VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Неостаљинистички терор
staro
  (#11 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:02
Pol: Muško
Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 21:05

Наравно не свиђа ми се баш увек стил госпође Бјелица, ни све што је написала, али суштина је ту негде...

Земља невладиних секти
Исидора Бјелица, "АС четвртком" 20.09.2007. стр. 19

Полако али сигурно, после хистерије која се однсила на сексуалне слободе, у последње време почиње хајка на назови секте... Кампања чији је циљ да у сваком пролазнику и комшији препознамо секташа, будисту, Јеховиног сведока или кога већ не поприма облике потпуне фарсе. Објективно, после свих оних сексистичких забрана РРА некако је и природно да се пређе на виши левел прогона вештица.
Кад мало боље погледате, Србија је дефинитивно земља секти, али не оних којима поједини медији плаше јавност. Јок брате, ствар је потпуно супротна јер, искрено, сатанисти ми изгледају као много либералнија организација од појединих црномагијашких назовиневладиних организација које, уместо да штите права грађана, мазијају паре и праве спискове за одстрел.
Кад човек овде не борави дуже, некако и заборави колико има тих секти и секташа... Читам на неком сајту прослава оног Пешчаника, и онда присталице култа набрајају ко је био у првом реду, ко је од поклоника култа где седео, колико их има - њих одабраних, који једини разумеју истину... Јеботе, какав булшит, колико потребе за чистунством, немешањем, вере у само једну визуру и угао... Кад читам писма појединих припадника овог култа који воле да троше своју сексуалну енергију тако што се дописују са којекаквим истомишљеницима по којекаквим блоговима (не разумем, мајке ми, да људи немају ама баш ништа паметније да раде), чини ми се да су за поједине припаднике овог култа Јеховини сведоци бенигно рибарско друштво...
Поједини чланови тих секташкоидеолошких култова имају шансу да пискарају у секташким новинама и увек знаш шта ће написати. Ма, не мораш ни да читаш, списак похваљених и опљунутих увек је исти... Они се одлучно супротстављају идеји да се у те новине пусти неко идеолошкополитички и верски неприкладан и инсистирају на чистоти истих... Чуди ме да нису затражили да се поједине улице очисте од свих оних неподобних који им кваре њихов секташки мир својим мислима, речима, изгледом...
После наглог распада једнопартијског друштва разноразни припадници велике комунистичке секте распоредили су се у парасекте које воле да се називају именима која немају ама баш ништа са њиховим секташким тоталитарним програмима и идејама... Заједничка им је потреба да Србију очисте од неистомишљеника, да их избаце из медија, да им одреде како ће да се облаче, да гласају, да се изражавају и опредељују...
Немогуће је да се на њиховим прославама, обљетницама, манифестацијама појави неко ко није иницирани члан секте, истомишљеник, речју - верни поданик култа. Онај ко има неадекватан музички, литерарни, политички укус, не може доћи на ове обредне сеансе, јок! И поједине странке имају тенденцију да се претворе у секте. Од култа личности до хистеричних напада на оне који мисле или верују другачије...
Секташко понашање, нажалост, присутно је и у многим државним институцијама и организацијама. Јер, шта је него секташки став кад министар културе забрани манифестацију јер му иде на ганглије једна од организација која је организује. Па, човече, већ је некоректно да финансираш само своје секташке истомишљенике, али да забрањујеш све своје неистомишљенике - па то је, бре, болесно! Да ме неко погрешно не разуме, лично не мислим ништа добро о тој организацији, као уосталом ни она о мени, али то није разлог да прећутим да је некоректно да им се забрани рад.
И позоришта се претварају у секте које само правоверне припаднике култова пуштају да глуме и да режирају... Уосталом, и овај скандал са Маријом Шерифовић је еклатантан секташки приступ и потреба да се одстрани особа која је држави донела победу. Е, сад, неки су обрадовани добијеном манифестацијом, али им се не допада победница. Па, људи, не може то тако! Не само што је некоректно и сељачки него је и имбецилно. Дан после тога читам да је нека новинарска организација заседала и дала јавну опомену једном новинару јер се усудио да јавно размишља о сисама култне водитељке... Човече, какав језуитски пакао! Значи, свака бараба може да сере о сисама разних певачица јер су оне нижа бића, али сисе од Бећковића, сисе култног вишег бића су табу! Чланица те исте организације тражи забрану једних дневних новина јер мисли да може да одређује ко сме а ко не сме да даје интервјуе у приватним издањима... Каква патологија! Каква стаљинистичка бара! Следећег дана читам текст неког пензоса који је дубоко уверен да је интелектуалац (иако веома ретко погоди ко је режисер филма о коме пише), кења о облачењу и тамним наочарима на ТВу, одлучан да прописује ко ће и како да се облачи као да је УДБА лично... Није једини, новине су препуне бивших комуњарских експерата који, уместо да пецају и гаје унуке, бесни што им се не диже ни са вијагром, нападају несрећне певачице због деколтеа, пирсинга, мини-сукњи...
Уједињени чистунци свих боја, иако привидно подељени, сложни су у ставу да се мора увести ред под хитно, искоренити кич (сиц!) и побити и спалити политички некоректне особе, или се бар медијски изоловати.
Секташи, манијаци, егзорцисти подељени у подобне секторе и култове нон-стоп прописују шта треба да радимо, како да се облачимо, крешемо, мислимо, молимо...
Србија је језиви интелектуални секташки казамат у коме се психологија паланке очитује у комунистичко-језуистичкој унији лудака који верује да и даље могу да прописују чије ће књиге да се читају, емисије гледају, производи продају, песме слушају... Унесрећени распадом комунизма, дубоко уверени да је то што раде демократски, ови Стаљинови синови и кћерке сваког дана праве нове спискове неподобних, непожељних, друштвено неприхватљивих сасвим сигурни да је то траса светлог пута у Европу... Удомљени бивши удбаши, тастери, партијска пискарала, чланови цензорских комисија, Титове пионирке, јуловски профитери, Слобини и Стамболићеви конвертити свих боја пребројавају се и препознају у истородности својих секташких идеја, одлични да очисте Србију од свих оних који мисле другачије!!! Неки мисле да су лево, други да су десно, не схватајући да су на истом правом путу за Лазу Лазаревића!

