|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 16:06
Pol: Muško
Godine: 37
|
Odgovor: Samo zamislite ovaj scenario... -
14.11.2007, 00:55
Pa ako scenario sa Kosovom dobro prodje ( za one koji ocekuju da isposluju ono sto su naumili ) i isto dobije nezavisnost mozemo samo da nagadjamo gde i sta je sledece na redu.
Vojvodina ili Raska oblast (Sandzak) uopste nije bitno. Pokusacu opet biti slikovit. Napravili ste kucu i u istu primili podstanare. Nakon odredjenog broja godina podstanar je dobio stanarsko pravo i nemozete da ga izbacite iz stana jer postoji mogucnost da vas komsije prijave inspekciji. Podstanar osoklonjen podrskom komsija odluci da probije novi izlaz iz vase kuce uzimajuci i deo kuce koju koristi i deo dvorista. Iako u kucu nije ulozio ni dinara smatra da je zakon na njegovoj strani i da ima pravo da uradi naumljeno. E pa braco Srbi i ostali stanari kuce, hocemo li dopustiti nesto tako, da dobije podstanar ono sto misli da ga sleduje ili da inspekcija poravna celu kucu sa sve stanarima. Ako nemoze drugacije ja sam za ravnanje . Citajuci ovo znam da ce se odredjenom broju ljudi ciniti da nisam bas bazdaren, al ja sam Krajisnik i taki sam, kaki sam. Ako neko pomisli,evo ga jos jedan od onih prekodrinskih idijota koji je dosao da se kurc. po Vojvodini, samo da odgovorim i na to. Jednom smo vec cekali 500 godina i ako treba ponovo cemo. Za mene je ovo samo prvo poluvreme. |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
|
14.11.2007, 01:12
Citat:
Poshtujem kad neko stane iza svojih rechi, a rechima ne verujem tj ravnodushan sam dok ne vidim dela. A ne daj bozze da dodje vreme bilo kakvog delanja u ovom smislu. Ali, pitanje je pitanje i stav je stav... tako da ne sufliram nikome nishta. Citat:
..malo mi diskutabilno shta bi se sve tu ravnalo...Chuo sam davno dosetku da par atomskih bombi po Balkanu reshilo u glavnom sve nashe probleme... ..u glavnom... Za 'leba i uz 'leba..;
|
||
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: 24.08.2008 05:48
|
14.11.2007, 01:55
Citat:
a to da cu da cekam 500g o tome jos razmisljam,nisam znao da smo pod okupacijom Istanbula. Lalu na reveru cu nositi sa ljubavlju. |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:30
Godine: 57
|
25.11.2007, 20:19
Pokušao sam da zamislimo ovaj scenario, ali nisam uspeo, možda mi je mašta u tom smilsu zakržljala. I ako Šiptari proglase nezavisnost, Srbi nemaju šta da proglašavaju sem ropstva i čekanja nadam se ne 500 godina kao pod Turcima, ali kad tad, opet prođe tih 500, pa onaj koji je porobio prođe kao i Turci, ili malo gore!
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Samo zamislite ovaj scenario... |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Đorđe Balašević | Lady S | Muzika | 137 | 22.08.2008 21:46 |
| 1999. godina, bombardovanje Srbije | Lady in red | Istorija | 59 | 19.08.2008 16:02 |
| To mogu samo deca | swba | Humor i zabava | 55 | 01.07.2008 21:45 |
| Fetišizam | Lillith | Erotika & sex | 16 | 13.06.2008 18:00 |
| Bermudski trougao | Necromancer | Parapsihologija | 32 | 03.04.2008 18:52 |