VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Dogovor DSS - SRS?
staro
  (#31 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:28
Pol: Žensko
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? - 02.05.2008, 14:08

Citat:
robins kaže: Pogledaj poruku

Ne bi valjda Koštunica dozvolio sebi da izgubi vlast, šta vam je? Jedini on od 2000. godine nije s'lazio sa vlasti. Postao je expert da ne radi ništa, a da bude "nešto"!

Bezrezervno se slažem..
Koalicija sa radikalima je samo potez očajnika..

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? - 02.05.2008, 14:39

mene stra` od onog tihog Vucica.....nekako me nije bilo tol`ko stra` dok je vikao i mlatarao rukama....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#33 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Pol: Muško
Godine: 36
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? - 03.05.2008, 07:31

Zaboravljate jednu stvar: te dve stranke nece moci same da naprave vladu, sigurno. Izvesno je da dil postoji, ali je josh izvesnije da cu lichno da dam sve od sebe da on ne bude ostvariv. znate onu reklamu LDP-a (tata, mama, bata, seka, rodjak, prijatelj, komshija)...e, bash tako, i josh malo vishe. Glasace za DS, naravno.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#34 (permalink))
Gogi
Iskusni forumdžija
Gogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimum

Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? - 04.05.2008, 22:25

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Zaboravljate jednu stvar: te dve stranke nece moci same da naprave vladu, sigurno. Izvesno je da dil postoji, ali je josh izvesnije da cu lichno da dam sve od sebe da on ne bude ostvariv.
Па шта и да направе коалицију, да неће можда крађом гласова да дођу у позицију да направе Владу? Демократски су избори колико ја знам, а у свим нормалним земљама странка победник прави Владу. Колико год ја не волим радикале, толико почињу да ми се гаде и ДС-овци који скиче као рибице баш као и прошли пут када је Тома постао председник парламента! Господо, то је демократија! Јадна ми је та пропаганда, то добијање гласова плашењем народа, постали су гори од Слобе у томе! Ако Радикали уђу у Владу, то само по себи мени и није неки специјалан проблем, то је огледало избора нашег народа, то је демократија, ено у Италију у власт ушли Фашисти! Више ми је проблем што ће ''свет'' томе придати један специфичан значај. Мада и тај исти свет је показао колико га заболе за нас, од 91 када су одбили помоћи Коштуници и Ђинђићу, до дана дашњег, када су извршене промене, када се захуктала транзиција, када је Србији коначно кренуло, када су на власти биле демократе, они нас опет израдише ко дебиле највеће, све учинише све да не дође до помирења Срба и Албанаца у духу европских вредности, светског и европског права, компромиса и толеранције. Све учинише да нас одаље од Европе. Добро ономад рече Цобел, Србија у ЕУ не пре 2025, ал без Рашке и Воше. Докле бре више да нас зајебавају, мис'им неко ти кења у уста, а ти му радујеш и тражиш још, па сасвим је логично да ће он да те натовари још више. Ово је бре питање личног интегритета, којег немају рецимо ЛДП-овци, ал Тадић ме је скроз изненадио.
Па и овај гистро шатро ССП, мис'им очекивао сам више с обзиром колико су нам отели, ал јоцк, не да Солана, а и што би дао када Тадић изјављује потписаћемо чим нам га понуде, преговори, договори-ма какви! Ја сам дуже преговарао са човеком када сам воћњак куповао, а ово је комично. Притом Тадић изјављује ако се на крају(ком крају?) буде поставило питање Косово или ЕУ, он ће одабрати интегритет земље! 18 земаља ЕУ признало Косово, истих оних 18 које су удариле параф на ССП, да ли мислите да оне рачунају Косово у Србији...

Смешна је ова коалиција окупљена око ДС-а, ту имамо Динкића који је Ђинђића пљувао као камила, Драшковића Равногорца који је одсецао сваку муслиманску руку до лакта, био гори шовиниста од Шешеља, Расим бега који је ето чудом остао са обе руке, и на крају личког прасца Чанка, који би све оне који не гласају за ''демокартске'' опције укинуио и позатварао, ваљда му остало од тате чувеног комунистчког туристичког радника који је неистомишљеника слао на одмор на Голи оток. Тадић ваљда уплашен од Чеде који му кида чланство и гласаче, прави ову безумну коалицију са овима који су од зла оца и још горе матере!
Citat:
znate onu reklamu LDP-a (tata, mama, bata, seka, rodjak, prijatelj, komshija)...e, bash tako, i josh malo vishe. Glasace za DS, naravno.
Ма то те комшије ложе да ће гласати за ДС, само да их не смараш више!

staro
  (#35 (permalink))
robins
Početnik
robins je dijamantrobins je dijamantrobins je dijamantrobins je dijamant

Član od: 28.05.2007.
Poslednji login: juče 22:36
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? - 05.05.2008, 14:48

