|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Voja - drzavnik? |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.02.2008.
Poslednji login: 30.07.2008 01:16
Pol: Muško
|
Odgovor: Voja - drzavnik? -
12.02.2008, 00:20
Mozda ti tako sve dozivljavas, nisi kap znoja pustio za nista u ovoj zemlji. Ovde mozes da nastupas tako, jer u Rumi ne smete da se pojavite. Opste je poznato da pored Vuka Draskovica, Jedino Ceda Jovanovic moze da stane na izdajnicku vagu Srbije.
|
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:48
Godine: 37
|
12.02.2008, 00:32
Citat:
![]() ...ne mućkaj u ustima dugo...
|
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
|
12.02.2008, 02:04
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
12.02.2008, 02:29
Zar ne mislis da je u ovom trenutku, Vojislav Kostunica, lider Demokratskih ideja, ili jedan od dvojice lidera, jedini rekao jasno Evropskim kopiladima> DA HOCEMO U EVROPU, ALI JEDINO SA CELOM DRZAVOM. AKO MISLITE DA SRBIJA POSTUJE EVROPSKU UNIJU I ZALAZE SE UNAPREDJENJE EVROPSKIH IDEJA, I SAM ULAZAK U UNIJU, MORACETE I VI DA POSTUJETE TERITORIJALNI INTEGRITET I SUVERENITET NASE ZEMLJE.
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
12.02.2008, 03:41
Citat:
...dakle,on mi ne lici na lidera demokratskih ideja vec naslednika pok.Milosevica...cista demagogija...koliko ja znam,svi se zalazu za celovitost ove zemlje,tako da su njegove reci klasican politicki marketing...citaj malo izmedju redova i videces da je nesto drugo u pitanju...videces da ce ubrzo prevremeni izbori,videces da ce novu Vladu sacinjavati Radikali sa DSS-om,videces da je coveku samo na pameti ocuvanje vlasti...sada ja tebi kazem...zivi bili pa videli... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
12.02.2008, 03:51
Vidi, kazes da se nije pojavljivao, izuzev 5.10....?!
Pojavio se i zajedno sa ostatkom ekipe srusio Milosevica, zapravo nije ga srusio, vec je covek dobio izbore, sam Slobodan je u obracanju narodu to rekao. On kazes nije lider demokratije, samo je predsednik jedne Demokratske opcije. Sad si me razocarao. Inave da je naslednik Slobodanove politike, program Demokratske Stranke Srbije, morao bi biti mnogo veci, opsirniji, precizniji...i mnogo toga bi otpalo, a mnogo toga bi se moralo dodati.
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
|
12.02.2008, 04:04
Citat:
...da,kazem ti da se do 5 oktobra,skrivao u misjoj rupi...i nije on pobedio vec je to ucinio ovaj napaceni narod,kada mu je pukao film...glasali bi i za crnog djavola,samo da Slobi vide ledja... ...programi stranaka,nemaju veze s tim kako se ponasaju...program SPS je hiljadu puta bolji,humaniji,ali to nema veze sa onim sta je ta stranka radila...kao i kod drugih stranaka...
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
12.02.2008, 04:14
Postavljam ja sad tebi pitanje?
Nije Kostunica pobedio na izborima, izabrao ga napaceni narod...Znas o cemu pricas? Programi stranaka nemaju veze? Sta ima veze? Okani se politike devedesetih. Ti ljudi vise ne postoje. Ajmo programe sad. Ako je bolji program SPS-a, cemu demokratija bez osnova. Imamo druge ljude.
|
|
|
|