VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Неостаљинистички терор
staro
  (#1 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 16:10
Pol: Muško
Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 16:40

Сви причају о фашизму, национализму, десном екстремизму... док је "леви" екстремизам којекаквих "неолиберала" нешто што се чак сматра пожељним понашањем. Зато овакви и смеју овако да причају. По чему је Неша бољи од оних које осуђује?

http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=264986
Zabraniti skup neonacista
25. septembar 2007. | 10:58 -> 14:26 | Izvor: Beta, Tanjug
Novi Sad, Prag -- Nenad Čanak pozvao aktiviste i simpatizere da se 7. oktobra sukobe s pripadnicima Nacionalnog stroja. I G17 protiv marša.

Ta neonacistička organizacija dobila je dozvolu da u nedelju održi miting u glavnom gradu Vojvodine. "Ako režim ne zabrani njihovo okupljanje, nacističku gamad treba zgaziti i zbrisati jednom zauvek", naveo je lider Socijaldemokrata Vojvodine u saopštenju.

On je naveo da je miting neonacista zakazan na rođendan jednog od vođa Trećeg Rajha Hajnriha Himlera, koji je direktno komandovao ubijanjem na stotine hiljada patriota tokom Drugog svetskog rata na području SFRJ i Srbije.

"Pozivam vas da se jednom zauvek obračunamo s tim karcinomom društva pre no što do kraja metastazira", poručio je Čanak, koji je šef poslaničkog kluba Vojvođanski poslanici u Skupštini Srbije.

On je, takođe, tražio od državnih organa da Nacionalonom stroju ne dozvole osnivanje političke partije i optužio Demokratsku stranku Srbije da se zalaže za registrovanje takve stranke.

"Ako ta stranka bude registrovana, biće jasno da iza toga stoji DSS", kaže Čanak i dodaje da DSS želi da formira takvu stranku kako bi na političkoj sceni imao nekog ko bi u odnosu na njihov klerofašizam bio ekstremniji.

Novosadska policija je u međuvremenu saopštila da će blagovremeno doneti odluku da li će dozvoliti održavanje marša neonacista. "Mi ćemo blagovremeno i u skladu sa zakonom doneti odluku u vezi sa tim skupom", rekao je portparol policije Stevan Krstić.

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Неостаљинистички терор
staro
  (#2 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 17:35

Ako oni hoce da sprece neonaciste da se okupljaju zasto su odmah staljinisti?
Mislim ne kontam vezu izmedju naslova i uvodnog posta(mozd asto jos spavam al dzaba kad ne kontam )

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#3 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 17:38

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Ako oni hoce da sprece neonaciste da se okupljaju zasto su odmah staljinisti?
Mislim ne kontam vezu izmedju naslova i uvodnog posta(mozd asto jos spavam al dzaba kad ne kontam )
Нису стаљинисти зато што хоће да спрече "неонацисте", већ због тога што се понашају као стаљинисти. Ево рецимо, овде је прогласио те што би да се окупљају за неонацисте, а онда позива малтене на линч! То су фашистички методи, само другачијег идеолошког усмерења. Обрачунавање једном за свагда, затирање...

staro
  (#4 (permalink))
Kal_el
naslednik Mi_Ladina
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 10:33
Godine: 42
Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 17:48

Ja ne kontam ... pa kad ih mrzi jel ih trebo zvati kuçi na ruçak ?
To je sasvim OK da ih treba na robiju , muçenje , streljanje i davljenje
Hortijevce i Hitlerove naciste ne treba zaboraviti
A ti Yoso proşetaj do keja ili do mog dede , tu je joş , pa ga pitaj kako je

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Sve je isto samo su taçkice postale rupice

staro
  (#5 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 17:55

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
Ja ne kontam ... pa kad ih mrzi jel ih trebo zvati kuçi na ruçak ?
To je sasvim OK da ih treba na robiju , muçenje , streljanje i davljenje
Hortijevce i Hitlerove naciste ne treba zaboraviti
A ti Yoso proşetaj do keja ili do mog dede , tu je joş , pa ga pitaj kako je
А ти стварно верујеш Чанку да су то нацисти? И да је он бољи? И да је довољно да неистомишљенике прогласиш за фашисте и нацисте, а онда позиваш на затирање и истребљење?

staro
  (#6 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 18:03

PA sve ej bolje od nacista i terorista
i zasto nekoga ko se bori protiv nacizma odmah proglasiti staljinistom

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#7 (permalink))
Kal_el
naslednik Mi_Ladina
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 10:33
Godine: 42
Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 18:11

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
А ти стварно верујеш Чанку да су то нацисти? И да је он бољи? И да је довољно да неистомишљенике прогласиш за фашисте и нацисте, а онда позиваш на затирање и истребљење?
Yoso stvarno ne znam ko se okuplja ... znam da su se okupili u Subotici bivşi Hortijevci i ostali ... ako je to opet stvarno je puno a ta debela lopovska svinja şta misli zabole me ...
inaçe nisam politiçki opredeljen i nikad bio nisam izaşao na glasanje ...

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Sve je isto samo su taçkice postale rupice

staro
  (#8 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 20:09

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
PA sve ej bolje od nacista i terorista
Па то је управо то. Себе прогласиш свецем а своје непријатеље нацистима, нацистичким гњидама, шљамом... и онда кад причаш о томе како твоје политичке неистомишљенике треба истребити и заувек се обрачунати с њима, лепо васпитани грађани ти аплаудирају. Јер против нациста и терориста је све дозвољено.
Тако лепо прогласиш оне који се противе твом деловању на разбијању државе нацистима, и онда позиваш на линч.
Тако лепо прогласиш Ирак терористичком државом, и нападнеш је, а то плате милиони људи.
У друштву које поштује људска права нема ни линча ни истребљења ни позива на затирање, већ постоје закони и полиција. А дебели лопов себе ставља изнад и закона и полиције и изнад свега, он себе ставља у позицију онога ко одлучује, без суда и суђења, кога треба затрти, истребити, ко је гамад...

Citat:
i zasto nekoga ko se bori protiv nacizma odmah proglasiti staljinistom
Чанак и слични су "борци против нацизма" само у новинама које они штампају и у изјавама које они дају.

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
Yoso stvarno ne znam ko se okuplja ... znam da su se okupili u Subotici bivşi Hortijevci i ostali ... ako je to opet stvarno je puno a ta debela lopovska svinja şta misli zabole me ...
inaçe nisam politiçki opredeljen i nikad bio nisam izaşao na glasanje ...
Ради се о српским националистима Кал Ел, људима који желе да протествују против антисрпског деловања, против рушења државе. Ту је ваљда и тај Национални строј који важи за неке као неонацисте, не знам. Мислим да ћу да свратим следеће недеље мало да видим шта се то ту дешава. Али није поента у томе.. поента је да су врле патриоте које