|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Странке & избори |
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Странке & избори -
15.01.2008, 14:04
Glasali ne glasali , za koga god glasate ne zaobilazi me utisak da glasate ponajvise za Miskovica,Beka,Kostica,Peconija i da ne nabrajam gungulu.....
Jedini ko treba da bude predsednik jeste Tadic,ali se bojim da je mnogo ljudi koji tako misle u mojoj situaciji koja se ogleda u ignorisanju izbora poslednjih deset godina skoro,pa ce se zakomplikovati,bojim se,njegova pobeda,tj. u prvom krugu nece dobiti evidentno je i sada... |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
15.01.2008, 14:08
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
|
15.01.2008, 14:22
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
|
17.01.2008, 23:00
Nego ljudi, da rezimiramo pre predizborne cutnje...
...ovako: jako mi je interesantno kada procitam kako penusham, besnim i ne vidim nista ispred sebe ...ljudi, ovo je net, ogromna vecina vas me ne poznaje, a da je obrnut slucaj znali bi da 99,9 % postova (bar sto se politickih tema tice) pisem sa osmehom na licu. Nije da se nesto pravdam, ali to je cinjenica. Dalje, u vezi glasanja: ne slusajte mene, ne slusajte chika Morriba, ne slusajte Yossariana, ne slusajte radikalchice...glasajte za onog kandidata u kome, bar delom, pronalazite sebe...glasajte za onoga za koga vas sutra nece biti sramota da kazete: to je moj predsednik...glasajte za onoga za koga mislite da ce doneti osmeh Srbiji... ...ja glasam za Borisa Tadica. Mislim da je najblizi svemu sto sam napisao. Vi, izaberite...ali obavezno izadjite u nedelju. Srecno, svima. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Ma daj! Kad naprave u zemlji Srbiji kao što je i u Americi - 'ću da glasam!
Imaš brate 52 miliona dolara - kandiduj se za predsednika. Toliko košta kampanja. A ne ovde 8 miliona unapred + bonusčić ako pobediš. Malo li je? Osam milona, hej! Pa svaka šuša se kandiduje za predsednika!! U principu - Tadić, ali nema posla sve dok država finansira ove šarade. |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
19.01.2008, 23:32
Danas je bar lako, izbori su najčešće sto-posto korektni i pobeđuje onaj ko ima više glasova. Ako želimo nešto da menjamo, ili postojeću opciju da učvrstima da i dalje bude na vlasti, samo izlaskom na izbore možemo da ostvarimo ovo predhodno. Mnogi koji nemisle isto kao većina, a shvatajući da nemogu da promene, prelaze u apstinenciju, što im samo odmaže, a pravdanje: glasaću kad bude tako i tako, e pa nikad to neće dočekati, čekajući da dođe samo po sebi. Zato izađimo svi na izbore pa svojim glasom potvrdimo svoje opredeljenje, pa ako vidimo da smo u manjini, zapitajmo se dali je to zato što smo pogrešno razmišljali, ili je onima u većini dobro pa nebi da to menjaju.
Zato i podržavam love hunter-a, izađimo, pa iako izgubimo i tu ima naravoučenija, ako pobedimo to je samo potvrda da smo na ispravnoj strani. |
|
|
|
|
|
Ser Žile
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
|
20.01.2008, 00:10
Tadich. Ali, neshto mi se chini da che izlaznost biti mala i da che radikali da se raduju ovaj put.
Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|