS-u moze da uzme 20-inu % clanstva.
"ILI" u naslovu, sam namerno stavio! Ko se na to upecao, tu nema dalje rasprave.
Moje misljenje je da su Ceda i njegova "ekipa" dobro za domace politicko trziste kao protiv teza krajnje retrogradnim snagama, jerbo g-da iz tzv. demokratskog bloka zagnjureni u digitrone kohabitiraju i trpe napade, a kod nas se biraci na galamu 'vataju.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
Pcela ubica
Početnik

Odgovor: Ceda Jovanovic - 03.06.2006, 23:49

Citat:
valter kaže:
protiv teza krajnje retrogradnim snagama
Najretrogradnija snaga u Srbiji je upravo Jedomir Govanović i njegovi drugari. Kada je on bio na vlasti i vrhuncu moći demokratija u Srbiji je bila suspendovana, sloboda medija nije postojala, kralo se u skupštini, otimali mandati poslanika, pljačkalo, bilo je neustavno uzurpirano mesto predsednika Republike, itd. Srbi imaju kratko pamćenje, ali ne baš toliko kratko da se ne bi sećali na šta je njihova država ličila pre samo tri godine, kada je njom harao Čeda Zebra.

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen