|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ |
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 00:35
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ -
27.08.2007, 23:50
Citat:
E tome govorim.Vodi se politika preko crkve. |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
|
28.08.2007, 00:05
Води се политика преко Цркве... то је јако широк појам, не знам шта си хтео да кажеш.
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 47
|
28.08.2007, 00:35
I ovde je napadaju, zar ne. Da li ovde vidimo ijednog predstavnika crkve? Kako onda da se brani? Ja, koji nisam "tradicionalni vernik" (retko idem u crkvu), iznosim svoje misljenje i to otvoreno i nedvosmisleno. Sad, to nekome ispada da sam branitelj, pa dobro, neka bude, barem branim nesto ispravno.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: juče 05:54
|
28.08.2007, 04:57
Malo sam doduse popio,ali ne razumem kakve veze imaju pederi sa marihuanom sta ako neka cura duva ona je isto peder.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 00:35
Godine: 31
|
28.08.2007, 22:42
Citat:
Citat:
![]() SPC neće ugroziti afere sa zlostavljanjem, prošla je kroz mnogo toga. Ja moju Crkvu poštujem. Činjenica je da obračunate sa političkim neistomišljenicima,pa i preko crkve. A crkva ne treba ovde da se brani, ipak je ovo forum zabavnog karaktera, ili sam ga ja tako shvatio,ima i svoj sajt, na kraju krajeva. Nisam video da je neko otvorio temu sa napadima na SPC, već je otvorena tema kako je crkva ugrožena, mislim. |
||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
|
28.08.2007, 23:59
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Да чекамо да се сами покају? Citat:
Постоје многи сајтови о многим темама, па опет те теме обрађујемо и овде. Шта је сад проблем с овом темом? Подвлачим да овде не коментаришем упозорење модератора, јер колико сам схватио Бане ово говори као своје мишљење а не као упозорење. Извињавам се ако сам погрешио. Nisam video da je neko otvorio temu sa napadima na SPC, već je otvorena tema kako je crkva ugrožena, mislim. Ни ово не схватам. Па ми овде обрађујемо једну појаву у друштву, нико није ни тврдио да се ово дешава (само) на овом форуму. Мислим, нико није написао ни да дечак са Новог насеља није пао кроз прозор нити је дечак пао кроз прозор на овом форуму, па се опет писало о томе нпр. |
|||||
|
|
|