|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
||||||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Странке & избори |
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 22:06
Pol: Muško
|
Odgovor: Странке & избори -
13.04.2008, 00:07
Citat:
![]() Јака ствар, велике фирме, колико их је само било у Сајгону или Техерану пре револуције, колико их је по нестабилним државама јер мисле да им се исплати. Шведске дрвосече из ИКЕЕ су то доказ да САД нису растуриле Југославију. Citat:
Дешавало се тако да Америка једноставно напусти своје савезнике... Сомоза и Никарагва, Јужни Вијетнам... а онда ослободиоци тријумфално улазе у Манагву, Сајгон... Citat:
...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
|||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: danas 21:03
|
13.04.2008, 09:21
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() U stvari cekamo da propadnu... ![]() Citat:
Ne radujem se njenom unistenju vec se borim protiv politike koju podrzavas a koja nas je dovela do unistenja... ![]() Meni je bolesno sto ti i dalje verujes u tu politiku... ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 04.09.2008 23:18
|
13.04.2008, 09:38
Mislim da je moralna obavez da se ovaj covek mora konfrontirati ne zbog mene ili njega nego zbog drugih tu mislim posebno na mlade.
Jer to jednostavno nije istina sto on pise U ovom postu uzima za primer Svedske drvosece I Ike-u pa evo samo dva tri podatka. Svedski bruto nacinalni dohodak po glavi stanovnika je 35000 eura dok je u Srbiji 6500 eura koja je razlika sami prosudite Svedska nije ratovala poslednjih 300 godina Sa sigurnoscu mogu da tvrdim da imaju najrazvijeniju demokraciju u celom svetu i jedan od najboljih modela uredjenja jedne drzave. Sto se tice Ike-e zasiguro je najveci koncerna i najpoznatija firma za proizvodju namestaja na svetu. Na 100 Top Brands nalazi se na 40 mestu tako da je njeno ime prepoznatljivije nego na primer Yahoo ili Volkswagen ili Adidas Drugo Ho Chi Minh City(Saigon) i sam Vijetnam je meka za sve velike firme iz sveta pa gde god da se okrenes tamo su njihova predstavnistva i fabrike tako da imena kao Nokia Simens Ikea IBM nisu nikakva tabu tema i to je jedan od dokaza da su se stare rane zalecile ,sve ovo pisem sa sigurnoscu post sam tamo bio. A da mu usput spomenem da je Svedska jedna od najvecih proizvodjaca wc papira. Moja preporuka mu je da umesto wc papirom brise du... sa novinskim papirom i da na taj način izrazi svoje nezadovoljstvo prema drvosecama iz Svedske. Pozdrav |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 22:06
|
13.04.2008, 12:26
Citat:
Странке које покушавају изборе да добију плашењем својих гласача уместо позитивном кампањом су ми у старту сумњиве. Citat:
Дивна стратегија клеветања неистомишљеника, сам измислиш њихове идеје, па их онда нападаш.Citat:
![]() Citat:
За почетак радимо то да се одбранимо. Кад те газе нећеш никог придобити на своју страну, зашто би био на твојој страни кад ћеш му дати све што хоће ионако. Citat:
"Политика коју подржаваш нас је довела до уништења"... опет пљување противника. Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Citat:
![]() Citat:
А од новинског папира остају трагови од тинте. ...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 04.09.2008 23:18
|
13.04.2008, 13:53
Citat:
tvoje politicke filozofija ali cu demantirati svako tvoje pljuvanje(neoravdano) po drugim drzavama i narodima sa cinjenicama, u post si spominjao Svedsku i Vijetnam Moj odgovor na (tvoj) post nije odgovor na tvoje pluvanje ,nego par informacija o tim zemljama i a oni sto citaju sami neka tumace po svojoj volji Sto se tice toa papira pa nekim tvojim konstatacijama vidim da je novinski papir bio u tvojoj licnoj upotrebi pa ti preporucujem da se vrats na njega i ponovo pocnes da prosvecujes ono dole iz cistog razloga jer uticaj novinskog papira na ono gore je bio porazavajuci. |
|
|
|
|