VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Странке & избори
staro
  (#231 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: danas 21:03
Pol: Muško
Odgovor: Странке & избори - 12.04.2008, 23:27

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku

Зато што им је интерес била мала и слаба Србија, разбијање Југославије и стална нестабилност на Балкану како би могли да роваре.
Румунија и Бугарска су им потребне јаке, стабилне и целовите јер су близу Русије, сем тога, Бугарску не би ни могли да поделе јер је етнички малтене компактна, а ни проценат неРумуна у Румунији није значајан.
Словенци и Хрвати су оруђе у њиховим рукама, настали су њиховом милошћу.
A zasto su pred raspad SFRJ u Beograd dosle velike firme tipa IKEA ili Sity banke da otvore firme prve u istocnoj Evropi?
Zasto je Mercedes pred rat napravio ugovor sa FAP-om koji je vise koristio FAP-u nego Mercedesu?
Zasto je Zastavu hteo da kupi Folksvagen?
Zar treba tako da se pravi nestabilna drzava? Pih, opet reci gubitnika...
Citat:
Све што су могли с обзиром на утицај у друштву.
Takve institucije bez uticaja u drustvu? Pih...
Citat:
Комунистичка багра, као и Милошевић. Не знам ко ми је одвратнији.
Ocigledno ovi prvi posto postujes politiku ovog drugog kroz danasnjeg glasnogovornika truta...
Citat:
Територија окупирана у ратном стању окупирана је док се не ослободи.
Naravno, samo kako? Mozda novim svetskim ratom?
Citat:
А Чедистичко залагање за шиптарску ствар ми је добро познато, Чеда је амбасадор ОВК у Београду. Зато његове тврдње о Косову, а и његових папагаја, узимам озбиљно као и Тачијеве.
Znaci istina toliko boli?
Citat:
Ниси пратио вести ових година, а?
Kakve vest? Politika koju podrzavas dovela nas na dno Evrope pa sad eto idemo u korak sa njima...
Citat:
Морам прво да се припремим, да урадим лоботомију
Uradi...
Citat:
И опет ниси схватио сврху поређења. А лепо сам ти рекао да се не мешаш кад паметни људи причају.
Истина је да сам Србију довео на ниво банана државе, али ти зато полно општиш са козама, па јел те критикујем?
To sa kozama je jedino sto bi ti voleo da primimo od Zapada da bi mogao da ga kritikujes...

Back in red!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#232 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 22:06
Odgovor: Странке & избори - 13.04.2008, 00:07

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
A zasto su pred raspad SFRJ u Beograd dosle velike firme tipa IKEA ili Sity banke da otvore firme prve u istocnoj Evropi?
Zasto je Mercedes pred rat napravio ugovor sa FAP-om koji je vise koristio FAP-u nego Mercedesu?
Zasto je Zastavu hteo da kupi Folksvagen?
Zar treba tako da se pravi nestabilna drzava? Pih, opet reci gubitnika...
Чекај, какве речи губитника? Ако смо обојица у Србији, а Србија је губитник, како сам ја губитник а ти ниси?
Јака ствар, велике фирме, колико их је само било у Сајгону или Техерану пре револуције, колико их је по нестабилним државама јер мисле да им се исплати.
Шведске дрвосече из ИКЕЕ су то доказ да САД нису растуриле Југославију.

Citat:
Naravno, samo kako? Mozda novim svetskim ratom?
Како буде могло.
Дешавало се тако да Америка једноставно напусти своје савезнике... Сомоза и Никарагва, Јужни Вијетнам... а онда ослободиоци тријумфално улазе у Манагву, Сајгон...

Citat:
Znaci istina toliko boli?
Треба стварно бити мрзитељ своје земље па се овако радовати њеном уништавању и још мене подјебавати што је део Србије окупиран. Мени је то мало и болесно, клинички, да не употребим неку гору реч.

