|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Voja - drzavnik? |
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Pol: Muško
|
Odgovor: Voja - drzavnik? -
08.03.2008, 10:16
Сад видим где је Бурдуш Чеда учио о Коштуници:
http://www.alb-net.com/kostunica.htm Vojislav Kostunica – Milosevic’s Opponent or Successor? А наслов значи: Коштуница - Милошевићев противник или наследник! ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 20:01
|
08.03.2008, 11:58
Citat:
![]() Pa ako posle nevidjene popularnosti koju mu je donela tadasnja pobeda protiv Milosevica do danasnje koja se kotira na 6-7 % podrske nije jasno ljudima ko je Kostunica i kakve su njegove sposobnosti (osim da ucenjuje, tu je maher) onda stvarno... ![]() I sto si toliko navalio na Cedu? Nije valjda da ti toliko smeta njegovih 5 %? ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
08.03.2008, 18:18
Citat:
Pa u periodu posle skidanja Milosevica pozitivno se o njemu izjasnjavalo oko 80 % ljudi. Svi znamo da se glasalo protiv Milosevica i da je on tu bio marioneta DOS-a posto covek nije u stanju da bude aktivan 4 sata dnevno (trut). Ali za ucene je savrsen, od cinovnicke stranke tokom 2000-te, koja je bila pred zatvaranjem, do zahteva da na osnovu njegove popularnosti trazi od Zorana isti broj mandata na republickim izborima posle. ![]() Citat:
![]() Milion narucenih tekstova u zutoj stampi pa i u ovoj "ozbiljnijoj", placeni novinari, RTS podrska,... sektasenje-udbasenje bato... Opet ce da rade serpe u 7 i 30!!! ![]() |
||
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 10:37
Godine: 35
|
08.03.2008, 18:47
Citat:
Dalje, ti si decko ocigledno skliznuo u radikalsko - spsovsku retoriku devedesetih o "patriotama" i "domacim izdajnicima". Vidis, ako su ljudi kao ti i ekipa patriote, ja sam domaci izdajnik. Bio i ostao. Ali mi je jako drago sto ti je lider konacno skinuo masku i pokazao da je ono sto je uvek i bio: zadrti kocnicar svega progresivnog u ovoj zemlji, bleda i anemicna voshtana figura koju je jedino ogromna Djindjiceva energija mogla da dovede tamo gde je bio...ali sitna dusha je sitna dusha, i zavrsice tamo gde je i pocheo: u kombiju (gde ce moci da mu stanu svi clanovi stranke - bez da se guraju). A o ozbiljnosti tvoje stranke dovoljno govori i infantilna recenica koju si, vidim, izabrao da ti bude potpis...vidis, ja sam tako razmisljao sa 15 - 16 godina, pa sam porastao i shvatio da neki moji postupci vuku odredjene posledice koje mogu da mi naskode...pa sam naucio da razmisljam i da budem odgovoran i prema sebi, i prema drugima...sto se tvom predsedniku nece desiti nikad. A ni tebi, cini mi se. Sto te automatski diskredituje kao ozbiljnog sagovornika i pretvara u demagoga koji prica samo da bi pricao. |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 13:34
|
09.03.2008, 01:20
Citat:
Citat:
Не видим шта ти је нелогично у томе да човек о коме позитивно мисли 80% људи тражи исти број мандата као ДС за своју странку. Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||||||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija