|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Voja - drzavnik? |
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 20:26
Pol: Muško
Godine: 38
|
Odgovor: Voja - drzavnik? -
26.01.2008, 00:22
Citat:
![]() ...svidja mi se kada me neko analizira na osnovu jednoga posta,a nema pojma o meni...no,ok forum je javan,pa se ne ljutim ofkors...daklem... ...tolerancija...u zadnje vreme rec koja se cesto koristi...i ja jesam za toleranciju...samo,ne ocekujes valjda da budem tolerantan prema nekom koji me jebe i siluje bez prestanka?Mozda da se pomolim za njega?Za spas njegove duse?Bullshit... ...ako "mislim srcem"...ne znaci da sam ubica i da trazim linch...pa da ponovim sto sam rekao...nadao sam se da ce mu se suditi ovde i da ce biti obesen na Terazijama...to su bile moje zelje,jer je direktno kriv za smrt mnogo mladih ljudi,za upropastavanje zemlje,za procerdane godine moje mladosti,za neizvesnu buducnost nase dece...dok njegovoj nista ne fali,naravno...znaci,moje zelje su jedno a pozivanje na obracun i ubijanje su druga stvar...da li ikada procitao da sam napisao da nekog od politickih protivnika treba ubiti?Nisi... ...interesuje me jos jedna stvar...koji je "minimum" nacionalnih i drzavnih interesa?To zaista ne razumem...kao da se za svoju zemlju moze boriti sa minimum snage,pameti,ciljeva...ne...treba jasno definisati koji su ciljevi ove zemlje...a ne u predizbornjoj kampanji pricati jedno,a recimo u "Velikoj Srbiji" pisati drugo...mislim cak da i forumi doprinose politickom napretku,gde se razmenju misljenja,daju argumenti,osvescuju politicki protivnici i nadam se da ljudi polako dolaze do cilja kroz ovu diskusiju,a to su upravo nasi nacionalni i drzavni interesi...naravno,ostaje na nama da te ciljeve sprovedemo kroz izbore...jbt,ala sam se raspisao... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 06.08.2008 20:24
Godine: 35
|
26.01.2008, 09:23
Citat:
P.S. Sa ovim vesanjem je stvarno preterao, ali odbij chika Aci to na njegovu ljubav prema divljem zapadu...vidis, meni bi odgovaralo staro, dobro streljanje...javno, naravno .... |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 02.08.2008 18:15
|
30.01.2008, 00:44
Voja je odlucio!
![]() ![]() ![]() Odlucio je da nista ne odluci koga da podrzi za predsednika. ![]() ![]() ![]() Pametan ovaj nas Voja, prosto sam ponosan na njegovu mudru odluku. ![]() ![]() ![]() Zivela saopstenja naseg premijera! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 20:21
|
30.01.2008, 01:01
Ljudi, samo jedno ne zaboravite:
Postoje dve vrste promena: -radikalna promena, to je nasilna revolucija koja negirajuci postojece, rusi sve pred sobom, stvara bedak, polako prozdire svoju decu i na kraju puta pretvara se u negaciju samog sebe... Nije tema, nego... -mirna promena, ``tiha`` revolucija koja postepeno menja poredak, stvara manje tenzije i pri tome manju stetu drustvu. Tihu revoluciju moze da izvede covek blizak vladajucoj eliti jer je to preduslov za sansu sticanja vlasti. Osobina tih ljudi je da ne vide daleko, oni vide greske poretka, mogu da pokrenu inicijativu ali ne mogu da isteraju kompletnu promenu... Ovi ljudi stvaraju mesta i preduslove za jake licnosti koji ce na osnovu inicirane promene usmetiti drustvo u zeljenom cilju... Takvi tihi ljudi su primetni svugde: Gorbacov, Valesa, Bota, cak i Havel, pa i Kostunica... Ne zalazeci u njegov (njihov) pozitivni i/ili negativni uticaj na promene i drustvo, zelim samo pokazati na zakonitost koji postoji... Moje licno misljenje je da je Kostunica trebao pokazati vise i definitivno je vreme za njegovo nestajanje sa politicke scene. Ipak ce ga kraca istorija pamtiti po odigranoj ulozi u promeni rezima koja je u datom istorijskom trenutku bila na ivici pretvaranja u tvrdu i nasilnu ``latinoamericku`` diktaturu. i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 17:23
|
30.01.2008, 01:16
Citat:
Vise Tadic postuje Kostunicu i ovaj njega nego sve ostale i sve se zna i dogovara,ali ti dok to shvatis bas ce proci vremena... prestani da citas novine jbt... upotrebi mozak ako mozes,a ako ne mozes onda izvini na glupom predlogu...![]() Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|