|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
||||||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Voja - drzavnik? |
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Žensko
Godine: 19
|
Odgovor: Voja - drzavnik? -
20.03.2008, 11:50
ma za koshtunicu mogu da glasaju samo neodluchni kao shto je on... radikali pod maskom takozvanih demokrata... ili prosto neobaveshteni ljudi koji nemaju blage veze shta se zbiva oko njih... ili ljubitelji machaka, njih da ne zaboravim...
![]() obozavam da slusham i gledam govore Chanka u skupshtini, kako ga utrpa svaaaaki put ...koshtunica doktor vojislav... odgovor ne chujem, a sa vasheg lica ne mogu nista da procitam... koji kralj!![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Pol: Muško
|
20.03.2008, 15:41
Према Зорановој дефиницији трута - данас је то Чеда.
Citat:
Citat:
Црвене беретке, СДБ... све под контролом владе Србије. А Коштуница председник СРЈ. Војна безбедност... ко је био надлежан? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
|||||||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: juče 16:07
|
20.03.2008, 21:52
Ma da, sigurno...Zao mi je prijatelju, trut je samo jedan i posle ovih izbora odlazi u istoriju... ![]() Citat:
![]() Za javnu podrsku udbaskim kriminalcima u vreme Sablje?... ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Ali, Boze moj, doktori u mantilima, beretke sa naoruzanjem...pih... ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nista ne ide samo od sebe, to se dobro vidi sada posle 5 godina vladavine truta... ![]() Citat:
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:26
|
20.03.2008, 22:10
Свађалачке и паролашке делове поста игноришем, немам намеру да се препуцавам са индоктринираним активистима.
Уствари, прочитао сам још једном, и нема ту ништа вредно одговора. Ти би могао овако да се свађаш до наксутра, а све ти је већ одговорено. ...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: juče 16:07
|
20.03.2008, 22:13
Citat:
![]() Pitam se koliko je trut imao klasicnih premijerskih poseta po svetu zarad unapredjenja odnosa u svakom smislu i da su ti razgovori unapredili saradnju? ![]() Nisam brojao ali imam osecaj da je toliko postovan kao drzavnik da se moze nabrojati na prst jedne ruke... ![]() Kad se setim sajma srpske privrede u Moskvi, pre par godina, kada nije hteo doci da otvori sajam sav uvredjen sto Putin nije imao vremena da ga primi...pih... ![]() Rezultat, puko sajam... ![]() E moj trute... ![]() |
|
|
|
|