|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Странке & избори |
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
Odgovor: Странке & избори -
23.03.2008, 13:34
Citat:
Није она отишла због бежања због политике, већ се удала за 20-30 година старијег француског амбасадора. А како ће да се врати, хоће ли и муж да јој пресели у Београд? Смешно......prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
23.03.2008, 13:42
Citat:
22.03.2008 . ŠIRI DALJE, Biljana Srbljanović Beograd u Evropu! Ovih dana me svi pitaju da li ću da se stavim na tu listu, da li ću da budem nosilac liste za za Beograd a ja im kažem da ste nosilac liste za Beograd - vi. Ovo nije partijska priča, ovo je građanska priča. Meni je dosta više da svoj život, svoj grad svoju državu prepuštam političarima koji već deceniju i po pokazuju da ništa ne znaju da urade. Zato sam odlučila da se kao građanka angažujem i to mora svako od nas da uradi. Dosta je gledanja sa strane, dosta gunđanja, slušanja radijskih emisija, pisanja blogova. Sada stvarno nešto mora da se uradi. Ono što ja mislim da mora da se uradi je, ako oni već neće, da Beograd uđe u Evropu. Da uđemo grad po grad, opštinu po opštinu, ulicu po ulicu, od vrata do vrata, ulazimo u Evropu po kućama. Angažujte se ljudi svi zajedno za novu Srbiju i za novi Beograd! |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
23.03.2008, 14:28
LDP i LSV: Međusobne optužbe
23. mart 2008. | 10:28 | Izvor: Beta Novi Sad -- LDP optužila LSV da ih napada na isti način kao "mafijaški mediji, Koštuničini analitičari i novinari, Milošević i JUL". Liberalno-demokratska partija je u saopštenju za javnost, povodom izjava funkcionera Ligu socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Martona, koji je rekao da su lider LDP-a Čedomir Jovanović i visoki funkcioner ove partije Nikola Samardžić "desničari", naveo da je reč o "neistinama i izmišljotinama". "U istom trenutku, dok instruirani huligani pale i demoliraju naše prostorije i privatne stanove, narodnjačka koalicija i pojedine strukture u Srpskoj pravoslavnoj crkvi optužuju nas za izdaju i prete likvidacijama, LSV se pridružuje tim napadima", piše u saopštenju. LDP je naveo da je na prethodnim parlamentarnim izborima, januara 2007. godine, bio u koaliciji sa LSV-om, jer je između dve stranke postojala saglasnost "oko poslova koji se moraju uraditi". "Mi te poslove i dalje želimo da uradimo. Za to čekamo Nenada Čanka i Borisa Tadića 12. maja, bez obzira što se danas nalaze na istoj listi sa onima koji su doprineli stanju u kome se danas nalazi naše društvo", navodi se u saopštenju. Marton je optužio Čedomira Jovanovića da je "ranih 1990-ih godina bio u ekstremno desnom delu političkog spektra u Srbiji", i da je bio "deklarisani desničar". Za Nikolu Samardžića Marton je rekao da je pisao "za vrlo desni list Pogledi" i da se zalagao za zajedničku državu svih Srba. "Nikola Samardžić je pisao i o tome da Evropa, umesto da otvara vrata bliskim narodima, 'to jest nama Srbima', ona otvara vrata brojnim azijatskim hordama", rekao je Marton i Nikolu Samardžića uporedio sa ministrom za Kosovo i potpredsednikom Demokratske stranke Srbije Slobodanom Samardžićem. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
24.03.2008, 17:39
Citat:
... ...nisi me razumeo...ali nisam ni ocekivao...![]() ...a kada ce taj novi milenijum? ...![]()
|
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
28.03.2008, 19:27
Najbolji primer koliko ko misli u strankama o ovoj zemlji i narodu je jučerašnji događaj a u vezi izgradnje autoputa. Uopšte nije bilo važno koliko će to štete naneti, najvažnije je bilo da se neko sjebe, pa makar i na štetu naroda i zemlje. Ako u startu taj ugovor o izgradnji nije bio dobar zbog čega se čekalo dosada, pa sada da se minira. Očigledno je da je predizborna kampanja mnogo važnija od svega, a sve u cilju osvojiti ponovo vlast, a šteta? Pa ko još pita za štetu!
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
28.03.2008, 20:29
Citat:
Pa taj put je jedino profitabilan do BG-a a sve ostalo je veliki politicki hir malog politicara... pogotovo u atmosferi koju pravi sa svojim koalicionim partnerom koji nema pojma kako ekonomija funkcionise... Pa naravno da niko ozbiljan ne bi dao da se takav put gradi bez garancija, kakva miniranja? Kod tebe je jos sve na nivou SKJ da samo politicke odluke grade kapitalne objekte... Bato, samo ekonomija gradi takve stvari... |
|
|
|
|