VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Voja - drzavnik?
staro
  (#111 (permalink))
ako_odem
Početnik
ako_odem je na dobrom putu

Član od: 15.12.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 19:59
Pol: Žensko
Odgovor: Voja - drzavnik? - 14.06.2008, 17:04

a ko gubi? pitanje je sad...

nemam potpis

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#112 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Voja - drzavnik? - 14.06.2008, 20:02

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Bljutav ukus ostavlja uz chiju cemo ga pomoc vratiti u rupicu iz koje je izmileo, ali shta je josh na ovom svetu idealno?
Ja sa tim imam strasan problem, nije mi samo bljutavo, nego mi se konstantno povraca, muka mi strasna pri pomisli na sve to, znam sta i kako je trebalo da bude, znam ko to nije uradio. Secam se njihovih izoblicenih glavudza kako pozivaju ljude (sakriveni iza dragog vodje) kako ih pozivaju da nas lincuju, secam se kontramitinga te 1996, secam se kako sam se kao mis provlacila kroz tu gomilu ljudi, vecina njih su mogli bar roditelji da mi budu, secam se da sam se provalcila kroz tu gomilu da bih stigla do svoje Kolarceve, ili sam cak i isla na fakultet, nije ni vazno, secam se koliko sam ih se ja uzasno plasila, mojih rodjenih sugradjana, ljudi sa kojima zivim u istoj drzavi, zato sto su ih oni otrovali mrznjim i naterali ih da dodju tamo i da nas tuku....

Ja ne mogu to da prigutam i tu je kraj. Pravljenje koalicije za djavolom je malo previse.

Citat:
ako_odem kaže: Pogledaj poruku
a ko gubi? pitanje je sad...
Gubimo mi, ja i ti i svi oni koji su glasali za sve one koji nisu socijalisti, imali smo razlog zasto smo tako glasali, i gubi Srbija jer opet nismo iskreni, opet pravimo manjinske vlade, po ceni koja ce biti velika za sve oni koji budu usli u tu kolaiciju, za sve njih osim za socijaliste.

Meni je to jednostavno previse.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

staro
  (#113 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Pol: Muško
Godine: 36
Odgovor: Voja - drzavnik? - 21.06.2008, 12:04

Hm...da dusho, ali alternativno reshenje je vlada SRS-DSS-SPS...e, u tom sluchaju bih cvilio da me primish na privremeni rad, tamo kod tebe, kao chistachiCu stana, na primer...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#114 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
Odgovor: Voja - drzavnik? - 27.06.2008, 20:22

Moram da se osvrnem na josh jednu, skoriju, "drzavnichKu" izjavu:

"Koalicija koja ce napraviti vladu je neprirodna."

Naravno da jeste.

Nuzno zlo, rekao bih ja.

Znachi li to da je dragom "drzavniku" koalicija SRS-SPS-DSS (chiji bi on, btw., bio premijer) prirodna?

Toliko o luchonoshi petooktobarskih promena...josh jednom ponavljam, glodarchicu od koga je Zoran Djindjic (bar na trenutak) napravio choveka. Ili je to probao.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#115 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
Odgovor: Voja - drzavnik? - 27.06.2008, 20:44

Kad je kod nas politika u pitanju,svi imaju razlicito misljenje i,svi su u pravu.Toj prici kraja nema,zato cu samo reci: Bogu hvala,i neobavesteni Voja(za koga sam nekada glasao) ode bespovratno u proslost.Nadam se da ce ga neko o tome u dogledno vreme i obavestiti.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika > Voja - drzavnik?