|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2008.
Poslednji login: 07.07.2008 18:59
Pol: Muško
|
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ -
16.01.2008, 17:49
Читам ову тему и видим пуно беса у људима који пишу. БЕСОВИ су браћо рогатог работа.
Ево пар речи св. Николаја Жичког: Поштујте браћо, свештенике своје. Они су слуге Христове и представници апостола Христових. Њихова је служба тешка, њихова одговорност пред Богом огромна. Они се моле Богу за све нас. Они својим рукама и молитвама припремају св. причешће, којим се ви са Богом сједињујете. Они вас дочекују кад се рађате, они вас испраћају кад умирете. Они за вас Богу одговарају. Свети Сава је рекао: "Ако је поп грешан, молитва његова није грешна". Не осуђујте свога свештеника, не ружите га, не гоните га. За своје грехе он ће одговарати Богу више него ли ви за своје, јер је свештеник Бога живога. Ако је свештеник грешан, поштуј га и поштовањем ћеш га застидети и он ће се поправити. Ако ли га осуђујеш и ружиш, он ће постати још гори. Поштујте браћо, свештенике своје. Ето, ако барем неком помогне да смири душу своју, донећу вам још лепих речи. Помози нам Боже, када ми сами себи незнамо помоћи !!!!!!! |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 00:30
Godine: 57
|
16.01.2008, 22:52
Nisam siguran dali će svi razumeti ovaj gore tekst, meni je to već odavno jasno. Ali protivnici SPC i sveštenstva će ovo iskoristiti za druge priče, ali ova poruka je ipak upućena samo vernicima.
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 05:41
Godine: 38
|
17.01.2008, 08:51
Citat:
...ako mu ukazem da je gresan,bice jos gori? ...da li treba samo gresne popove da postujemo?Ili je svakome dato za pravo da bude gresan,a mi ga moramo postovati? ...mislim...nekako mi ne ide sve ovo...zivot me je naucio da prema onom koji je dobar prema meni,ja budem jos 3 puta bolji prema njemu...ko je stoka i olos ljudski,njega udaram u glavu...mozda je moja filozofija pogresna...neka mi neko objasni... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 00:15
Pol: Žensko
Godine: 31
|
17.01.2008, 10:20
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 05:41
Godine: 38
|
17.01.2008, 12:17
Citat:
...ako mu kazes ...nije lepo krasti...on ce da se postidi i bice dobar... ...kako to lepo zvuci... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Rainbow
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 00:15
Pol: Žensko
Godine: 31
|
17.01.2008, 12:24
...moraš priznati da lepo zvuči,bilo bi još lepše kad bi i delovalo,ali kao što Morrib reče,ni ja nisam bila sigurna da će svi razumeti citirani tekst,samo sam pokušala da budem razumna,neko shvati pre,neko kasnije,bio vernik ili ne....
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:04
|
17.01.2008, 13:36
Овде смо помешали две теме: Прва је ширење верске мржње и нетрпељивости, клеветање СПЦ, оптуживање... ево синоћ Чеда рече да су за ратове криви многи, између осталих, "академија и Црква"... умоболно. Друга је питање стања у Цркву, свештенства, корупције, |