VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Voja - drzavnik?
staro
  (#41 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Pol: Muško
Odgovor: Voja - drzavnik? - 08.03.2008, 10:16

Сад видим где је Бурдуш Чеда учио о Коштуници:

http://www.alb-net.com/kostunica.htm
Vojislav Kostunica – Milosevic’s Opponent or Successor?

А наслов значи: Коштуница - Милошевићев противник или наследник!

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 20:01
Odgovor: Voja - drzavnik? - 08.03.2008, 11:58

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Сад видим где је Бурдуш Чеда учио о Коштуници:

http://www.alb-net.com/kostunica.htm
Vojislav Kostunica – Milosevic’s Opponent or Successor?

А наслов значи: Коштуница - Милошевићев противник или наследник!

Pa ako posle nevidjene popularnosti koju mu je donela tadasnja pobeda protiv Milosevica do danasnje koja se kotira na 6-7 % podrske nije jasno ljudima ko je Kostunica i kakve su njegove sposobnosti (osim da ucenjuje, tu je maher) onda stvarno...
I sto si toliko navalio na Cedu? Nije valjda da ti toliko smeta njegovih 5 %?

Back in red!

staro
  (#43 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Voja - drzavnik? - 08.03.2008, 14:41

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku

Pa ako posle nevidjene popularnosti koju mu je donela tadasnja pobeda protiv Milosevica do danasnje koja se kotira na 6-7 % podrske nije jasno ljudima ko je Kostunica i kakve su njegove sposobnosti (osim da ucenjuje, tu je maher) onda stvarno...
И опет искривљивање истине. Без икакве сумње је јасно да сви гласови за Коштуницу нису били за њега, већ су већином били гласови против Милошевића.
Још једна из арсенала лажи је да се Коштуница котира на 6-7% подршке. На основу чега се то тврди?

Citat:
I sto si toliko navalio na Cedu? Nije valjda da ti toliko smeta njegovih 5 %?
Зато што је најекспониранији службеник америчке амбасаде у Србији, зато што је његова странка најактивнија у пропагандној кампањи обликовања јавног мнења и зато што најчешће напада Цркву, САНУ, српски народ, српску одбрамбену борбу, територијални интегритет државе, перјаница је кампање против Коштунице, истомишљеник Хашима Тачија, ево видимо на овом (про)шиптарском сајту, а видели смо и досад...

staro
  (#44 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Odgovor: Voja - drzavnik? - 08.03.2008, 18:18

Citat:
И опет искривљивање истине. Без икакве сумње је јасно да сви гласови за Коштуницу нису били за њега, већ су већином били гласови против Милошевића.
Још једна из арсенала лажи је да се Коштуница котира на 6-7% подршке. На основу чега се то тврди?
Kakvo iskrivljivanje istine???
Pa u periodu posle skidanja Milosevica pozitivno se o njemu izjasnjavalo oko 80 % ljudi. Svi znamo da se glasalo protiv Milosevica i da je on tu bio marioneta DOS-a posto covek nije u stanju da bude aktivan 4 sata dnevno (trut). Ali za ucene je savrsen, od cinovnicke stranke tokom 2000-te, koja je bila pred zatvaranjem, do zahteva da na osnovu njegove popularnosti trazi od Zorana isti broj mandata na republickim izborima posle.

Citat:
Зато што је најекспониранији службеник америчке амбасаде у Србији, зато што је његова странка најактивнија у пропагандној кампањи обликовања јавног мнења и зато што најчешће напада Цркву, САНУ, српски народ, српску одбрамбену борбу, територијални интегритет државе, перјаница је кампање против Коштунице, истомишљеник Хашима Тачија, ево видимо на овом (про)шиптарском сајту, а видели смо и досад...
Sta je, istina boli? Nema drugog nacina da se neko diskredituje nego da se proglasi stranim placenikom. I to je Miloseviceva politika 90-ih koju u kontinuitetu zelite da nastavite.
Milion narucenih tekstova u zutoj stampi pa i u ovoj "ozbiljnijoj", placeni novinari, RTS podrska,... sektasenje-udbasenje bato... Opet ce da rade serpe u 7 i 30!!!

Back in red!

staro
  (#45 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 10:37
Godine: 35
Odgovor: Voja - drzavnik? - 08.03.2008, 18:47

Citat:

Stvarno, greska: Kostunica i Ilic ce imati 6-7 % podrske...u najboljem slucaju.

