|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li ste za ulazak Srbije u NATO? | |||
| Да |
|
23 | 31.51% |
| Не |
|
50 | 68.49% |
| Učesnika ankete do sada: 73. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Да ли сте за улазак Србије у НАТО? -
14.08.2008, 09:46
Dva najbitnija činioca: keš i znanje! Nato puno košta, a Al Kaida ima pare da finansira stručnjake od poverenja i samoubice od vere i inata širom zapada. Ko bi od nas pristao da da svoj život da bi pobio neke tamo Amerikance, Nemce ili koga već? Sumnjam da postoji bilo ko! Dakle, nemamo novaca i nemamo ljudi koji su obučeni i spremni da izvrše različite diverzije na zapadu. Popušili smo njima, popušili sami sebi i sad ćemo još da molimo da nas prime i vole zato što smo dobri i pošteni. Jebi ga, Srbija je ovo, sve je moguće! Da, mislim da će Srbija, pre ili kasnije, završiti u NATO paktu, istom onom koji je porušio mostove, pruge, vozove, ubio onu devojčicu iz Rakovice, onu trudnicu u Aleksincu, one ljude u onom vozu na jugu Srbije ne sećam se tačno gde...
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
|
14.08.2008, 22:12
Glasao sam sa ne, jer mislim da Srbija treba da bude nezavisna, pobožna, demokratska država. Ako bude pobožna, sam Bog će nas odbraniti. Treba da budemo nezavisni, a ne da nam sinove vuku po svetu kao mirotvorce (by the way mira još ni kod nas nema, ako ćemo iskreno), živu metu za ogorčene fanatike, kakvih imamo i mi sve više.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Godine: 27
|
15.08.2008, 02:03
Citat:
Fanatici? O kojoj zemlji govoriš? Neki Srbin stavio dinamit na sebe pa digao u vazduh metro? Nisam to čuo. Ima kriminalaca, ima psihički bolesnih ljudi koji vrše različita zlodela, ali fanatika baš i ne. Bilo ih je neposredno posle završetka ratova u Hrvatskoj i Bosni, sad su se i oni smirili, bar naizgled... Ako u fanatike ubrajaš određene pripadnike određene političke partije, to je već diskutabilno, ali mislim da su to samo njihove reči koje vetar nosi...I zbog kojih oni,verovatno, idu malo na različite preglede i tretmane... Psi laju, karavani prolaze... |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
|
15.08.2008, 12:57
Citat:
U ovom drugom delu na kraju isam priznaješ da imamo i mi fanatike (na žalost), mada u prvoj rečenici to negiraš. Poseti sajt Stormfront, idi na neke prigode Obraza i tako to.. Naći ćeš naše fanatike, ne skrivaju se oni.. |
|
|
|
|