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...

staro
  (#233 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: danas 21:03
Odgovor: Странке & избори - 13.04.2008, 09:21

Citat:
Чекај, какве речи губитника? Ако смо обојица у Србији, а Србија је губитник, како сам ја губитник а ти ниси?
Naravno da smo obojica gubitnici samo ti to neces da priznas i zato i dalje forsiras istu milosevicevsku politiku izolacije i sektasenja...
Citat:
Јака ствар, велике фирме, колико их је само било у Сајгону или Техерану пре револуције, колико их је по нестабилним државама јер мисле да им се исплати.
Isto razmisljanje kao i Kostunice, sta ce nama investicije vredne stotine miliona evra kad smo duhovno bogati...
Citat:
Шведске дрвосече из ИКЕЕ су то доказ да САД нису растуриле Југославију.
Ako su to svedske drvosece onda si ti mrav sve sa svojom politikom...

Citat:
Како буде могло.
Znaci tajni plan jos nije otkriven...
Citat:
Дешавало се тако да Америка једноставно напусти своје савезнике...
E sto radimo na tome da ih priklonimo na svoju stranu...
U stvari cekamo da propadnu...
Citat:
Треба стварно бити мрзитељ своје земље па се овако радовати њеном уништавању и још мене подјебавати што је део Србије окупиран. Мени је то мало и болесно, клинички, да не употребим неку гору реч.
Dobro, stavio sam pograsean smajli...
Ne radujem se njenom unistenju vec se borim protiv politike koju podrzavas a koja nas je dovela do unistenja...
Meni je bolesno sto ti i dalje verujes u tu politiku...

Back in red!

staro
  (#234 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 04.09.2008 23:18
Odgovor: Странке & избори - 13.04.2008, 09:38

Citat:
Шведске дрвосече из ИКЕЕ су то доказ да САД нису растуриле Југослав.
Mislim da je moralna obavez da se ovaj covek mora konfrontirati ne zbog mene ili njega nego zbog drugih tu mislim posebno na mlade.
Jer to jednostavno nije istina sto on pise
U ovom postu uzima za primer Svedske drvosece I Ike-u pa evo samo dva tri podatka.
Svedski bruto nacinalni dohodak po glavi stanovnika je 35000 eura dok je u Srbiji
6500 eura koja je razlika sami prosudite Svedska nije ratovala poslednjih 300 godina
Sa sigurnoscu mogu da tvrdim da imaju najrazvijeniju demokraciju u celom svetu i jedan od najboljih modela uredjenja jedne drzave.
Sto se tice Ike-e zasiguro je najveci koncerna i najpoznatija firma za proizvodju namestaja na svetu. Na 100 Top Brands nalazi se na 40 mestu tako da je njeno ime prepoznatljivije nego na primer Yahoo ili Volkswagen ili Adidas
Drugo Ho Chi Minh City(Saigon) i sam Vijetnam je meka za sve velike firme iz sveta pa gde god da se okrenes tamo su njihova predstavnistva i fabrike tako da imena kao Nokia Simens Ikea IBM nisu nikakva tabu tema i to je jedan od dokaza da su se stare rane zalecile ,sve ovo pisem sa sigurnoscu post sam tamo bio.

A da mu usput spomenem da je Svedska jedna od najvecih proizvodjaca wc papira. Moja preporuka mu je da umesto wc papirom brise du... sa novinskim papirom i da na taj način izrazi svoje nezadovoljstvo prema drvosecama iz Svedske.

Pozdrav

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

Poruku je izmenio Mish, 13.04.2008 u 12:00. Razlog: Caps Lock

staro
  (#235 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 22:06
Odgovor: Странке & избори - 13.04.2008, 12:26

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Naravno da smo obojica gubitnici samo ti to neces da priznas i zato i dalje forsiras istu milosevicevsku politiku izolacije i sektasenja...
Милошевић, изолација, деведесете, бла бла бла... шта ћеш, то ти је ваљда стратегија странке, не може добити изборе ако не плаши народ и не производи секташку мржњу према политичким противницима.
Странке које покушавају изборе да добију плашењем својих гласача уместо позитивном кампањом су ми у старту сумњиве.

Citat:
Isto razmisljanje kao i Kostunice, sta ce nama investicije vredne stotine miliona evra kad smo duhovno bogati...
Да, баш то је Коштуницина политика Дивна стратегија клеветања неистомишљеника, сам измислиш њихове идеје, па их онда нападаш.

