|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Tadić, naš predsednik |
|
Odgovor: Tadić, naš predsednik |
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 00:41
Pol: Muško
Godine: 38
|
Odgovor: Tadić, naš predsednik -
25.01.2008, 03:03
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
25.01.2008, 16:04
Postavljajući temu, namerno sam išao na iritirajući ton baš zbog različitih mišljenja i viđenja, neubacujući moj subjektivni stav, što će se na taj način razviti jedna lepa diskusija, sa najmanjom željom da ovo bude tema gde će se pljuvati pristalice jednog ili drugog kandidata. Da sam počeo sa hvalospevima, opet zanemarujući moje subjektivno mišljenje, a pošto se već dobro poznajemo na ovim temama, mnogi bi mi zamerili da nisam iskren, zato je i takva postavka.
Realno gledano gosp. Tadić ima najviše izgleda da u drugom krugu pobedi, ne zato što je najbolji, već što boljeg od njega trenutno nema. I bez obzira na vrlo čvrst, maltene konzervativan startni stav DS, Tadić je to malo omekšao i popustio na određenim pozicijama taman toliko koliko je bilo potrebno za prednost, i tu mu se nema šta zameriti. Najnovija ponuda oko podrške uz neke uslove koje traže Koštunica i Ilić, i nije nešto novo, ili već nekorišćeno ili primenjeno. Pre bi se reklo da su se neki mediji prerano istrčali, praveći prašinu i štetu prevashodno DS. Poznavajući do sada praktikovanu politiku Koštunice i Ilića, sigurno je da i jedan i drugi žele članstvo u EU, a trenutna retorika pre ide u prilog da neduvaju u isti rog zbog Evrope i SAD, ali mislim da svi sviraju istu melodiju. Dali će ti isti mediji, a koji su naklonjeni Tadiću i ostalima iz demokratskog bloka imati mudrosti oko komentara i stava, a u vezi potpisivanja sporazuma sa Putinom, videćemo. U svakom slučaju čuveno "kevtanje" medija pre vremena može napraviti nešto što se 3-eg februara neće moći ispraviti, na Tadiću je javni potez. |
|
|
|
|
|
Poznata fAca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 00:13
Godine: 25
|
25.01.2008, 18:15
Nisam protivnik ni Tadic Borisa, ni Nikolic Tomislava. I jedan I drugi su pripadnici moje zemlje, I potencijalni predstavnici mene pred ostalim delom sveta, iako mozda da sam ja taj koji odlucuje mozda to ne bi bili ni jedan niti drugi, a po svoj prilici to nebi bio ni iko sa glasackog spiska .
Neumesno bi stoga bilo s moje strane da pljujem po svome. Mislim da I jedan I drugi imaju niz kvaliteta, ali imaju I toliko mana, da sam se ja licno odlucio na izborima za ponistavanje glasackog listica, jer kandidata kakvog bih ja zeleo da me predstavlja nije bilo. Tadic je graciozan covek, prosto receno, kao sto Hleb kaze, prosto za nepoverovati da ima 50 godina. Ima nekih ideja, nije prazna knjiga, ali jednu stvar bih mu prigovorio cak I da se nadjem u cetri oka s njim, a to je obecanje da ce zaposliti nekoliko stotina hiljada ljudi, a u medjuvremenu , mozda gresim, ali koliko vidim ne da se nije zaposlilo, vec se I otpustilo vise hiljada radnika, I sad se opet otpustaju, a opet kaze da ce zaposliti jos 500.000. Prosto postavim nekad pitanje sam sebi da li mu verovati? Smatram da on vise odgovara manjinama, zatim ljudima na polozaju, visoko skolovanima,dok Tomislav vise odgovara radnicima, I nezaposlenim ljudima, I mislim da od manjina dobija manje poverenje nego li mu protivkandidat . Buduci da nisam siguran da Tadicu potpuno verujem, a ne zelim da mu kontriram, jer ko zna mozda I jeste u pravu, ja ponistavam glasacki listic. S druge strane, Tomislava Nikolica krasi smirenost , (daleko veca nego li Tadica), nepodcenjivanje protivkandidata, zelja da saradjuje I sa Evropom, ali I sa Evropom u cijem sastavu je Rusija. Ne znam ni sam zasto, ali deluje mi da mu je I kampanja, ali I ponasanje za vreme kampanje vise fer nego li Tadicevo. Donekle smatram da bi mu mozda I trebalo dati pobedu, jer to bi ustvari bio ispit-ko zna, mozda se covek zaista zalozi, I mozda sve ljude bude gledao sa stanovista predsednika Srbije, a ne samo SRS-a. Svidja mi se I to sto se on covek izjasnjava kao buduci predsednik Srbije, a ne samo clanova SRS-a, dok s druge strane, bar mi se tako cini, Tadic se fokusira samo na pripadnike demokratskih stranaka, dok u clanovima SRS-a vidi neskolovane, nekulturne, arogantne, I sl., sa cime se ja licno ne bih slozio, jer sam upoznao prilican broj glasaca SRS-a koji imaju visok nivo obrazovanja, kulture, I ... Pretpotstavljam da niti ijedan od njih dvojice , bilo da Tadic nastavi svoju funkciju (sto ce najverovatnije I nastaviti), ili Tomislav dobje funkciju predsednika (manje verovatno) ne bi mogao nesto znacajno izmeniti situaciju u drzavi. Na kraju sta reci, mislim da bi lepo bilo da ma ko da bude izabran, da se formira jaka opozicija koja bi donekle mogla iskontrolisati delovanje predsednika koji bude na vlasti, jer ne zaboravite I jedan I drugi kandidat imaju vise stotina hiljada, pa I miliona ljudi koji se slazu sa njihovim programom, I neumesno bi bilo ne slusati I njihov glas I ideju. ![]()
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 17:31
Pol: Žensko
Godine: 24
|
25.01.2008, 18:19
Nisam previse upucena u politiku..
Znam kako sam orijentisana i sta bi trebalo ovoj zemlji i mladima, a to definitivno niije politika koju prezentuje gosn N. Iskrene nade u pobedu dragog kolege i postovanog aktuelnog predsednika... ![]()
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
|
25.01.2008, 20:03
Ukoliko boljeg nema (makar i trenutno), zar to ne znaci da je najbolji?
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
|
25.01.2008, 21:17
Kaže, u selu gde su svi ćoravi - onaj sa jednim okom biva kralj
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
26.01.2008, 00:01
Citat:
Ceda se pljuje na sve strane od forumasima "hejtera" i kada izadje tema vezana za Voju onda mu se izlazi u pomoc, zbog nedostatka argumenata, pokretanjem teme o Tadicu. Eto ima neki "slican" Voji pa da ga "otkrijemo" i napljujemo. ![]() "Manite se Voje, on covek, eto bori se za sve nas" ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|