|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Otkriven spomenik Djindjicu |
|
Odgovor: Otkriven spomenik Đinđiću |
|
|
|
|
|
|
Odgovor: Otkriven spomenik Djindjicu |
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Pol: Muško
Godine: 47
|
Odgovor: Otkriven spomenik Djindjicu -
12.08.2007, 18:40
Prvo: Bog je zrtvovanje. Patimo u ovom zivotu i bicemo srecni u buducem.
Drugo: ko se zabavlja taj je dete. Zivimo u neprestanoj napetosti. Trece: drugi znaju sta je za nas najbolje, jer imaju vise iskustva. Cetvrto: nasa je duznost da druge usrecimo. Treba da im cinimo po volji, cak i ako to podrazumeva velika odricanja. Peto: ne treba piti iz pehara srece, jer nam se to moze osladiti - a necemo ga uvek imati u rukama. Sesto: treba prihvatiti sve kazne. Svi smo mi gresnici. Sedmo: strah je najbolji strazar - necemo se izlagati opasnostima. Ovo su zapovesti kojih nijedan ratnik svetlosti ne moze da se pridrzava." Prirucnik za ratnika svetlosti Paulo Koeljo Ko razume shvatice ! Ka sudbini ! |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
|
Odgovor: Otkriven spomenik Đinđiću -
15.08.2007, 15:13
Citat:
Ovome nemam šta da dodam. To je i moj stav. Spadam u poštovaoce njegovog dela, a imala sam prilike da se sa pok. Djindjićem upoznam i razgovaram u nekoliko navrata. Na mene je ostavio utisak "hodajuće eksplozije" - toliko en |