|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ |
|
|
|
|
el_komadam_te
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: juče 01:59
Pol: Muško
Godine: 23
|
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ -
16.03.2008, 19:32
Citat:
Zašto se Filaret slika sa puškom? Zašto štrajkuje glađu na onoj novostvorenoj granici, pritom pozivajući novinare da ga uslikavaju, ističući natpis ŠTRAJK GLAĐU, a: 1) štrajk je vrsta agresije, i prema sebi, i prema onom protiv koga je štrajk usmeren, te nije hrišćanski; 2) on može da se moli, za sebe (mada bi po Hristu trebalo i za svoje neprijatelje), i to u tajnosti, bez isticanja parola i naočigled tv-gledalaca i novino-čitalaca. Zašto je Artemije u svim pregovaračkim timovima vezanim za Kosovo, timovima sastavljenim od političara i koji se bave politikom? Zašto Amfilohije drži politički miting na sahrani Zorana Đinđića? Zašto toliki sveštenici na prostorima koji su bili zahvaćeni ratom drže antisemitske i antiunijatske govore, neki od njih predvode juriše? Sinod je većinu vremena u kom se ratovalo pozivao samo na jedinstvo srpskog naroda (jedinstva u čemu?!), a niko od njih da pozove na odlaganje oružja. Da ne povlačim sad slučaj 'Pahomije'. Eto, nadam se da ćeš bar nešto od navedenog prihvatiti kao argument. P. S. Ne mrzim SPC, samo joj ne verujem. |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:50
|
16.03.2008, 19:52
Citat:
Ако ради, нема разлога да не изнесе свој и став Цркве у вези битних друштвених питања. Citat:
Штрајкује глађу због тога што му тзв. црногорска држава није дозвољавала да посећује своје вернике. Citat:
Citat:
И није се борио за себе. Citat:
Citat:
Citat:
Какве црне антиунијатске говоре? Свако паметан би држао антиунијатске говоре, само ми није јасно одакле ти то. "Предводе јурише"??? Безочно клеветање и измишљање... Наравно да нису позивали на полагање оружја кад је то оружје бранило Србе. Али су зато позивали на мир. Јединство у одбрани народа. Citat:
Citat:
Citat:
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||||||||||
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 00:53
Pol: Žensko
Godine: 31
|
16.03.2008, 20:27
Citat:
Na sva ostala pitanja,već ti je odgovoreno. treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 17.03.2008.
Poslednji login: 28.06.2008 11:34
|
Citat:
![]() Hajde brate prosiri malo i ne pisi imena i prezimena bez blizeg odredjenja,jer cu da te ganjam za uvredu.Naime i ja sam Dusan Nadrljanski a veze nemam sa ovim,pronasao sam na Google svoje ime,pa se ovde uclanio,da te zamolim da kao sto si i obecao,o svakom ponaosob malo vise napises,jer grdna je bruka tek tako pisati.Nisam ti ja brate pevac ili glumac,pa da mi treba negativna reklama.Zato te molim da se javno izvinis svim Dusanima Nadrljanski(u mom mestu ih je 5),pa lepo odradis posao do kraja. Pozdrav Dusan |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
17.03.2008, 23:48
Naročito mi smetaju oni koji izjednačavaju nacionalni i religijski identitet. Protiv učenja i dogme nemam ništa .P. S. Ne mrzim SPC, samo joj ne verujem.
Zašto je Artemije u svim pregovaračkim timovima vezanim za Kosovo, timovima sastavljenim od političara i koji se bave politikom? Zašto Amfilohije drži politički miting na sahrani Zorana Đinđića? Ja sam skupio sve na gomilu, ali mogao sam mirne duše sve gluposti koje ste napisali da citiram, ali bi bilo preglomazno. Država Srbija je zemlja većinskog Srpskog Pravoslavnog naroda. Nacionalnost i verski idenditet su jedno te isto za prave Srbe, i zato ih treba izjednačavati. Ne mrzi SPC, samo joj ne veruje!? Pa ko te tera na to, vera je zasnovana(u Pravoslavlju), na dobrovoljnosti i samo na dobrovoljnosti. O Artemiju: zato što je sastavni deo nacionalnog i verskog idenditeta svakog Srbina. O Amfilohiju: jel to zbog onoga "ko se mača lati, od mača pogine". Ako je nešto pogrešio, objasnite! Pričajući isprazne priče zbog pomodarskog: napadni Srbiju i pravoslavlje, zaboravljate na jednu činjenicu; da pravoslavlje traje od početka nove ere. Šta mislite da ste prvi ili poslednji koji ga napadate, to sigurno znate da niste. Kada shvatite da se čovek prilagođava veri i Bogu, a ne vera čoveku, onda će te videti ispraznost svih vaših priča! |
|
|
|