VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ
staro
  (#161 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: danas 11:06
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 20.03.2008, 11:29

kao shto rekoh, verujem u boga, ali crkva...hm... bozija kuca... da, da, kako da ne...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#162 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 16:24
Pol: Muško
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 20.03.2008, 17:57

Citat:
**princess** kaže: Pogledaj poruku
kao shto rekoh, verujem u boga, ali crkva...hm... bozija kuca... da, da, kako da ne...
Прво, било би добро кад би своје ставове знала бар мало да образложиш.
Друго, да ли ти верујеш или не је твоја ствар, немаш право да се спрдаш са туђим верским убеђењима.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#163 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: danas 11:06
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 20.03.2008, 21:04

niko se ne sprda... svako ima pravo da veruje u shta hoce.
ja samo kazem da ja lichno nemam apsolutno nikakvo poverenje u crkvu kao instituciju, tj bozju kucu na zemlji. izvinjavam se ako taj moj stav nekog vredja, ali ja tu ne mogu nishta da promenim, niti imam zelju.

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#164 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 20.03.2008, 21:25

Citat:
**princess** kaže: Pogledaj poruku
niko se ne sprda... svako ima pravo da veruje u shta hoce.
ja samo kazem da ja lichno nemam apsolutno nikakvo poverenje u crkvu kao instituciju, tj bozju kucu na zemlji. izvinjavam se ako taj moj stav nekog vredja, ali ja tu ne mogu nishta da promenim, niti imam zelju.
Формулација је доста битна. А и цитирање оног хистеричара Бебе који прича најгнусније лажи.

staro
  (#165 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 20.03.2008, 22:49

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Формулација је доста битна. А и цитирање оног хистеричара Бебе који прича најгнусније лажи.
Nisam siguran ko tu laze?
Beba dobio neke sudske parnice cini mi se protiv clanova DSS-a uz sve izbegavanje suda istih...

Back in red!

staro
  (#166 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 20.03.2008, 23:05

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Nisam siguran ko tu laze?
Beba dobio neke sudske parnice cini mi se protiv clanova DSS-a uz sve izbegavanje suda istih...
Нађи ми судску парницу у којој се каже да тај лудак Поповић не лаже и не измишља ове одвратности о СПЦ.

staro
  (#167 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 20.03.2008, 23:08

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Нађи ми судску парницу у којој се каже да тај лудак Поповић не лаже и не измишља ове одвратности о СПЦ.
Nadji mi sudsku parnicu po kojoj se goni za te stvari...

Back in red!

staro
  (#168 (permalink))
Bazarov
el_komadam_te
Bazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: danas 01:59
Godine: 23
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 20.03.2008, 23:49

Ko radi, taj i greši. Zbog toga su sve crkve bezgrešne.

@yossarian
Po tebi LDP ima preko milion pristalica. Toliko nas si ovde, otprilike, etiketirao kao LDP. To ti je vrlo, vrlo, vrlooo jak argument. A nije jedini. Ne, imaš ih još... Ček, ček, sad ću da se setim još nekog... Još samo malo...

staro
  (#169 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 20.03.2008, 23:57

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Nadji mi sudsku parnicu po kojoj se goni za te stvari...
О томе ти и говорим геније, ти си поменуо суд на овој теми! Ниједан суд нигде се није бавио тиме да би ти тврдио &#