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 21:24

Kako god da je nazvao Yossa ovu temu, mislim da je ipak u pravu. U pravu je zato što način obračuna sa učesnicima najavljenog skupa poziva na krv i bitku, ulični haos. S'obzirom da g. Čanak ima svoju karmu, nije isključeno, da će se veliki broj ljudi odazvati da se obračuna sa učesnicima skupa. Taj deo odobrenja, tojest davanja odobrenja za održavanje skupa je u nadležnosti organa grada koji su zaduženih i plaćenih za to.Bez obzira na trenutne emocije, dali je neko spreman da u njegovom mestu organizuje krvavu tuču na ulici, a sigurno će biti krvava?

staro
  (#13 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 21:44

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Није, то је српски десничарски скуп.

Zashto na blogu Gorana Davidovitja, stoji znak "White Pride World Wide"? Nije neonacista? Zashto postoje slike sa skupa u Beogradu, gde on u sredini grupe, drzhi podignutu ruku, a iza njih zastava Tretjeg Rajha? Shto ga zovu Firer?

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#14 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 21:51

Citat:
Galahad kaže: Pogledaj poruku
Zashto na blogu Gorana Davidovitja, stoji znak "White Pride World Wide"? Nije neonacista? Zashto postoje slike sa skupa u Beogradu, gde on u sredini grupe, drzhi podignutu ruku, a iza njih zastava Tretjeg Rajha? Shto ga zovu Firer?
Немам појма, не познајем човека. Елем, лепо сам рекао да није суштина шта је или ко је тај Давидовић, а ти си одлучио да цитираш само овај део мог поста? Испада да није проблем позивање на сатирање и затирање гамади, већ да ли Горана зову Гоги или Гоци...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#15 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 21:57

Nisam imao vremena da prochitam sve detaljno, a moram priznati i da si mi malo digao pritisak onim shto si o ovom pisao... Mada, i ochekivao sam tako neshto...

Davidovitj je proglashen krivim za izazivanje rasne, verske i nacionalne netrpeljivosti, i cheka pravosnazhnost presude, pa da zavrshi u apsani...

Zashto tje gosti skupa biti pripadnici neonacistichkih pokreta iz Rumunije i Grchke? Kakve oni imaju veze sa Srbijom?

Kad budem imao vishe vremena, odgovoritju detaljno, danas mi i nije bio dan...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#16 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Неостаљинистички терор - 25.09.2007, 23:42

Citat:
Galahad kaže: Pogledaj poruku
Nisam imao vremena da prochitam sve detaljno, a moram priznati i da si mi malo digao pritisak onim shto si o ovom pisao... Mada, i ochekivao sam tako neshto...
Очекивао си, добро је, све док не причаш о истребљењу, затирању, гамади... ја сам ти дигао притисак, није ти дигао притисак Чанак, занимљиво.

Citat:
Davidovitj je proglashen krivim za izazivanje rasne, verske i nacionalne netrpeljivosti, i cheka pravosnazhnost presude, pa da zavrshi u apsani...
Колико сам у току, Давидовић ни при извршењу тог дела за које је осуђен нија при&