VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Voja - drzavnik?
staro
  (#91 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 22:42
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Voja - drzavnik? - 28.04.2008, 14:33

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Apsolutno isti nacin pristupa opisu licnosti kao i u temi o Tadicu...
Tipicno za "izgradjene" osobe tvog tipa...
Svaki ciga svoga konja hvali a tuđeg kudi! Ovo pisanje moje o Tadiću i Koštunici je urađeno istim principom kojim se rukovodi b-92, Blic i ostali. Da sam na strani Tadićevoj onda bi Koštunica dobio sličnu priču. Međutim podaci su istiniti i kod jednog i kod drugog, samo što je konatacija u smislu pozitivno-negativno, drugačija, akcenat ide u smislu navijanja. Sigurno je da i Koštunica ima stotine detalja koji bi stvorili negativnu sliku o njemu, ali o tome piši ti, ja sam svoje napisao.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#92 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 23:24
Godine: 35
Odgovor: Voja - drzavnik? - 03.05.2008, 07:45

...Voja "Kosovo" Koshtunica...

...ko moze da nam uzme Kosovo...Kosovo je sveta srpska zemlja...oni koji hoce da prodaju Kosovo su najvece izdajice srpskoga naroda...videli ste Tadica i Djelica kako, potpisujuci SSP, prodaju Kosovo...Kosovo je Srbija...Nashi ljudi sa svih strana sveta brane Kosovo...Kosovo je pet vekova bilo tudje ali je svaki Srbin znao da ce biti ponovo nashe...Solana nam kaze "ne treba vam Kosovo"...e, moze on da daje neshto shto je njegovo, a ne nashe....Kosovo...mi moramo da ekonomski ojachamo zemlju (ne zaboravljajuci na Kosovo)...DSS ima plan za tako neshto (sa sve Kosovom u njemu)...nastavicemo realizaciju dva kapitalna projekta (by ministar kapitalaC, op. a.) koju su zaustavile ove izdajice koje se olako odrichu Kosova...svi u Srbiji znaju koga treba da podrze - branioce Kosova...gde god da krenem njemu se vracam ponovoooooo, ko da mi otme iz moje dushe Kosovooooo...

...mislim, gledao sam choveka sinoc 5 minuta i nisam mogao da verujem - kao da slusham Miloshevica iz zlatnih devedesetih...uzas...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#93 (permalink))
Gogi
samurai
Gogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen član

Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 12:03
Odgovor: Voja - drzavnik? - 04.05.2008, 22:50

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
...Voja "Kosovo" Koshtunica...

...ko moze da nam uzme Kosovo...Kosovo je sveta srpska zemlja...oni koji hoce da prodaju Kosovo su najvece izdajice srpskoga naroda...videli ste Tadica i Djelica kako, potpisujuci SSP, prodaju Kosovo...Kosovo je Srbija...Nashi ljudi sa svih strana sveta brane Kosovo...Kosovo je pet vekova bilo tudje ali je svaki Srbin znao da ce biti ponovo nashe...Solana nam kaze "ne treba vam Kosovo"...e, moze on da daje neshto shto je njegovo, a ne nashe....Kosovo...mi moramo da ekonomski ojachamo zemlju (ne zaboravljajuci na Kosovo)...DSS ima plan za tako neshto (sa sve Kosovom u njemu)...nastavicemo realizaciju dva kapitalna projekta (by ministar kapitalaC, op. a.) koju su zaustavile ove izdajice koje se olako odrichu Kosova...svi u Srbiji znaju koga treba da podrze - branioce Kosova...gde god da krenem njemu se vracam ponovoooooo, ko da mi otme iz moje dushe Kosovooooo...