Citat:
Gogi kaže: Pogledaj poruku
Па шта и да направе коалицију, да неће можда крађом гласова да дођу у позицију да направе Владу? Демократски су избори колико ја знам, а у свим нормалним земљама странка победник прави Владу. Колико год ја не волим радикале, толико почињу да ми се гаде и ДС-овци који скиче као рибице баш као и прошли пут када је Тома постао председник парламента! Господо, то је демократија! Јадна ми је та пропаганда, то добијање гласова плашењем народа, постали су гори од Слобе у томе! Ако Радикали уђу у Владу, то само по себи мени и није неки специјалан проблем, то је огледало избора нашег народа, то је демократија, ено у Италију у власт ушли Фашисти! Више ми је проблем што ће ''свет'' томе придати један специфичан значај. Мада и тај исти свет је показао колико га заболе за нас, од 91 када су одбили помоћи Коштуници и Ђинђићу, до дана дашњег, када су извршене промене, када се захуктала транзиција, када је Србији коначно кренуло, када су на власти биле демократе, они нас опет израдише ко дебиле највеће, све учинише све да не дође до помирења Срба и Албанаца у духу европских вредности, светског и европског права, компромиса и толеранције. Све учинише да нас одаље од Европе. Добро ономад рече Цобел, Србија у ЕУ не пре 2025, ал без Рашке и Воше. Докле бре више да нас зајебавају, мис'им неко ти кења у уста, а ти му радујеш и тражиш још, па сасвим је логично да ће он да те натовари још више. Ово је бре питање личног интегритета, којег немају рецимо ЛДП-овци, ал Тадић ме је скроз изненадио.
Па и овај гистро шатро ССП, мис'им очекивао сам више с обзиром колико су нам отели, ал јоцк, не да Солана, а и што би дао када Тадић изјављује потписаћемо чим нам га понуде, преговори, договори-ма какви! Ја сам дуже преговарао са човеком када сам воћњак куповао, а ово је комично. Притом Тадић изјављује ако се на крају(ком крају?) буде поставило питање Косово или ЕУ, он ће одабрати интегритет земље! 18 земаља ЕУ признало Косово, истих оних 18 које су удариле параф на ССП, да ли мислите да оне рачунају Косово у Србији...

Смешна је ова коалиција окупљена око ДС-а, ту имамо Динкића који је Ђинђића пљувао као камила, Драшковића Равногорца који је одсецао сваку муслиманску руку до лакта, био гори шовиниста од Шешеља, Расим бега који је ето чудом остао са обе руке, и на крају личког прасца Чанка, који би све оне који не гласају за ''демокартске'' опције укинуио и позатварао, ваљда му остало од тате чувеног комунистчког туристичког радника који је неистомишљеника слао на одмор на Голи оток. Тадић ваљда уплашен од Чеде који му кида чланство и гласаче, прави ову безумну коалицију са овима који су од зла оца и још горе матере!

1. Kako je onda Voja premijer već 2 mandata, a stranka mu je 3. ili 4. po broju glasova?

2. Ako tebi nisu problem radikali u vladi, onda se verovatno ne sećaš Šešeljevog "Zakona o univerzitetu", niti se sećaš "Zakona o informisanju" histerika i mladog ministra Vučića, koji je kažnjavao, proterivao, palio i zatvarao onolike novine, tv i radio stanice. A o indirektnim posledicama zakona po živote novinara neću ni da govorim, znate dovoljno, ko je i zašto ubijan tih godina !

3. O tom SSP-u se pregovaralo i sastančilo na stotine puta cele 3 godine, a rezultet tih pregovora bio je paraf na ssp u istom obliku u kom je potpisan pre neki dan! Sve to je vlada usvojila jednoglasno. (naravno tada nije bilo izborne kampanje)! Tako da je bilo jasno i očekivano da se potpiše sporazum čim se ponudi, jer je to čista forma, posle tolikih pregovora i odobrenja vlade!

4. Da li stvarno misliš da bi predsednik jedne države iza koga je direktno stalo 2.500.000 ljudi, potpisao nešto što podrazumeva odricanje od Kosova, pa makar i posredno? E to je smešno za poverovati!

5. Koalicija oko DS-a je morala biti napravljena da bi se dobilo na brojnosti, jer se dss, sada i formalno, pridružio radikalima i sps-u. Ni meni se to ne sviđa, ali moralo je doći do spajanja nespojivog, samo da se spreči Koštunica u nameri da zarad fotelje, vrati one iste radikalske ministre u vladu, a samim tim i Srbiju isto toliko godina u nazad!

staro
  (#36 (permalink))
Snoopy Red B
Iskusni forumdžija
Snoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članova

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 24.09.2008 15:35
Godine: 37
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? - 05.05.2008, 20:51

bilo bi mi baš milo da vidim se u ovoj zemlji neko dogovori i složi

staro
  (#37 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 02:22
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? - 06.05.2008, 21:19

Citat:
Gogi kaže: Pogledaj poruku
ено у Италију у власт ушли Фашисти! Више ми је проблем што ће ''свет'' томе придати један специфичан значај.
Ako mislis na Umberto Bossia i Lega Nord onda onda nemoj da pises gluposti jer to nema nikakve veze sa fasizmom nego sa skroz sasvim drugim stvarima

Do I feel lucky ? Well,do ya ?