VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Странке & избори
staro
  (#81 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Странке & избори - 24.01.2008, 19:00

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Prijatelju, radite nesto pa ce biti para za puteve.
Hajde Maleni, srećo moja, kaži čika morrib-u šta to čika treba još da radi pa da bude puteva, pošto predpostavljam da si ti potparol za puteve.
I nešto u vezi podela, nisam dobro razumeo ko to deli narod?

In vinas veritas: www.sveovinu.com

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#82 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
24.01.2008, 19:00

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Ипак, није ли те мало срамота што ниси у стању да напишеш свој текст, већ користиш удбашки?
А ова дискусија типа "нисам ти у праву, него си удбаш, а ја сам у праву" су испод сваког нивоа.
При томе си украо удбашки текст... чак ниси био у стању да формулишеш своје мишљење, само контрираш јер "знаш" да је Чеда у праву...
Mozemo tako do sutra. Cinjenice su cinjenice, na osnovu kojih gradim svoje misljenje, pa neka narod cita.
Ali da je tekst dobro ispao i jeste
Istorija ce reci svoje...

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Hajde Maleni, srećo moja, kaži čika morrib-u šta to čika treba još da radi pa da bude puteva, pošto predpostavljam da si ti potparol za puteve.
I nešto u vezi podela, nisam dobro razumeo ko to deli narod?
Cika morrib-e treba da se bavite biznisom da bi zaradili toliko novca i na osnovu njega platio porez kojim bi se, izmedju ostalog, gradili i putevi.
Tako bi mi hteli u Vojvodini sto zelimo i celoj Srbiji.

Ako nisi razumeo moj tekst verovatno ces razumeti yossin par tekstova unazad (slicne je duzine).

Poruku je izmenio Mish, 24.01.2008 u 19:14. Razlog: spojene uzastopne poruke

staro
  (#83 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Odgovor: Странке & избори - 24.01.2008, 22:53

Cika morrib-e treba da se bavite biznisom da bi zaradili toliko novca i na osnovu njega platio porez kojim bi se, izmedju ostalog, gradili i putevi.
Tako bi mi hteli u Vojvodini sto zelimo i celoj Srbiji.

Ako nisi razumeo moj tekst verovatno ces razumeti yossin par tekstova unazad (slicne je duzine).

Pa bavimo se biznisom, plaćamo porez, plaćamo doprinose, ali maleni puteva nema, ko li mi ukrade bajku iz detinjstva? A bajka je bila: živi pošteno, pošteno radi, i sve ćeš imati u granicama normalnog! E sad su došle neke stroge čike koje vuku vodu samo na svoju vodenicu i za svoje pristalice, to me zbunjuje.

staro
  (#84 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Odgovor: Странке & избори - 24.01.2008, 23:14

Citat:
Pa bavimo se biznisom, plaćamo porez, plaćamo doprinose, ali maleni puteva nema, ko li mi ukrade bajku iz detinjstva? A bajka je bila: živi pošteno, pošteno radi, i sve ćeš imati u granicama normalnog! E sad su došle neke stroge čike koje vuku vodu samo na svoju vodenicu i za svoje pristalice, to me zbunjuje.
Za ukradenu bajku pitaj ove iz SPS-a i SRS-a ili je mozda "nejednak tretman" u pitanju.
Izgleda da ce sada stroge cike "neradnici" iz Vojvodine oduzeti sav novac od poreza i doprinosa ljudima iz uze Srbije i uraditi sve sebi.
Stvarno to nije uredu.

staro
  (#85 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio

Odgovor: Странке & избори - 25.01.2008, 00:02

E pa Maleni nisi razumeo čika-morrib-a, Vojvodina i ljudi u njoj imaju pravo na isto to, a možda i više, od ovoga što ja tražim. Bajke koje izdaju SPS i SRS nečitam i nisam član njihove biblioteke, tako da mi nisu oni ukrali bajku. Problem je u drugoj priči, ako neki političar oceni da nema interesa zbog potencijalnih glasača, onda se primenjuje onaj nejednaki tretman, pa se pitam: Što ja moram da razmišljam o Velji Iliću, da bi nešto dobio, umesto da Tadić i Đilas naprave pravilnu raspodelu,pa da budu svima predsednik i ministar i da ja rado glasam za njih?

staro
  (#86 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija

Odgovor: Странке & избори - 25.01.2008, 00:11

Citat:
E pa Maleni nisi razumeo čika-morrib-a, Vojvodina i ljudi u njoj imaju pravo na isto to, a možda i više, od ovoga što ja tražim. Bajke koje izdaju SPS i SRS nečitam i nisam član njihove biblioteke, tako da mi nisu oni ukrali bajku. Problem je u drugoj priči, ako neki političar oceni da nema interesa zbog potencijalnih glasača, onda se primenjuje onaj nejednaki tretman, pa se pitam: Što ja moram da razmišljam o Velji Iliću, da bi nešto dobio, umesto da Tadić i Đilas naprave pravilnu raspodelu,pa da budu svima predsednik i ministar i da ja rado glasam za njih?
Cika morrib-e, uclani se ili glasaj za LDP i guraj politiku o decentralizaciji pa odlucuj sam o svom zivotu a ne tamo neki BG budza.
Sto se tice bajke sa SPS-om i SRS-om, svi smo je culi samo sto su je neki citali a neki slusali a neki je se i danas rado secaju.

staro
  (#87 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio

Odgovor: Странке & избори - 25.01.2008, 16:20

Cika morrib-e, uclani se ili glasaj za LDP i guraj politiku o decentralizaciji pa odlucuj sam o svom zivotu a ne tamo neki BG budza.

Možda bih se učlanio i glasao za gosp. Čedu, ali možda. A što nebih pa evo: Prvo me najuri ona poruka:Hoću predsednika iz Beograda, a ne iz nekog sitija, ako veruješ, samo zbog toga jer Beograđani nikad neće rasturati Beogradski klan.

staro
  (#88 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija

Odgovor: Странке & избори - 25.01.2008, 23:30

Citat:

Možda bih se učlanio i glasao za gosp. Čedu, ali možda. A što nebih pa evo: Prvo me najuri ona poruka:Hoću predsednika iz Beograda, a ne iz nekog sitija, ako veruješ, samo zbog toga jer Beograđani nikad neće rasturati Beogradski klan.
Ako nisi shvatio, ta poruka je upucena da cika Misko iz tamo nekog (Delta)sitija ne bi birao predsednika.
U LDP ideji i jeste decentralizacija. Od neceg mora da se krene.

staro
  (#89 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Odgovor: Странке & избори - 26.01.2008, 00:14

Као што рекох, а Тадић ме је уверио својим изјавама о Косову: гласам за Николића.
То не значи да мислим да је Николић добар избор за председника, не зато што мислим да ће добро обављати функцију.
Већ зато што мислим да нас је Тадић лагао кад је тврдио да се бори за Косово, и он и цео ДС, месецима. Зато што се испоставило да је у стању да пређе преко кршења устава и уништавања Србије без проблема, још да критикује оне који траже да то не ради, да циганчи да је онај ко би тражио да нам не уништавју државу против будућности наше земље. Шта нам још лаже, шта је још спреман да уради пошто је уништио војску, пошто је војска која је била бомбардована из ваздуха уништила све своје "Игле" и "Стреле", и за кога ради...
Гласаћу за Николића, и првог дана пошто буде изабран почећу да га критикујем.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#90 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant