VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Samo zamislite ovaj scenario...
staro
  (#1 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Pol: Muško
Godine: 38
Samo zamislite ovaj scenario... - 10.11.2007, 21:22

...Kosovo proglasava svoju nezavisnost...Srbi koji tamo zive,na teritoriji gde su vecinsko stanovnistvo,rade to isto...dolazi do oruzanih sukoba,KFOR ne moze da zavede mir...drzava Srbija donosi odluku da posalje vojsku da zastiti tamosnje Srbe,jer je od "sveta" dobila precutnu saglasnost...
...da li ste spremni u tom momentu da odete na Kosovo u sastavu Vojske Srbije?

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario...
staro
  (#2 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... - 10.11.2007, 21:30

Ovo je ponovljena tema, ili sam ga vec citao na nekom drugom forumu?

Ne, ne idem vise u rat.
Kao drugo, oruzani sukob ce opet izazvati stranu intervenciju a to znaci kraj ovakvoj Srbiji. To nikom ne bi bilo od koristi.
Znaci moramo se potruditi da Kosovo i Metohija nikako ne proglasi jednostranu nezavisnost!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... - 10.11.2007, 21:49

Naravno da ne bih otishao na prvu. Shto? Ako ne bude stani pani izvuchi chu se kao shto su se izvukli svi oni koji nisu otishli proshli put. Ja sam valjda bio budala. A sve zavisi od situacije. Ako na neki nachin dodje do toga da zbog mene ispashta moja familija, razmislio bih u datoj situaciji.

Prvo nek se zalechu junoshe, oni shto su trovali svih ovih godina, junaci od pera, raznorazni ludaci o kojima che tamo da kolaju priche, prepametni trechepozivci, taman mogu da se bore i za propali rezzim..onda i naivci na putu da postanu osvetnici kad neko oko njih pogine... onda lopovi, kokoshari... nedozrele lichnosti zanemarljivih vishih mozzdanih funkcija i svi kojima je rat prirodno okruzzenje...

Ja da opet idem negde odakle znam da chu se povlaciti i to ako budem ponovo imao sreche da niko oko mene ne pogine, da se pitam posle -zashto? Da me dovode u situaciju da moram da sanjam kako neko pada sa one sttrane moje mushice i da se pitam zashto sam ubio? Da napadnem pa da ubijam u samoodbrani?....

Prichekachu...

Svako po svojoj savesti. Iskustvo me uchi da bi me grizla savest prema samom sebi ako bih otishao svojevoljno.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#4 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... - 11.11.2007, 14:32

Зови, само зови...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#5 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... - 11.11.2007, 21:53

Nikada... Zamisli taj scenaro!

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#6 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... - 12.11.2007, 20:00

Ma nema oces - neces, dobijes poziv pa oces, mislim to je za ove sto vicu *bljak*. Za one koji oce i bez poziva

Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

staro
  (#7 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... - 12.11.2007, 21:06

Citat:
masada kaže: Pogledaj poruku
Za one koji oce i bez poziva
ONE? Bichu slobodan (a mozzda i Miodrag) da pripupitam, da li to ukljuchuje i tebe?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#8 (permalink))
dani danguba
Početnik
dani danguba će uskoro postati poznat član

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: juče 06:15
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... - 12.11.2007, 23:32

Citat:
masada kaže: Pogledaj poruku
Ma nema oces - neces, dobijes poziv pa oces, mislim to je za ove sto vicu *bljak*. Za one koji oce i bez poziva
Ma,da sve trcimevo vec sam tu a gde ste vi,

staro
  (#9 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... - 13.11.2007, 19:39

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
ONE? Bichu slobodan (a mozzda i Miodrag) da pripupitam, da li to ukljuchuje i tebe?
Pa prema komentaru kako se tebi cini, idem ili ne idem ?
U sustini ko razume shvatice.

Citat:
Ma,da sve trcimevo vec sam tu a gde ste vi,
Oces, oces samo si mi malo nesiguran. kako ono u Andjelima na kraju bese, * Ma di si ti meni posao *?

Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

staro
  (#10 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Godine: 35
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... - 13.11.2007, 19:53

...Kosovo proglasava svoju nezavisnost...Srbi koji tamo zive,na teritoriji gde su vecinsko stanovnistvo,rade to isto..

како да срби прогласе независност од србије када у њој живе? каква је то конструкција? ок, разумео сам поенту.
ја сам већ служио војску на косову и мислим да су неке ствари већ одавно изгубљене, изгубљена је та солуција- да се србија "умеша" у конфликт доле јер то де факто није територија под нашом јурисдикцијом од 99-те.
...
ако нам русија не помогне на неки начин, све је узалуд.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor