|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pismo ruskom predsedniku |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2008.
Poslednji login: 21.03.2008 15:09
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Pismo ruskom predsedniku -
21.03.2008, 15:09
http://www.gopetition.com/online/17519.html
Драга српска браћо и сестре, ја сам се данас регистровала и то само због једне важне ствари за Српство: због писма руском председнику. У писму тражим(о) да Русија војно подржи српски народ и да не дозволи отимање још једне српске земље. Дакле, свако ко је истог мишљења, може да потпише. Важећи потпис садржи име, презиме, место боравка и државу у којој је потписана особа настањена. Псеудоними, инцијали етц. нису валидан потпис и биће брисани. http://www.gopetition.com/online/17519.html Ако ово крши правила Вашег форума, избришите поруку, али Вас молим да ме преко маила обавестите. |
|
|
|
Odgovor: Pismo ruskom predsedniku |
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
|
Odgovor: Pismo ruskom predsedniku -
21.03.2008, 15:51
Ovaj predhodni komentar je uredu što se ljubavi i interesa tiče, i evo opcija koja zagovara otvaranje Srbijie prema Rusiji, piše peticiju-pismo, i to je uredu. Gde ćemo bolje proći dali sa Rusima ili sa Evro-atlancima? Pošto smo od evro_atlanske alijanse dobili sve darove, koji se mogu trenutno dobiti(bombe, izolaciju,dirigovanu vlast, gubitak teritorije,nato državu), sada je na red došla Rusija da nas daruje. Prvi darovi i nisu tako loši : gasovod i naftovod, kupovinu NIS-a, i sve otvoreno, nema ništa mučki i iza leđa. Možda će neko poželeti da nebude tako prosto i jednostvno, možda treba neka veća filozofija u svemu tome. Ja dobro razumem ovako i smatram da treba dalje nastaviti sa Rusijom.
Nisam zaboravio da je to u intersu nekoga, i da nema mnogo ljubavi; pa i mi nikad nismo imali mnogo ljubavi za Ruse, možda to oni pamte, ako mi nepamtimo! |
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
|
21.03.2008, 15:59
Pojavom visestranackog sistema pre nekih 17 godina, jedna partija iz Srbije je zacrtala cilj da postanemo jedna od drzava clanica USA.
USA bi nas snabdevala sa svacim, tezila bi da poveca nas standard, mi bi bili centar Americke trgovine sa Evropom. Eh, da je tada Srbija postala zemlja Marlbora i Coca Cole, sada bi Kosovo bio nas. Salu na stranu, interesi i trgovina nisu pitanje emocija i nostalgije vec bistre racunice. Evropa nam je blizu, Rusija daleko. A sve sto dajemo Rusima ispod cene ce svakako zavrsiti medju njihovom mafijom. Kada ih na kraju kupe Nemci, onako celu Rusiju sa svojom krizom, ogromnim postranstvima i nemastinom, i Rusija ce postati ``Nevropa``! You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2008.
Poslednji login: juče 10:47
Godine: 32
|
21.03.2008, 16:32
Posto smo relativno (i objektivno) mala zemlja,
ekonomski, industrijski i vojno; mi smo u milosti onih koji su mnogo mocniji od nas, tj. od njihovih interesa. Otvaranje prema Rusiji moze da bude Ok, mada smatram da bezuslovno otvaranje prema nekom generalno nije dobra stvar. Treba biti rezervisan i mudar. S toga, komentar u vezi NIS-a... mislim da dogovor postignut po tom pitanju nije povoljan po nas (s ekonomske strane), a za Ruse je naravno povoljan... sta ce biti za 15 godina ako se interesi Rusije promene ? Nafta i derivati su jedan od najunosnijih poslova danas, i velika mafija je iza toga... moze to ispasti i dobro po nas, a moze se desiti i da za par godina ispadnemo budale, narod ce ostati tu ojadjen najvise, verovatno, a nasi dragi politicari ce to opet da iskoriste u nekoj buducoj predizbornoj kampanji da se medjusobno okrivljuju nadajuci se da ce tako pridobiti jos kojeg naivnog glasaca. Naravno, izvesni ce i da se strahovito obogate. I sta onda ? A Rusi ce tad da kazu: to nije problem Rusije, pomozite si sami. A isti prica mogla bi da se slozi i kad bi umesto reci "Rus" stajala rec Amer, Kinez, Francuz ili Nemac. Takodje, koliko god se nama trenutno ne svidjaju "pokloni" zapadnjaka, ti pokloni su samo posledica toga sto smo im se nasli na putu i smetali njihovim planovima i interesima. Voditi pametnu politiku ZA Srbiju nije lako, posto za nama ima svega i svacega i u *ovnima smo do guse, a najgore je to sto retko ko i pokusava da vodi pametnu politiku za Srbiju, vec samo pametnu politiku za svoje licne interese. Ok, nemam nista protiv pisma Rusima, ali imam utisak da ce to pismo da pogleda tamo neki kancelar, preneti poruku nadleznima, a ovi ce se nasmejati i nastaviti sa svojim redovnim poslovima, koje mogu, a ne moraju da idu u korist potpisnicima peticije... u zavisnosti od interesa.
|
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
|
22.03.2008, 11:32
Citat:
ijuuu, boze me sachuvaj... jel mogu ja da potpisujem neshto protiv toga... sve mi neshto u stomaku proradi kad prochitam ovakve gnusne stvari... ![]() ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
22.03.2008, 13:42
Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2008.
Poslednji login: juče 10:47
Godine: 32
|
22.03.2008, 18:28
a da potpisemo zahtev i Rusima i Amerima
da ovde otvore front na kojem pocinje treci svetski... ili neki test poligon za testiranje nuklearnog arsenala ?? Ameri jedva cekaju, vec im ponestalo poligona, treba im neki povod... a Ruse samo treba malo jos nahuskati, isprovocirati ih necim... ("e Medvedev, Bush prica okolo da si pi**ica")... E onda vise necemo imati nikakvih problema... nikad... ![]()
|
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
|
23.03.2008, 17:22
kukulele... opet... zashto svaki put izkrenesh moje rechi... jel to jedino shto umesh da uradish? nemoj prichati gluposti... moje mishljenje o SAD-u nije ni najmanje pozitivno... nervira me njihovo petljanje u stvari koje ih se ne tichu... oni uvek moraju neshto da glumataju, prosto mi se baca pegla od toga... ali daj bre, kakva crna vojna podrshka??? pa zar kosovo, "nasha sveta srpska zemlja", treba da bude mesto gde ce da ratuju toliko vam omrzena amerika i "braca rusi"...??? pa nek se igraju rizika na svojim teritorijama, kao da jedno zlo vec nije dovoljno... vojna podrshka, strashno, kakve su to gluposti...??? i shta ce da urade tamo? proteraju shiptare, napravimo e |