Dalje, ti si decko ocigledno skliznuo u radikalsko - spsovsku retoriku devedesetih o "patriotama" i "domacim izdajnicima". Vidis, ako su ljudi kao ti i ekipa patriote, ja sam domaci izdajnik. Bio i ostao. Ali mi je jako drago sto ti je lider konacno skinuo masku i pokazao da je ono sto je uvek i bio: zadrti kocnicar svega progresivnog u ovoj zemlji, bleda i anemicna voshtana figura koju je jedino ogromna Djindjiceva energija mogla da dovede tamo gde je bio...ali sitna dusha je sitna dusha, i zavrsice tamo gde je i pocheo: u kombiju (gde ce moci da mu stanu svi clanovi stranke - bez da se guraju).

A o ozbiljnosti tvoje stranke dovoljno govori i infantilna recenica koju si, vidim, izabrao da ti bude potpis...vidis, ja sam tako razmisljao sa 15 - 16 godina, pa sam porastao i shvatio da neki moji postupci vuku odredjene posledice koje mogu da mi naskode...pa sam naucio da razmisljam i da budem odgovoran i prema sebi, i prema drugima...sto se tvom predsedniku nece desiti nikad. A ni tebi, cini mi se. Sto te automatski diskredituje kao ozbiljnog sagovornika i pretvara u demagoga koji prica samo da bi pricao.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#46 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Voja - drzavnik? - 09.03.2008, 01:20

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Kakvo iskrivljivanje istine???
Pa u periodu posle skidanja Milosevica pozitivno se o njemu izjasnjavalo oko 80 % ljudi. Svi znamo da se glasalo protiv Milosevica i da je on tu bio marioneta DOS-a posto covek nije u stanju da bude aktivan 4 sata dnevno (trut).
Није био марионета већ заједнички кандидат. А ово остало... сунце ти, шта ти једеш кад овако ....

Citat:
Ali za ucene je savrsen, od cinovnicke stranke tokom 2000-te, koja je bila pred zatvaranjem, do zahteva da na osnovu njegove popularnosti trazi od Zorana isti broj mandata na republickim izborima posle.
ДСС за време владавине СПСа био странка чиновника... ван памети.
Не видим шта ти је нелогично у томе да човек о коме позитивно мисли 80% људи тражи исти број мандата као ДС за своју странку.

Citat:
Sta je, istina boli? Nema drugog nacina da se neko diskredituje nego da se proglasi stranim placenikom. I to je Miloseviceva politika 90-ih koju u kontinuitetu zelite da nastavite.
Milion narucenih tekstova u zutoj stampi pa i u ovoj "ozbiljnijoj", placeni novinari, RTS podrska,... sektasenje-udbasenje bato... Opet ce da rade serpe u 7 i 30!!!
Смири се скојевац, узми шећера и воде.

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Stvarno, greska: Kostunica i Ilic ce imati 6-7 % podrske...u najboljem slucaju.
Још једна баба Ванга...

Citat:
Dalje, ti si decko ocigledno skliznuo u radikalsko - spsovsku retoriku devedesetih o "patriotama" i "domacim izdajnicima". Vidis, ako su ljudi kao ti i ekipa patriote, ja sam domaci izdajnik. Bio i ostao. Ali mi je jako drago sto ti je lider konacno skinuo masku i pokazao da je ono sto je uvek i bio: zadrti kocnicar svega progresivnog u ovoj zemlji, bleda i anemicna voshtana figura koju je jedino ogromna Djindjiceva energija mogla da dovede tamo gde je bio...ali sitna dusha je sitna dusha, i zavrsice tamo gde je i pocheo: u kombiju (gde ce moci da mu stanu svi clanovi stranke - bez da se guraju).
Нешто имам утисак да ти и ја нећемо гласати за исту странку на изборима?

Citat:
A o ozbiljnosti tvoje stranke dovoljno govori i infantilna recenica koju si, vidim, izabrao da ti bude potpis...vidis, ja sam tako razmisljao sa 15 - 16 godina, pa sam porastao i shvatio da neki moji postupci vuku odredjene posledice koje mogu da mi naskode...pa sam naucio da razmisljam i da budem odgovoran i prema sebi, i prema drugima...sto se tvom predsedniku nece desiti nikad. A ni tebi, cini mi se. Sto te automatski diskredituje kao ozbiljnog sagovornika i pretvara u demagoga koji prica samo da bi pricao.
Није лепо да ми повређујеш осећања само зато што, опет, нешто не схваташ.

staro
  (#47 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija

Odgovor: Voja - drzavnik? - 09.03.2008, 13:51

Citat:
Није био марионета
Trut?!

Citat:
ДСС за време владавине СПСа био странка чиновника... ван памети.
Mozda tvoje...
Citat:
Не видим шта ти је нелогично у томе да човек о коме позитивно мисли 80% људи тражи исти број мандата као ДС за своју странку.
Pa nelogicno je to sto je vec postojao sporazum o podeli mandata izmedju stranaka...

Back in red!

staro
  (#48 (permalink))
love hunter
skywalker