VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Странке & избори
staro
  (#51 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Странке & избори - 15.01.2008, 13:53

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Да не ширимо причу, ти би волео да је Коштуницу ударило мало срце, нежно ко руком, у некој полицијској станици?

А ко каже да није био пљуван по медијима?

Зато ме и чудиш.
Доста је света који не воли Чеду али који је насео на његове приче о превеликој улоги Цркве, о Коштуници, о Косову... одлика добре пропаганде јесте да се неком учини прихватљива.

Да ли је теби симпатичан Коштуница или не, о томе можемо да причамо. И шта ти или ја мислимо о људима око њега.
Али ако ти се не свиђа Војино садашње окружење, којим ни ја нисам одушевљен, а не амнестирам Коштуницу због тога, јер он је председник који мора да зна шта му се у странци дешава, не можеш због тога да тврдиш да није био опозиционар.

Нећу рећи да си луд, позната је теорија да је неке опозиционе странке уствари основао ДБ. Мада, мање се прича које странке су основале ЦИА, МИ5, БНД...
Али не можеш овако да причаш, "Слоба је Коштуници направио странку, време ће показати, ако погрешим, обећавам јавно извињење".
Дакле, криви су док се не докаже супротно? Уместо да изнесеш аргументе за своје тврдње, ти ћеш тврдити то што тврдиш док неко не докаже да то није тачно? Ма супер, ДС је под контрлом ЦИА а Тадић је амерички шпијун, време ће показати своје, ако погрешим извинућу се и ја.
Ако узмемо тренутак настајања ДСС, причу око ДЕПОСа, и укрупњавању и уједињавању опозиције против Слобе, ДСС је настао због тога. Зашто би Слоби одговарало уједињавање опозиције, ваљда би ДБ странке служиле да разбију опозицију?
Шта је то ДСС или Коштуница урадио да би помогао Слоби, икад, ако је његова странка?
Није се састајао тајно с њим као Ђинђић 96, није поклонио гласове Новој Демократији која је ушла у коалицију и омогућила Слоби да опстане на власти 93 као СПО, није био покретач бојкота избора 97. када је Слоба могао бити срушен већ Ђинђић, када су и овако СРС и СПО заједно имали више гласова од СПСа. Није ушао у владу са Слобом, као СПО 99, као радикали 97... шта је то Коштуница икад урадио да ми помислимо да је Слобин човек?
...nije uradio nista...i to je dovoljno da covek takvog kapaciteta naudi ovoj zemlji...ali je zato dosavsi na vlast,u stanju da uradi sve zarad ocuvanja vlasti...uglavnom se bavi ucenama...jedan dan glasa za Nikolica kao predsednika skupstine,sutradan je druga prica...teza da ne zna sta mu se desava u stranci,ne pije vodu...setio sam se sada saopstenja DSS-a,posle ubistva Djindjica...mnogo optuzbi,samo zarad talasanja,politickih poena i ucena...gde se izgubi podrska tadicu,kada svi znaju da je jedan od uslova formiranja Vlade bio da on bude predsednik Vlade a da zauzvrat DSS podrzi Tadica...
...kada su Slobu izrucili Hagu,znao je da ce oni koji su to uradili izgubiti na popularnosti,pa je slagao da nije imao pojma...o izborima 96/97 necu ni da pricam...vec sam sve rekao...nisu ga zvali i nije mu se svidjalo drustvo...aha...
...jedna stvar je bitna...ja nikoga ne osudjujem,kao sto ti kazes...iznosim samo svoje misljenje i borim se za njega na izborima...da osudjujem,bavio bih se terorizmom i odmah izvrsavao presudu...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Странке & избори - 15.01.2008, 14:04

Glasali ne glasali , za koga god glasate ne zaobilazi me utisak da glasate ponajvise za Miskovica,Beka,Kostica,Peconija i da ne nabrajam gungulu.....

Jedini ko treba da bude predsednik jeste Tadic,ali se bojim da je mnogo ljudi koji tako misle u mojoj situaciji koja se ogleda u ignorisanju izbora poslednjih deset godina skoro,pa ce se zakomplikovati,bojim se,njegova pobeda,tj. u prvom krugu nece dobiti evidentno je i sada...

staro
  (#53 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
Odgovor: Странке & избори - 15.01.2008, 14:08

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Glasali ne glasali , za koga god glasate ne zaobilazi me utisak da glasate ponajvise za Miskovica,Beka,Kostica,Peconija i da ne nabrajam gungulu.....

