|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Странке & избори |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
Pol: Muško
|
Odgovor: Странке & избори -
12.04.2008, 12:12
Citat:
![]() LDP potpisao kapitulaciju 99-e? ![]() LDP ostavio na milost i nemilost RSK 95-e nakon sto ih je prvo naoruzao i napalio? ![]() Stetna ideja je suprotstaviti se politici koja nas je oterala u dno Evrope i stvorila od nas sektu? ![]() Izvrtati istinu da je Kosovo nezavisno od Beograda vec 8-9 godina? ![]() Sirenje kakvih lazi? Ako neko prica istinu u Srbiji onda je to LDP. ![]() Citat:
Po svim istrazivanjima prosecni glasac LDP-a je po obrazovanju zavrsio srednju skolu a prosecan gradjanin Srbije je zavrsio 6. razred osnovne skole... A svi znamo koga je lakse uvesti u sektu, obrazovanog ili neobrazovanog... Citat:
![]() Jadna je ta politika koja nas je dovela u sve ovo... ![]() Citat:
![]() |
||||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
Odgovor: Странке & избори -
12.04.2008, 18:38
Ако гледаш блиске савезнике и сараднике ЛДПа, односно идеолошке претходнике, видиш да је ЛДП настао од НВО и странака које је финансирала ЦИА, ГСС и разноразне бапске невладине организације. Само што је ЦИА одлучила да уложи мало више новца после пада Милошевића. Citat:
Citat:
Е па, од политике која уништава Србију ЛДПовци нападају искључиво Милошевића који је одавно у гробу. Америку славе као идола, а комуњаре су им главни идеолози - Латинка Перовић, покојни Стамболић... Такође, ЛДП пљује и по српском патриотизму, САНУ и Цркви. Citat:
Citat:
Citat:
Која су то сва истраживања, дај ми линк до неколико. Имаш ли случајно податке колико су образовани просечни гласачи рецимо ДССа, ДСа, СПСа... ? Или, који проценат образованих људи подржава ЛДП? Не знам откад је то неко са средњом школом, што укључује и металоглодаче, нешто посебно образован. Прво, смешна ми је твоја тврдња да је ЛДП странка образованих, јер немаш ама баш никаквог аргумента да тврдиш такво нешто. Друго, не знам откад су то образовани аутоматски отпорни на индоктринацију. Посебно ако узмемо у обзир средства која се улажу и циљна група. Јер ЛДП не пушта Цецу на својим окупљањима како би привукао народне масе. С обзиром кад видимо какву логистику, колико новца, колико медија... подржава ЛДП идеје, миноран део народа су успели да преваре. Citat:
|