|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? |
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 29.02.2008.
Poslednji login: 12.05.2008 20:34
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? -
19.04.2008, 22:10
Blic moze da se baci u smece zajedno sa B52...Sorosevi ljudi, strasno je to kako ima debila koji veruju u ovo, pre vam je Kostunica bio bog koji ce vas izvaditi iz siromastva, a sad?Licemerje.
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2008.
Poslednji login: 20.04.2008 00:29
Pol: Žensko
|
20.04.2008, 00:09
Pitanje Je Sta Nam Pruza Jedna ,a Sta Druga Opcija,mi Se Svi Vrtimo Oko Pitanja Evrope,kosova,a Najvaznije Pitanje Je Velika Nezaposlenost,mnogo Siromasnih,...neki Ce Reci Kad Udjemo U Eu,dobicemo Pare,investicije,projekti,itd,super Ali I Dalje Ce Biti Puno Nezaposlenih,pogotovo Onih Izmedju 40 I 50 Godina ,ti Danas Ne Mozes Normalno Da Se Zaposlis U Bilo Kom Javnom Preduzecu Ako Nisi Politicki Podoban Ili Nisi Neciji Rodjak, Kum Ili Slicno,tu Nisu U Pitanju Samo Radikali Koji Su Navlasti,vec Idemokrate,kod Njih Je Jos Gore,kod Ovih Partijski Zasluziz I Zaposlis Se ,a Kod Ovih Kum,rodjaci,veza,a Nekad I Po Partijskoj Zasluzi,....a Sta Da Rade Oni Koji Nisu Nigde Ni Tamo Ni Amo,ljudi Koji Samo Zele Posteno Da Rade,e Ti Nikad Do Posla Nece Doci..........e To Je Rzlika Izmedju Nas I Evrope......kod Njih Rad,znanje,a Ne Politicka Podobnost...daleko Smo Drage Moje Demokrate Mi Od Eu
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
|
20.04.2008, 00:36
Питао сам одакле су подаци. Мало ми је мука од фрљања "поузданим информацијама" којима нико не зна извор.
Citat:
Citat:
Citat:
Значи да би свако ко се већ петља у питања стандарда и емиграције требало прво мало да се информише. Значи да је број земаља у којима је стандард јако висок доста мали. Значи да ми нисмо једна од тих земаља и да нећемо бити још неко време. Некад нису биле ни земље које су то данас, рецимо Швеђани су се исељавали у Аргентину, Никарагву, Италијани да не причам где све, Енглези, Ирци, Немци... Причати да ми нисмо међу богатим земљама јер је Коштуница на власти, или да се људи исељавају јер им се не свиђа рејтинг радикала је бесмислица. |
|||
|
|
|
|
|
**CicaMaca**
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 10:37
Godine: 19
|
21.04.2008, 04:22
Citat:
a ako cemo o licemerju... koshtunica je definicija za licemerje (i josh neke pojmove, ali da ne ulazim sad u to) tako da nismo mi ti koji su licemerni. ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
|
21.04.2008, 16:07
Citat:
![]() ...Da znas,ne bi pisao pametne doskocice...ne postoji vise Tup-Tup... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
|
21.04.2008, 16:08
Citat:
Србија је под Коштунициним владам бележила непрекидни раст стандарда, просечне плате, индустријске производње, извоза... оптужбе против Коштунице имају за циљ довођење на власт оних који оптужују. Што више желе на власт то више пљују и мрзе. Citat:
|
||
|
|
|
|
|
**CicaMaca**
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 10:37
Godine: 19
|
21.04.2008, 20:56
Citat:
koshtunicu su dovukli. jer je bio neobaveshten i nikom se nije zamerao... zoran je bio za to da se 6.oktobra otpuste sve sudije, svi iz policije i svi novinari rts-a... pa da se lepo raspishe konkurs i da u roku od deset dana pod odredjenim kriterijumima budu primljeni oni koji se jave. (hmmm... aleksandar tijanic direktor rts-a...mmmm... ne bi bash rekla da odgovara kriterijumima... ) neshto ne znam da ga je koshtunica u tome podrzao... a i shto bi, kad se samo ustolichio na slobino mesto i nastavio da vodi istu politiku, ali iz senke... koshtunica nishta nije hteo da menja. a ako nishta nije hteo zapravo da menja, zashto je pristao da bude miloshevicev protivkandidat na izborima? i onda sam ja licemerna. pa dovoljno je da pogledam naziv stranke mu i politiku koju propagiraju... demokratska stranka srbije... ma, daaaaa...demokratska... ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|