|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Voja - drzavnik? |
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Pol: Žensko
|
Odgovor: Voja - drzavnik? -
04.06.2008, 05:28
"Le Monde", 5. oktobra 2001, Pariz
Ko je Vojislav Koštunica? "Čovek koji ne voli da donosi odluke, koji odbija da pravi izbore. Ne smemo se zadovoljiti, kao u slučaju saradnje sa Haškim tribunalom, time što ćemo reći da će do toga doći jednog dana. Potrebno je dejstvovati. Medu nama je uvek postojala večita dilema između teorije i potrebe za dejstvovanjem, odnosno traženja rešenja problema, čak i po cenu eventualnih grešaka. Međutim, izgleda da sam uvek ja taj koga smatraju odgovornim za donošenje teških odluka. To nije pravedno." Zoran Đinđić I u vezi istog pitanja, po mom mišljenju: Minhen, 29. novembra 2001. Sueddeutsche zeitung O kosovskim izborima i situaciji na Kosovu: "Mi nudimo koegzistenciju i široku autonomiju kosovskim Albancima. Nezavisno Kosovo vodilo bi ka cepanju Makedonije i sukobima u multietnickoj Bosni. Pored toga, kosovski Albanci bi imali problema na putu u Evropu, ako bi im u budućnosti Srbija bila protivnik. Ostala bi im samo Albanija i Jadransko more, pa bi mogli samo da plivaju u Evropu". Zoran Đinđić |
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 09:57
Pol: Muško
Godine: 35
|
10.06.2008, 21:34
Nemam obichaj da kidam komade mesa sa zveri koja crkava, pa cu biti kratak:
mish, od koga je Zoran Djindjic pokushao da napravi choveka, je konachno i definitivno pokazao svoje pravo, mishje, ili josh bolje - pacovsko lice zeljno moci i vlasti po svaku cenu. Pokazao je gde pripada. Blatu i kaljuZi. Zbogom "drzavniche". P. S. Bljutav ukus ostavlja uz chiju cemo ga pomoc vratiti u rupicu iz koje je izmileo, ali shta je josh na ovom svetu idealno? |
|
|
|
|
|
samurai
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 29.07.2008 19:00
|
11.06.2008, 00:10
Citat:
Па ДС ће да направи Владу са Аркановцем и малим Слобом. Са Палмом кога су пљували када је био у коалицији са Коштуницом, кога су исмејавали Бахом и Бетовеном, одједном је тај шабан и буздован постао велики господин, а Коштуница и Самарџић пацови! Фуј! Гамад лицемерна! Иде се у коалицију са Слобом, Дачићу се толико лиже буља, да му се ојела као код бебе, иде се чак дотле да се пљује Ђинђић изједначавјући се са оним велеиздајничким смрадом Слобом. Зоран се у гробу врти као на ражњу. Исто овако би тај исти ДС на сва звона хвалио и ковао у звезде и Радикале само да они имају 8, а Слобини 28%! Хипокрити, ништа им није свето само да би остали на власти! Али не, на власти жели да остане Коштунаца по сваку цену, исти онај Коштуница који се добровољно одрекао те исте власти и расписао изборе, а могао је тада да направи владу само са радикалима. Чудо је тај маркетинг, чудо су медији, чудо је Јохан Гебелз... Citat:
Каква глупост! Значи отераћемо онога који је скинуо Слобу, тако што ћемо вратити Слобу! И то премијер! ![]() |
||
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
|
11.06.2008, 13:34
Citat:
Tražim razloge "zašto-zato" i nisam do sad uspela da nađem ništa što bi mi vratilo veru, ali je ne gubim sasvim. A onoga u koga nikada nisam verovala ( na ono što rade mislim, kada spominjem verovanje), a kome se tepa na ovoj temi u naslovu, ne bih da trošim ni sekund više od ovih 20 koliko mi je potrebno da napišem iznova da je svako "zašto" izlišno i kada nisi ostrašćen, nego samo svestan od starta.I koliko god da mi je mučno sve ovo ružno o čemu pišemo, opet sam sigurna da čak i sa ovako hoću - neću raspoloženim Predsednikom , za koga prijatelj, prepametan čovek, najbolju definiciju dade u Dvouglu : "Bolji čovek nego političar" ... dakle, sigurna sam da se sa njim i ljudima koji su proevropski orjentisani nećemo strmoglaviti i da ćete vi i dalje voditi političke rasprave samo u svom društvu i na net-u, ne na ratištima, a da će za vođenje ljubavi biti mnogo više prostora i volje. Zdravom čoveku bi to trebao i da bude cilj. (zamisli samo još jednom gore pobrojane muzički obrazovone i ojedene i mačko-sovo ljupce sa sve wadihaški "miroljubivima" (uh) ) |
|
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 21:19
|
11.06.2008, 14:01
Citat:
![]() Citat:
Nego šta je , tu je...Marketing nije čudo, nego vrlo moćno sredstvo manipulacije narodnih masa. Nema tu ničeg spektakulrarnog. Košutunica je svoje otpevao. Na opšte zadovoljstvo. "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
||
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 05:41
Godine: 38
|
11.06.2008, 17:49
Citat:
|