Jedini ko treba da bude predsednik jeste Tadic,ali se bojim da je mnogo ljudi koji tako misle u mojoj situaciji koja se ogleda u ignorisanju izbora poslednjih deset godina skoro,pa ce se zakomplikovati,bojim se,njegova pobeda,tj. u prvom krugu nece dobiti evidentno je i sada...
...brate...doci ce i Misko i ostali na red...nisu kada je trebalo,ali ima vremena...mislim da,ako ne glasamo,nemamo pravo ni da se bunimo na los zivot...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#54 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Странке & избори - 15.01.2008, 14:22

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...brate...doci ce i Misko i ostali na red...nisu kada je trebalo,ali ima vremena...mislim da,ako ne glasamo,nemamo pravo ni da se bunimo na los zivot...
Jbg odavno se ne bunim,posto videh da nema vajde... Cima me klimaks izgleda kolega,pa gubim volju lako,a znam da svaki narod svoju vlast i zaslužuje...

staro
  (#55 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
Odgovor: Странке & избори - 17.01.2008, 23:00

Nego ljudi, da rezimiramo pre predizborne cutnje...

...ovako: jako mi je interesantno kada procitam kako penusham, besnim i ne vidim nista ispred sebe ...ljudi, ovo je net, ogromna vecina vas me ne poznaje, a da je obrnut slucaj znali bi da 99,9 % postova (bar sto se politickih tema tice) pisem sa osmehom na licu. Nije da se nesto pravdam, ali to je cinjenica.

Dalje, u vezi glasanja: ne slusajte mene, ne slusajte chika Morriba, ne slusajte Yossariana, ne slusajte radikalchice...glasajte za onog kandidata u kome, bar delom, pronalazite sebe...glasajte za onoga za koga vas sutra nece biti sramota da kazete: to je moj predsednik...glasajte za onoga za koga mislite da ce doneti osmeh Srbiji...

...ja glasam za Borisa Tadica. Mislim da je najblizi svemu sto sam napisao. Vi, izaberite...ali obavezno izadjite u nedelju.

Srecno, svima.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#56 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Странке & избори - 19.01.2008, 13:21

Ma daj! Kad naprave u zemlji Srbiji kao što je i u Americi - 'ću da glasam!
Imaš brate 52 miliona dolara - kandiduj se za predsednika. Toliko košta kampanja.
A ne ovde 8 miliona unapred + bonusčić ako pobediš.
Malo li je? Osam milona, hej! Pa svaka šuša se kandiduje za predsednika!!

U principu - Tadić, ali nema posla sve dok država finansira ove šarade.

_________Una16

staro
  (#57 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
Odgovor: Странке & избори - 19.01.2008, 23:32

Danas je bar lako, izbori su najčešće sto-posto korektni i pobeđuje onaj ko ima više glasova. Ako želimo nešto da menjamo, ili postojeću opciju da učvrstima da i dalje bude na vlasti, samo izlaskom na izbore možemo da ostvarimo ovo predhodno. Mnogi koji nemisle isto kao većina, a shvatajući da nemogu da promene, prelaze u apstinenciju, što im samo odmaže, a pravdanje: glasaću kad bude tako i tako, e pa nikad to neće dočekati, čekajući da dođe samo po sebi. Zato izađimo svi na izbore pa svojim glasom potvrdimo svoje opredeljenje, pa ako vidimo da smo u manjini, zapitajmo se dali je to zato što smo pogrešno razmišljali, ili je onima u većini dobro pa nebi da to menjaju.
Zato i podržavam love hunter-a, izađimo, pa iako izgubimo i tu ima naravoučenija, ako pobedimo to je samo potvrda da smo na ispravnoj strani.

In vinas veritas: www.sveovinu.com

staro
  (#58 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: Странке & избори - 20.01.2008, 00:10

Tadich. Ali, neshto mi se chini da che izlaznost biti mala i da che radikali da se raduju ovaj put.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#59 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum