VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Мржња и нетрпељивост према СПЦ
staro
  (#241 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Pol: Muško
Godine: 33
Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 30.08.2008, 01:43

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku

Stalno potenciranje o takozvanim skandalima u SPC,meni ipak izgleda kao netrpeljivost.

..eto i nek nisam u pravu,to je prosto moje mišljenje.
Tvoje mišljenje je dakle, onako prosto, da onaj koji priča "o takozvanim skandalima u SPC" (kako si ti duga12 napisala) je netrpeljiv prema SPC-u ili prema drugima.

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Pogrešno razmišljanje! Ako imaš pare, imaš i jačinu da nejake napadaš i sramotiš na sve načine, a svoje sramote vešto kriješ. Očigledno da si sa one strane duge, ili sam ja bio dosadno nejasan. SPC se permanentno napada i pokušava da joj se sroza ugled. Međutim jedno se zaboravlja da je crkva Božji hram u koga idu oni koji veruju u Boga, a ti isti koji veruju u Boga su njegova deca, koja neće kroz veru, dozvoliti da se Očeva kuća okalja.
Čekaj, čekaj! To razmišljanje za koje kažeš da je pogrešno si ti izneo kao svoje u jednom pređašnjem komentu!
To nije moje razmišljanje. Ja sam jasno naglasio da te citiram.

Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

Poruku je izmenio BaneK, 01.09.2008 u 14:38. Razlog: uzastopni postovi

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ
staro
  (#242 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 17:33
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 30.08.2008, 01:53

Citat:
itebejac kaže: Pogledaj poruku
Tvoje mišljenje je dakle, onako prosto, da onaj koji priča "o takozvanim skandalima u SPC" (kako si ti duga12 napisala) je netrpeljiv prema SPC-u ili prema drugima.
Rekoh stalno potenciranje o takozvanim skandalima u SPC,mislim koja je svrha toga? ..prava svrha?

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#243 (permalink))
felix
ženski dušmanin
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 16:34
Godine: 30
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 30.08.2008, 01:56

Citat:
Rekoh stalno potenciranje o takozvanim skandalima u SPC,mislim koja je svrha toga? ..prava svrha?
pripremanje terena za prozelitizam....ocigledno....kao oni tekstovi o reformatorskoj crkvi...jel' treba i mi ceo nomokanon da ovde prepisemo..

-POBEDNIK JE ONAJ KOJI VERUJE U POBEDU-Vergilije,ENEIDA,

staro
  (#244 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 30.08.2008, 02:00

Citat:
Komplikovana tema. Ukratko ću, ali ne bih dalje o ovome: požurivanje buđenja osećaja potrebe za preporodom SPC.

Ja sam, kao i svi mi ovde deo javnog mnjenja. A javno mnjenje može biti jedan od sredstava u ruci Boga u tom požurivanju. No, to isto ne sme da nas prevari da mislimo kako smo mi važni i igramo važnu ulogu. Sve je u rukama Boga a ne u našim.

staro
  (#245 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 30.08.2008, 02:11

Citat:
Komplikovana tema. Ukratko ću, ali ne bih dalje o ovome: požurivanje buđenja osećaja potrebe za preporodom SPC.
Da se razumemo odmah,prosto ne mislim da je to prava svrha,al to je tek moje skromno mišljenje.

Citat:
A javno mnjenje može biti jedan od sredstava u ruci Boga u tom požurivanju. No, to isto ne sme da nas prevari da mislimo kako smo mi važni i igramo važnu ulogu. Sve je u rukama Boga a ne u našim.
...a javno mnjenje može biti,i jedno od sredstava nespomenika...

...nešto je i u našim rukama,zar ne?

staro
  (#246 (permalink))
itebejac
Poznata faca

Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 30.08.2008, 02:17

Citat:
Da se razumemo odmah,prosto ne mislim da je to prava svrha,al to je tek moje skromno mišljenje.

...a javno mnjenje može biti,i jedno od sredstava nespomenika...

...nešto je i u našim rukama,zar ne?
Poštujem svačije drugačije mišljenje, mada neki to ne mogu da zamisle i misle da lažem (ne ti).

Iskreno te pitam, ja sam Mađar, ne raspolažem sa tako bogatim rečnikom srpskih reči. Objasni mi šta to znači nespomenik?
Ako misliš da i ljudi, i to svakojaki mogu javno mnjenje koristiti kao sredstvo za sve i svašta, onda je odgovor da. Ali to ne menja činjenicu da i Bog može da koristi javno mnjenje kao sredstvo.

U našim rukama.. da: da li ćemo se povinovati volji Boga. I samo toliko, samo ova odluka.
Ali sve je u Njegovim rukama. Vlas nam ne može sedeti bez Njegovog znanja.

staro
  (#247 (permalink))
duga12
dugica

Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 30.08.2008, 03:03

Citat:

Iskreno te pitam, ja sam Mađar, ne raspolažem sa tako bogatim rečnikom srpskih reči. Objasni mi šta to znači nespomenik?
Iskreno da ti kažem,mislim da ga malo ljudi tako zove nespomenik-

staro
  (#248 (permalink))
itebejac
Poznata faca

Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 30.08.2008, 13:12

Citat:
Iskreno da ti kažem,mislim da ga malo ljudi tako zove nespomenik-
Hvala! Sad ga znam i po ovom imenu. Moj "omiljeni" naziv za njega je: "onaj koji je čovekoubica od početka".

staro
  (#249 (permalink))
Sunny
Iskusni forumdžija
Sunny je miljenik mnogih članovaSunny je miljenik mnogih članovaSunny je miljenik mnogih članovaSunny je miljenik mnogih članovaSunny je miljenik mnogih članovaSunny je miljenik mnogih članova

Član od: 11.06.2008.
Poslednji login: danas 10:32
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 04.09.2008, 11:38

Nisam poklonik SPC, ali ne mogu da ne vidim da ima se reči i dela veoma razlikuju.