...mislim, gledao sam choveka sinoc 5 minuta i nisam mogao da verujem - kao da slusham Miloshevica iz zlatnih devedesetih...uzas...
Ужас је да се ти смејеш Косову, смејеш се својој држави, смејеш се својим прецима(наравно ако си Србин), смејеш се очувању своје земље, смејеш се једној борби, истрајности, смејеш се човеку који је се бори за своју земљу, човеку који је победио оног велеиздајника Слобу, једном честитом и добром човеку и Србину који је већи и бољи демократа и Европљанин од оне бирократске багре што седи у Бриселу на коју поједини припадници нашег народа свршавају... Кога ли онда величаш? Оне манипулаторе и експерте за маркетинг што нам продају даму за брегебу са визама и неким гистро шатро ССП-ом, медом и млеком које ће потећи из европске сисе... Оне што су постали гори у пропаганди од Слобе!

Ево мало да те орасположим, Ес Ес Пе Ши ри да ље, Ес Ес Пе ши ри да ље

staro
  (#94 (permalink))
kohili
Početnik
kohili će uskoro postati poznat člankohili će uskoro postati poznat član

Član od: 22.05.2007.
Poslednji login: danas 02:01
Pol: Žensko
Odgovor: Voja - drzavnik? - 05.05.2008, 00:45

Pa,ovako:ne vidim ni u jednom liku na našoj političkoj sceni kao čoveka sa dovoljno energije da Srbiju izvuče iz g....a,iz prostog razloga što mi svi oni nekako zaudaraju na ista,gore pomenuta ....a.

staro
  (#95 (permalink))
Fingon Feanor
Početnik
Fingon Feanor će uskoro postati poznat član

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: 02.06.2008 18:22
Odgovor: Voja - drzavnik? - 29.05.2008, 11:16

Između njega, Borisa, Čede, Tome, Neše, Ivice, Krkobabe, Mlađana, Sulje, Ištvana , Rasima, Vuka i Palme biram preferans kod kuma!

staro
  (#96 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 17:50
Godine: 31
Odgovor: Voja - drzavnik? - 30.05.2008, 20:34

Dok još Jossa nije tu, posle ne´ da me bole glava

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#97 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
Odgovor: Voja - drzavnik? - 30.05.2008, 22:54

Citat:
Gogi kaže: Pogledaj poruku
Ужас је да се ти смејеш Косову, смејеш се својој држави, смејеш се својим прецима(наравно ако си Србин), смејеш се очувању своје земље, смејеш се једној борби, истрајности, смејеш се човеку који је се бори за своју земљу, човеку који је победио оног велеиздајника Слобу, једном честитом и добром човеку и Србину који је већи и бољи демократа и Европљанин од оне бирократске багре што седи у Бриселу на коју поједини припадници нашег народа свршавају... Кога ли онда величаш? Оне манипулаторе и експерте за маркетинг што нам продају даму за брегебу са визама и неким гистро шатро ССП-ом, медом и млеком које ће потећи из европске сисе... Оне што су постали гори у пропаганди од Слобе!

Ево мало да те орасположим, Ес Ес Пе Ши ри да ље, Ес Ес Пе ши ри да ље
...da razjasnimo...nije on pobedio Slobu...zaboravi na taj marketing...
...evo i ja se smejem...iz jednog razloga...o cemu bi DSS pricao da ne postoji problem Kosova?M?...verovatno o vanzemaljcima...
...serem im se u borbu i istrajnost...da se sad zapuca,pobegli bi ko pichketine...mani me busanja u groodi i njegovog postenja...i sada...kada prave Vladu sa SRS i SPS...zasto ne dozvoli da bude premijer neko iz redova SRS-a?...dobrota i postenje...kenja mi se...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#98 (permalink))
itebejac
Početnik
itebejac će uskoro postati poznat članitebejac će uskoro postati poznat član

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 10.06.2008 21:55
Godine: 32
Odgovor: Voja - drzavnik? - 31.05.2008, 11:04

Za ovu temu preporučujem Blic Strip sa strane www.blic.co.yu sve sa temama Koje Voštunice.
Gospodar mačaka

Sam sebe kažnjava onaj koji se nervira zbog gluposti drugih ljudi.

staro
  (#99 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: juče 23:51
Odgovor: Voja - drzavnik? - 01.06.2008, 13:55

Za sve zasluge kao drzavnik
Dr.Kostunica

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

staro
  (#100 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 17:50
Godine: 31