Citat:
Ako su to svedske drvosece onda si ti mrav sve sa svojom politikom...
Треба знати схватити стилску фигуру

Citat:
E sto radimo na tome da ih priklonimo na svoju stranu...
U stvari cekamo da propadnu...
Не каже се што радимо већ шта радимо.
За почетак радимо то да се одбранимо. Кад те газе нећеш никог придобити на своју страну, зашто би био на твојој страни кад ћеш му дати све што хоће ионако.

Citat:
Dobro, stavio sam pograsean smajli...
Ne radujem se njenom unistenju vec se borim protiv politike koju podrzavas a koja nas je dovela do unistenja...
Погрешан смајли плус "Шта је, истина боли"... право лице Чедиста.
"Политика коју подржаваш нас је довела до уништења"... опет пљување противника.

Citat:
Bad Company kaže: Pogledaj poruku
Mislim da je moralna obavez da se ovaj covek mora konfrontirati ne zbog mene ili njega nego zbog drugih tu mislim posebno na mlade.
Де си браниоче младих из пријатељске нам Хрватске

Citat:
Jer to jednostavno nije istina sto on pise
U ovom postu uzima za primer Svedske drvosece I Ike-u pa evo samo dva tri podatka.
Svedski bruto nacinalni dohodak po glavi stanovnika je 35000 eura dok je u Srbiji
6500 eura koja je razlika sami prosudite Svedska nije ratovala poslednjih 300 godina
Sa sigurnoscu mogu da tvrdim da imaju najrazvijeniju demokraciju u celom svetu i jedan od najboljih modela uredjenja jedne drzave.
Sto se tice Ike-e zasiguro je najveci koncerna i najpoznatija firma za proizvodju namestaja na svetu. Na 100 Top Brands nalazi se na 40 mestu tako da je njeno ime prepoznatljivije nego na primer Yahoo ili Volkswagen ili Adidas
Малени, овај лик мора да ти је неки рођак, све ме одлично схватио. Џаба Швеђанима толики БДП кад немају духовне вредности као ми

Citat:
Drugo Ho Chi Minh City(Saigon) i sam Vijetnam je meka za sve velike firme iz sveta pa gde god da se okrenes tamo su njihova predstavnistva i fabrike tako da imena kao Nokia Simens Ikea IBM nisu nikakva tabu tema i to je jedan od dokaza da su se stare rane zalecile ,sve ovo pisem sa sigurnoscu post sam tamo bio.
Баш смо о економији ХоШиМинграда причали

Citat:
A da mu usput spomenem da je Svedska jedna od najvecih proizvodjaca wc papira. Moja preporuka mu je da umesto wc papirom brise du... sa novinskim papirom i da na taj način izrazi svoje nezadovoljstvo prema drvosecama iz Svedske.
Ја користим искључиво тоалет папир домаћих произвођача, што укључује и бањалучки Целекс.
А од новинског папира остају трагови од тинте.

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...

staro
  (#236 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 04.09.2008 23:18
Odgovor: Странке & избори - 13.04.2008, 13:53

Citat:
Малени, овај лик мора да ти је неки рођак, све ме одлично схватио.

Ја користим искључиво тоалет папир домаћих произвођача, што укључује и бањалучки Целекс.
А од новинског папира остају трагови од тинте.
Stvar je utome da ja necu da ulazim sa tobom u neke dublje polemike sto se tice
tvoje politicke filozofija ali cu demantirati svako tvoje pljuvanje(neoravdano) po drugim drzavama i narodima sa cinjenicama, u post si spominjao Svedsku i Vijetnam
Moj odgovor na (tvoj) post nije odgovor na tvoje pluvanje ,nego par informacija o tim zemljama i a oni sto citaju sami neka tumace po svojoj volji

Sto se tice toa papira pa nekim tvojim konstatacijama vidim da je novinski papir bio u tvojoj licnoj upotrebi pa ti preporucujem da se vrats na njega i ponovo pocnes da prosvecujes ono dole iz cistog razloga jer uticaj novinskog papira na ono gore je bio porazavajuci.

Do I feel lucky ? Well,do ya ?