|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Странке & избори |
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
|
Odgovor: Странке & избори -
24.01.2008, 22:53
Cika morrib-e treba da se bavite biznisom da bi zaradili toliko novca i na osnovu njega platio porez kojim bi se, izmedju ostalog, gradili i putevi.
Tako bi mi hteli u Vojvodini sto zelimo i celoj Srbiji. Ako nisi razumeo moj tekst verovatno ces razumeti yossin par tekstova unazad (slicne je duzine). Pa bavimo se biznisom, plaćamo porez, plaćamo doprinose, ali maleni puteva nema, ko li mi ukrade bajku iz detinjstva? A bajka je bila: živi pošteno, pošteno radi, i sve ćeš imati u granicama normalnog! E sad su došle neke stroge čike koje vuku vodu samo na svoju vodenicu i za svoje pristalice, to me zbunjuje. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
24.01.2008, 23:14
Citat:
Izgleda da ce sada stroge cike "neradnici" iz Vojvodine oduzeti sav novac od poreza i doprinosa ljudima iz uze Srbije i uraditi sve sebi. Stvarno to nije uredu. |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
25.01.2008, 00:02
E pa Maleni nisi razumeo čika-morrib-a, Vojvodina i ljudi u njoj imaju pravo na isto to, a možda i više, od ovoga što ja tražim. Bajke koje izdaju SPS i SRS nečitam i nisam član njihove biblioteke, tako da mi nisu oni ukrali bajku. Problem je u drugoj priči, ako neki političar oceni da nema interesa zbog potencijalnih glasača, onda se primenjuje onaj nejednaki tretman, pa se pitam: Što ja moram da razmišljam o Velji Iliću, da bi nešto dobio, umesto da Tadić i Đilas naprave pravilnu raspodelu,pa da budu svima predsednik i ministar i da ja rado glasam za njih?
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
25.01.2008, 00:11
Citat:
Sto se tice bajke sa SPS-om i SRS-om, svi smo je culi samo sto su je neki citali a neki slusali a neki je se i danas rado secaju. |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
|
25.01.2008, 16:20
Cika morrib-e, uclani se ili glasaj za LDP i guraj politiku o decentralizaciji pa odlucuj sam o svom zivotu a ne tamo neki BG budza.
Možda bih se učlanio i glasao za gosp. Čedu, ali možda. A što nebih pa evo: Prvo me najuri ona poruka:Hoću predsednika iz Beograda, a ne iz nekog sitija, ako veruješ, samo zbog toga jer Beograđani nikad neće rasturati Beogradski klan. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
25.01.2008, 23:30
Citat:
U LDP ideji i jeste decentralizacija. Od neceg mora da se krene. |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
26.01.2008, 00:14
Као што рекох, а Тадић ме је уверио својим изјавама о Косову: гласам за Николића.
То не значи да мислим да је Николић добар избор за председника, не зато што мислим да ће добро обављати функцију. Већ зато што мислим да нас је Тадић лагао кад је тврдио да се бори за Косово, и он и цео ДС, месецима. Зато што се испоставило да је у стању да пређе преко кршења устава и уништавања Србије без проблема, још да критикује оне који траже да то не ради, да циганчи да је онај ко би тражио да нам не уништавју државу против будућности наше земље. Шта нам још лаже, шта је још спреман да уради пошто је уништио војску, пошто је војска која је била бомбардована из ваздуха уништила све своје "Игле" и "Стреле", и за кога ради... Гласаћу за Николића, и првог дана пошто буде изабран почећу да га критикујем. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|