|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li ste za ulazak Srbije u NATO? | |||
| Да |
|
23 | 31.51% |
| Не |
|
50 | 68.49% |
| Učesnika ankete do sada: 73. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Да ли сте за улазак Србије у НАТО? |
|
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? |
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? -
22.09.2007, 17:16
Ne, nismo roboti ni hladnokrvni Svedjani.
Zato smo one Srbe ispljuvali koji se nisu hteli latiti oruzlja protiv susednih naroda, u proslim ratovima. Rezultat se vidi... Unistena armija, unistena ekonomija, zemlja nesposobna da se brani i jos osudjivana i prezirana sa svih strana... Ne budi siguran da bi na pravo vreme postavnjenom referendumu Srbija odbacila clanstvo NATO-a. A pravi trenutak ce izabrati politicka oligarhija. Da li bi bio za NE, i kada bi se Rusija potpuno pridruzila NATO-u? You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: juče 06:15
|
22.09.2007, 17:19
Biter je u pravu!a izmedju ostaloga takve stvari se rade na referendumu,mislim da mozemo da ostanemo neutralni sto se natoa-tice i da neudjemo to je moje privatno misljenje nevolim militaristicki sistem vise volim tebe mladu nego pusku da mi dadu ko sto jesu.Za evropu jesam al neznam kad cemo tamo
sve dok vlada misljenje da mi nismo krivi za nista, sto se do sad desilo i da svi samo nas cepaju i da samo mi imamo istoriju bogami treba dobro da razmislimo,mogu samo da se nadam da su ovakva misljenja u manjini.![]() |
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
|
22.09.2007, 17:28
Postoji jedna cinjenica u zapadnom svetu:
Zapadne razvijene zemlje vise nisu sposobne voditi rat na svojoj teritoriji. Priroda rata se promenila. Sada se rat vodi na udaljenim mestima. Ne zalazim u pravednost ili nepravednost tih ratova ali to je cinjenica. Pitanje je kolika je opasnost za jednu zemlju koja nije NATO clan, a granici se NATO zemljama. I pitanje je da li opasnost vreba od NATO-a ili od neke strane sile koja je protiv NATO-a. Opasnost od NATO-a vreba zbog nestabilnosti teritorije, a od strane sile kao prostor za moguce uporiste protiv NATO-a. A mislim da je ovo drugo znatno veca pretnja. Koliko mi je poznato, bas je ovo i najveci argument nasih vojnih strucnjaka za ulazak u NATO. You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
|
22.09.2007, 17:30
Бејбибитерлемоне
то о чему ти пишеш везе нема са овом темом, ако уђемо у ту причу који ти већ у старту форсираш "ми Срби најгори на свету" прошетаћемо дубоко офтопик, мене само занима да просто продискутујемо о ове две опције, зашто Да, зашто Не? Пис оф кејк. Претпостављам да под Европом мисиш на ЕУ, морам да те разочарам, тамо се не улази признавањем кривице или које кавим другим пијачарским причама, већ испуњењем задатих услова који су јасно прописани. Ја не мислим да ми нисмо криви. Јесмо. Врло добро смо ми очистили испред наших прагова, а о тој селективној светској правди већ има тема... |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
|
22.09.2007, 17:37
Citat:
|
|
|
|
|