|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Странке & избори |
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Странке & избори -
09.03.2008, 00:27
Citat:
zar ti jos postoje SPS i partijotizam ljubav prema partiji ![]() sala mala, nema ljutis ![]() OK idu izbori... politika je takva da je sve samo ne fer i cista.... da je drugacije nebi bilo zanimljivo... nadam se da se bar u ovim cinjenicama slazemo ![]() E sad, ako ulazimo u igru zvana izbori, posljedica te prljave politike, zasto je vama tesko prihvatiti da ce sutra neko ko se sa vama ne slaze slagati vam sve na gomilu. Mislim da je problem svih politicara u Srbiji puno veca kritika kontra kandidata i partija nego iznosenje prakticnih planova za buducost. Nadam se samo da ce neki likovi koji su poslednjih godina bez ikakve osnove imali uticaj na srpsku politicku scenu otici sa iste. A bas sam se bio zabrinu da cemo ispasti iz forme glasanja.... jebote jos 2 mjeseca... ko ce docekat' |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
09.03.2008, 00:40
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
09.03.2008, 00:58
Citat:
7 godina? Mislim da nisi u pravu jer politika koju podrzavas je opet na vlasti od 2004-e, politika koja je ubila coveka koji je trebao da osposobi ovo drustvo da krene napred. politika koja podrzava ljude, stvorene u to vreme, koji su unistili sve te kompanije a sada ih kupuju po bagatelnim cenama. ![]() Ja sam licno osetio boljitak zbog vece mogucnosti da plasiram svoju robu. Ali mi je isto tako jasno da masa ljudi nije, zato sto ih je politika koju podrzavas, opustila i napravila od njih parazite sa pricom da nista ne mora da se menja u firmi gde su zaposleni a nista ne rade. Citat:
![]() Citat:
ili mozda da ih plasis sa boljom infrastrukturom, socijalnom zastitom, subvencijama,...E moj Morribe... ![]() |
|||
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
09.03.2008, 14:57
Zbog mogućnosti skretanja politike Srbije prema nekim drugim smerovima u odnosu na EU, odmah posle predsedničkih izbora počelo je dirigovanje ka obaranju vlade. Bez obzira što je Koštunica predsednik vlade, svi bitni finansiski tokovi su pod uticajem DS-a i G-17+, pa je bilo lako napraviti skok evra, poskupljenja energenata i svih ostalih potrepština, i pošto još uvek mnogi pamte haos 90-ih, a oni koji ne pamte su edukovani da se plaše, i ja bih se plašio jer znam kao je bilo, i to je sve uredu što se tiče drugog dela. Ali stvaranje atmosvere kažnjavanja onih koji ne misle kao Tadić i društvo, to je ono što nevalja i budi sve veći revolt i ljutnju. Zar time što nemislim isto trebam biti kažnjen dirigovanim finansijskim šamarima, ko im to daje za pravo. Možda je prejako ali je vrlo komparativno, zarad ostvarivanja političkih ciljeva Izetbegović je bacao mine na svoj narod i ostvario je cilj, Tadić sada baca mine na svoj narod da bi ostvario svoje političke zadatke i ciljeve, za žrtve niko ne pita.
Da se razumemo, baš me briga što je pala vlada, trebala je i pre, ali zar nepostoje druga politička sredstva da se sruši vlada, bez pucanja po leđima i ovako namučenog naroda. Demokratska sredstva imaju širok spektar, pametni političari ih i pametno koriste i na taj način privlače još više pristalica, ovoga puta je to zaboravljeno na radost neprijatelja i tugu nas kojima je trebao jedan delić stabilnosti da ponovo krenemo ka normalnom životu. Izbori budući neće mnogo promeniti jer postoji velika količina novca koja će potpomognuti da DS i društvo ponovo pobedi, tu se Koštunica nemože izboriti jer barem dvadeset različitih medija sa istom propagandom kreće u zaluđivanje naroda. |
|
|
|
|
|
skywalker
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
|
09.03.2008, 23:16
Citat:
Znaci, mi koji smo "evropejci" mozemo da se smatramo kerovima koji nisu patriote i ne vole svoju zemlju i koji su se prodali za novac. Hvala. |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 21:58
|
11.03.2008, 13:54
поводом инсуинација и прежваканих флоскула, петарде на даљинско управљање класа Б92 тип (малени) (дејство: изазивање краткотрајног интезивног смрада), доживљено па редовно читам са заштитном маском.
нисам далтониста, те и свет око себе видим у безбројним нијансама боја. Ништа није само тако црно, или само тако бело како ти имплант говори. 2000-2008, осам, 8, и речима и бројем година је прошло, од доласка НОВЕ власти (па да ли треба да владају још 50г па да видимо какви су), економске параметре раста од 3-5%, сматрам смешним знајући са да су кренули са мртве тачке, раст привреде је морао бити најмање 10-15% бар у прве 4 године уз све погодности које су пропустили да одраде за државу, али не и за личну корист било би нормално да плате на изборима, пошто код нас ништа изгледа није нормално...него се и даље верује причама Европа оно Европа оно, да су поједине државе Европе хтеле Србију у њеном саставу ми би смо већ били тамо, и најоптимистичније изјаве иду ка томе да нас у своје друштво неће примити најмање до 2017. 17-8=9 година, па за 9 година можемо да променимо још 4 владе и видимо ко шта зна да ради и како ради. Друга би прича била да су наследили економију у буму 2000, тада би резултат раста од 3-5% био фантастичан, овако је катастрофалан. Да су којим случајем заиста усмереним државним мерама подигли привредну активност и усмерилили је у правом смеру, да нису имали небројено много криза власти и идентитета (све сами експерти за стварање пометње и кризе), да су се обрачунали са криминалом унутар државе и процесирали случајеве енормног нелегалног богаћења, (створени су нови), да се нису толико бавили собом већ својим послом, вероватно би сада имали стабилну и јаку владу која има већинску подршку бирача, наравно то није тако, а то је основа за промене. Када се неки део машине поквари он се замени новим, који је на располагању и одговара, произвођач резервног дела није толико битан до год део задовољава. Тако се у нормални главама мења и мишљење на основу чињеница које искуство и знање доносе временом. Бирање једне странке једном, не значи и трајно бирање те исте, тада би свако у животу имао само једне једине изборе, слогани из 2000 не би требали да важе и у 2008 јер су промашили тему. Ово свакако није избор између живота и смрти, свакако нису ни последњи избори у вашим животима, и скупштинске већине се могу и у ходу мењати, па према томе опуштено.
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01