|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Странке & избори |
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Pol: Muško
Godine: 38
|
Odgovor: Странке & избори -
10.01.2008, 15:55
Citat:
![]() ...ali je zato odgovaralo drustvo kada je ujedinjena opozicija gurnula Kostunicu na listu,na izborima u septembru 2000.... ![]() ...a sada gura Velju kao predsednickog kandidata,a zna da ne moze nista da uradi...ali je bitna podrska u drugom krugu...pa da vidimo malo trgovine,a ja bih to nazvao ucenom... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
10.01.2008, 17:15
Citat:
...nema sta da se odlucujem,odavno mi je jasna njegova politika... ...sto ne kaze Kostunica onda da cemo ratovati? ...i ja razumem Kostunicu...jako dobro... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
|
10.01.2008, 21:10
Citat:
...on je prozivao Slobu, al' na plejbek ili u sebi ...Ljude kao sto je Kostunica u mom kraju zovu p...e (mislim na karakternu osobinu) ... ![]() Citat:
E pa dobro, kad smo vec poceli sa vredjanjem... ![]() Kostunica i Velja su tog petog oktobra, kao i kasnije, bili najobicniji privesci u rukama coveka koji je bio jedini drzavnik na ovim prostorima u poslednjih ni ja ne znam koliko godina i koji je umeo da vidi kroz vreme i koji je umeo da svoj narod vodi u buducnost, najbrze moguce. Velicati takve moralne liliputance a ne pomenuti Zorana Djinjdjica je vise nego bezobrazluk. On je bio covek koji je uz pomoc jos nekih vodja DOS-a (a nesto se ne secam da je V&V duJet bio od pocetka u celoj prici) smislio ceo plan, i vodao coveka sa licem od voska kao mechku po vasaru...njegovo je bilo samo da mase ruchicom i da pokusa da ne izgleda previse anemichno...o dogovoru sa policijom i svima ostalima tek ne bih...smesno je... ...a tek uporedjivanje Tadica sa Slobom...koliko se secam, ove turbofolkaljke su bile jako blizu sps-ovcima, a vidim kod koga su danas nasle utochiste (doduse, verovatno su i one "kulturan, pismen i umeren svet", ali, eto, ja ne umem da to prepoznam)... P.S. Preporucujem sto manju upotrebu politickih termina, tu se covek najlakse oklizne...primer: nIdentifikovanu. ![]() |
||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
11.01.2008, 00:30
Био је против њега.
Citat:
Гласаћу за Чеду, ја, моја мама, мој тата, момак који ми је помогао да упалим кола... зато што хоће да скине зна се кога зна се одакле... мислим, сииииине, шта тај човек једе кад овако... Одушевљен сам репертоаром твојих аргумената против Коштунице. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
|
11.01.2008, 00:46
Na većinu kandidata se ljutim, jer me smatraju glupom budalom, koja ne shvata šta se događa oko njega.
![]() Novac-pozicije-novac-pozicije-novac-pozicije-novac-pozicije Dokle više? Niko ne govori o pomirenju ljudi, građana na ovim prostorima, jer ZNAJU DA VEĆINA BIRAČA NISU KUPCI ZA TO. Ali to nije razlog da ne budeš iskren, pa makar i izgubio. Jer ako prevariš narod i vodiš ga varajući ga, onda ćeš ga u propast voditi. A to se Bogu ne sviđa... Delimično Čeda i Čanak (ali on nije kandidat) govore o stvarima, onako kako treba, i nazivaju ih pravim imenima. Za Pastora ne znam, jer ga još ne poznam dovoljno dugo. ![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
|
15.01.2008, 08:54
Citat:
|