VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li ste za ulazak Srbije u NATO?
Да 23 31.51%
Не 50 68.49%
Učesnika ankete do sada: 73. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО?
staro
  (#41 (permalink))
Fingon Feanor
Početnik
Fingon Feanor će uskoro postati poznat članFingon Feanor će uskoro postati poznat član

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: 12.11.2008 17:55
Pol: Muško
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? - 29.05.2008, 11:03

Imamo li mi love za NATO? Nije tu pitanje samo dali smo za ili protiv, nego dali možemo da plaćamo naše učešće u tome?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
DUKI_INDJIJA
Novi član
DUKI_INDJIJA je na dobrom putu

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: 13.08.2008 22:50
Godine: 15
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? - 14.07.2008, 12:43

Ni za zivu glavu ne bih usao u NATO.

DuSaN

staro
  (#43 (permalink))
BackaPalankaSRB
Početnik
BackaPalankaSRB se nije lepo ponašao u poslednje vreme

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: 24.11.2008 02:20
Godine: 18
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? - 29.07.2008, 20:26

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Лепо је предлагао ђенерал Младић противнапад усмерен ка снагама које разбијају Југославију на линији Трст-Беч.
Свака част Ђенералу ех да смо га само слушали...
Што се тиче овога око уласка у НАТО,заиста шта да кажем бре треба да се увлачимо онима који су бомбардовали Србију сви смо ми били у животној опасности кад онај бомбардер полети из авијана.НИКАД НАТО НИКАД ЕУ..традиционални непријатељи убијали су нас кад су стигли и сад да се зарати опет би искористили прилику да што више Срба побију и искористиће ако будемо овакви какви јесмо..

staro
  (#44 (permalink))
neleprvi
Početnik
neleprvi će uskoro postati poznat članneleprvi će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: juče 20:36
Godine: 32
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? - 29.07.2008, 20:35

Nikada i Nikako!!!

Filmofil !

staro
  (#45 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Godine: 27
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? - 14.08.2008, 09:46

Dva najbitnija činioca: keš i znanje! Nato puno košta, a Al Kaida ima pare da finansira stručnjake od poverenja i samoubice od vere i inata širom zapada. Ko bi od nas pristao da da svoj život da bi pobio neke tamo Amerikance, Nemce ili koga već? Sumnjam da postoji bilo ko! Dakle, nemamo novaca i nemamo ljudi koji su obučeni i spremni da izvrše različite diverzije na zapadu. Popušili smo njima, popušili sami sebi i sad ćemo još da molimo da nas prime i vole zato što smo dobri i pošteni. Jebi ga, Srbija je ovo, sve je moguće! Da, mislim da će Srbija, pre ili kasnije, završiti u NATO paktu, istom onom koji je porušio mostove, pruge, vozove, ubio onu devojčicu iz Rakovice, onu trudnicu u Aleksincu, one ljude u onom vozu na jugu Srbije ne sećam se tačno gde...

Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mržnju, berem sujetu, skladištim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!

staro
  (#46 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? - 14.08.2008, 22:12

Glasao sam sa ne, jer mislim da Srbija treba da bude nezavisna, pobožna, demokratska država. Ako bude pobožna, sam Bog će nas odbraniti. Treba da budemo nezavisni, a ne da nam sinove vuku po svetu kao mirotvorce (by the way mira još ni kod nas nema, ako ćemo iskreno), živu metu za ogorčene fanatike, kakvih imamo i mi sve više.

Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

staro
  (#47 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Godine: 27
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? - 15.08.2008, 02:03

Citat:
itebejac kaže: Pogledaj poruku
Glasao sam sa ne, jer mislim da Srbija treba da bude nezavisna, pobožna, demokratska država. Ako bude pobožna, sam Bog će nas odbraniti. Treba da budemo nezavisni, a ne da nam sinove vuku po svetu kao mirotvorce (by the way mira još ni kod nas nema, ako ćemo iskreno), živu metu za ogorčene fanatike, kakvih imamo i mi sve više.
Imamo li snagu(ljude, znanje, tehnologije, pare) za nezavisnost? Nemam baš takav utisak, možda me vara i "nisam dovoljno obavešten" ali po onome što je na tv-u i po netu- ne mislim da imamo snagu bilo kome ozbiljnijem da pariramo, nažalost!

Fanatici? O kojoj zemlji govoriš? Neki Srbin stavio dinamit na sebe pa digao u vazduh metro? Nisam to čuo. Ima kriminalaca, ima psihički bolesnih ljudi koji vrše različita zlodela, ali fanatika baš i ne. Bilo ih je neposredno posle završetka ratova u Hrvatskoj i Bosni, sad su se i oni smirili, bar naizgled... Ako u fanatike ubrajaš određene pripadnike određene političke partije, to je već diskutabilno, ali mislim da su to samo njihove reči koje vetar nosi...I zbog kojih oni,verovatno, idu malo na različite preglede i tretmane... Psi laju, karavani prolaze...

Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mržnju, berem sujetu, skladištim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!

staro
  (#48 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? - 15.08.2008, 05:57

Naravno da nisam.

staro
  (#49 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 22:11
Godine: 32
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? - 15.08.2008, 07:53

Citat:
zvecarka5 kaže: Pogledaj poruku
Naravno da nisam.
Živiš i radiš u najmoćnijoj NATO državi, dođi ovde da živiš.

Festina lente

staro
  (#50 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? - 15.08.2008, 12:57

Citat:
paor kaže: Pogledaj poruku
Imamo li snagu(ljude, znanje, tehnologije, pare) za nezavisnost? Nemam baš takav utisak, možda me vara i "nisam dovoljno obavešten" ali po onome što je na tv-u i po netu- ne mislim da imamo snagu bilo kome ozbiljnijem da pariramo, nažalost!

Fanatici? O kojoj zemlji govoriš? Neki Srbin stavio dinamit na sebe pa digao u vazduh metro? Nisam to čuo. Ima kriminalaca, ima psihički bolesnih ljudi koji vrše različita zlodela, ali fanatika baš i ne. Bilo ih je neposredno posle završetka ratova u Hrvatskoj i Bosni, sad su se i oni smirili, bar naizgled... Ako u fanatike ubrajaš određene pripadnike određene političke partije, to je već diskutabilno, ali mislim da su to samo njihove reči koje vetar nosi...I zbog kojih oni,verovatno, idu malo na različite preglede i tretmane... Psi laju, karavani prolaze...
Za onaj prvi deo: I šta onda, nemamo para? Nemamo. Ali nećemo da se prodamo kao moderno roblje svetskim policajcima Ocu Americi i Majci Rusiji. Možda si ti sin nekog bogatog paora, pa možeš kupiti za sebe i decu svoju da ne idu u rat i tako to, ali budi siguran da ona vladajuća manjina i njihove direktno podređene sluge (lakeji, batinaši) neće ići na nezgodna mesta. Nego će na to navesti sluđeni narod. A neki će izigravati Legionare..

U ovom drugom delu na kraju isam priznaješ da imamo i mi fanatike (na žalost), mada u prvoj rečenici to negiraš. Poseti sajt Stormfront, idi na neke prigode Obraza i tako to.. Naći ćeš naše fanatike, ne skrivaju se oni..

Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu