|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Странке & избори |
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:20
Pol: Muško
Godine: 57
|
Odgovor: Странке & избори -
28.04.2008, 15:00
Po pisanju Vuka Karadžića Srbija je posle dugog ustanka brojila oko 900 hiljada stanovnika i imala prostor od Niša-Kruševca do Beograda, i sa desne strane gledano jug-sever se graničila sa Vlaškom. U tom periodu, a najviše za vladavine Miloša Obrenovića Srbija doživljava procvat i ide u korak sa Evropom: železnica, školstvo, pošta, bankarski sistem, itd... Svi ovi podaci su i dokumentovani u tim napisima; kartama, popisom sela i stanovništva i niz drugih autentičnih detalja.
Što ovo napisah ovde u temi stranke i izbori, pa zato što očigledno da mnogi poznaju istoriju od 5-og oktobra pa nadalje, i kada pomenuh eventualno otcepljenje Vojvodine dobih ukor. Od 1990-te godine svim političarima je glavni adut u izborima bio očuvanje celovitosti zemlje, a ona sve manja i manja. Pa kad je tako hajde da se pocepamo do kraja pa šta ostane, neka živi. U sadašnjem trenutku i sa ovakvim odnosom snaga, predstoje nam još hiljadu isbornih utakmica, a običan život, obična egzistencija, pa koga od političara još briga za to! |
|
|
|
Странке & избори |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2008.
Poslednji login: 15.07.2008 12:59
Godine: 15
|
Evo napravio sam jedan mix o 90-im!!!
![]() Sećam se kako nisam znao šta je ćokolada dok sam bio mali!!!!!!!!!!! Da ne pričamo o drugim stvarima... I danas se sećam redova ispred barake u komšiluku!!! |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.04.2006.
Poslednji login: 16.07.2008 23:09
Godine: 30
|
10.05.2008, 11:17
Moram da se javim i ja. Vezano je za ove izbore, mada mozda odskace od teme, ali samo malo.
Mene uvek ljuti to, koliko se para potrosi na izbore. pa evo jedan primer. Dve devojke, moje poznanice su danas otputovale u Prag, avionom, boravice tamo do utorka, bice posmatraci na izborima, ispred jedne novosadske stranke, dobice 300 eura, sto im je ukupna dnevnica za tih nekoliko dana. Imaju placen prevoz, smestaj i hranu.A da ne pricam o tome kako su ljudi otisli u SAD ili Australjiu da budu posmatraci, ispred svih stranaka. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.05.2007.
Poslednji login: danas 00:37
|
11.05.2008, 12:22
Iako mislim da njena primena nije baš dobra, ali šta ćemo, šta je tu je... elem... Evo jedan programčić za računanje broja mandata po "Dontovoj matrici"
![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: juče 15:12
Godine: 32
|
12.05.2008, 04:33
Baš slušam Tomislava Nikolića. On hoće da ja promenim način mišljenja nakon ovih izbora.
Lopatu u ruke i udri po svim političarima ovog podneblja!!!!!!!! Dosta je bilo više!!!! Naljutim se jedino kad me neko smatra budalom!!!! Ne slušaj narodnjake, umri prirodnom smrću! LONG LIVE THE ROCK AND ROLL
|
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 01.08.2008 22:22
|
13.05.2008, 09:49
не верујем да је било ко тражио екплицитно од тебе да промениш мишљење, него да опције које не уђу у владу не таласају и не прете не демократским средствима, већ да у складу са постојећим нормама закона промена власти, ако је буде, протекне у миру, а да се политичка борба за другачије мишљење настави на за то предвиђеним местима, у парламенту.
На прошлим и предпрошлим изборима такође странка, а не коалиција, која је имала највише гласова није саставила владу. плашим се да "демократе" неће демократски признати пораз и да ће са свим средствима покушати да остану на власти и направити хаос у држави, у том случају ће те видети зашто и како се власт увек бори да на њој и остане и ко су људи који то подржавају, а којих сте се згражавали и проглашавали не демократама, дивљацима и диктаторима. Овога пута то можете бити баш Ви. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 03.08.2008 01:16
|
13.05.2008, 18:51
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 01.08.2008 22:22
|
17.05.2008, 12:34
твој одговор нема везе са оним што сам ја написао. у.. па када би за дс и компанију гласали само они који су завршили факултет, статистички ми би смо били најобразованија нација на свету и околини, али на несрећу то није случај. а да нађемо неког карактеристичног лика и новог пазара, вароши па да га залепимо да видиш каква лепота и образовање у дс. то дељење на образоване, не образоване, чисте и прљаве, раднике и не раднике у политичком смислу не иде, јер сви гласају ипак по личном нахођењу и убеђењу, вери и нади, па чак и у моменту када заокружују опције на гласачком листићу може доћи до предомишљања, што се да видети на гласачким местима. и на крају крајева, не видим ништа лоше у лику човека, вероватно није никог убио, украо, а то што нема новца или одговарајућу здравствену зk |