VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Degustator kondoma, da ili ne?
staro
  (#1 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 35
Degustator kondoma, da ili ne? - 13.11.2007, 00:33

Australijska filijala „Dureksa” je preko medija, ali i bilborda, pozvala muški deo populacije da se „prijavi za najbolji i najzanimljiviji posao na svetu tako što će postati testeri uživo za njihove kondome”. „Nudimo vam najuzbudljiviju ´seksegzekutivnu poziciju´, posao zvaničnog testera kondoma čije će procene, uz puno ime i prezime, ući u reklamne kampanje i garantne listove. A ako na otkrivanje identiteta pristane i partnerka s kojom ste obavljali testove, tim preporuke postaju još uverljivije”, ubeđuje zainteresovane oglas. „Jedina nagrada za obavljeni posao je vaše pravo da se hvalite da pripadate ´stotini izabranih´ zbog specijalnih kvaliteta”, zaključuje se u tekstu na reklamnom panou „Dureksa”, koga prati fotografija prsate manekenke u mantilu medicinske sestre, koji jedva da krije njene draži.

„Uz dobijanje ovog, neplaćenog posla, životne biološke i radne biografije, bićete u stanju da se hvalite prijateljima specijalnim sposobnostima koje posedujete, a da ne pominjemo ulogu koju ćete dobiti u očima pripadnica lepšeg pola”, uverljiv je Sem Vajt, direktor marketinga „Dureksa”. On je naglasio da 200 „najvrednijih” za testiranje besplatno dobija različite vrste „Dureksovih” proizvoda i ulazi u uži izbor za imenovanje „stotine velikih”, a jedan srećni dobitnik iz te stotine dobiće 1.000 australijskih dolara.

Jedina obaveza „degustatora” je da marketing „Dureksa” redovno obaveštavaju šta o kvalitetu kondoma misle oni i njihove partnerke.

Za taj posao, inače, javilo se nekoliko hiljada muškaraca.
(PressOnline)

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

Poruku je izmenio goldie, 13.11.2007 u 01:07.

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Degustator kondoma, da ili ne?
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: Degustator kondoma, da ili ne? - 13.11.2007, 01:15

Ovo je redovna akcija Durex-a vec godinama unazad po muzickim festivalima sirom sveta. Znam zasigurno da je Durex ovakvu akciju sprovodio na Siget-u u Madjarskoj.

Obicno to bude kao neki stand sa promoterima Durex-a i nekoliko satora postave na tom standu. Par moze da se prijavi i odmah na licu mesta u satoru da potrose kondom ako to zele. Nakon toga dobijaju kojekakve reklame uzorke... Cesto se organizuju na Durex standovima i neke igre gde muskarci dobiju neki zadatak da se takmice, gde Durex kondom bude kao neki rekvizit. Pobednik dobija neku sitniju nagradu.

Da li ste imali priliku da ucestvujete u nekoj Durex akciji?

Kada bi eto na primer na Exitu imali priliku da u satoru sa svojom devojkom/deckom isprobate kondom, da li biste to uradili?

Koliko vam je uopste primamljiva ta ideja?

goldie

Poruku je izmenio goldie, 13.11.2007 u 01:33.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
Odgovor: Degustator kondoma, da ili ne? - 13.11.2007, 09:34

...zamislite sad ovaj CV : radila kao trgovac, kao administrativni radnik, dugogodisnji degustator "Dureks" kondoma....
...imala bih poslaaaaaaaa...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Degustator kondoma, da ili ne? - 18.11.2007, 11:10

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku
...zamislite sad ovaj CV : radila kao trgovac, kao administrativni radnik, dugogodisnji degustator "Dureks" kondoma....
...imala bih poslaaaaaaaa...

...a na trudničko nikad nebi otišla...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
Odgovor: Degustator kondoma, da ili ne? - 29.11.2007, 14:39

Citat:
Uriel kaže: Pogledaj poruku
...a na trudničko nikad nebi otišla...
...vidis o toj prednosti nisam razmisljala......
...jbg, ja samo mislim na "ono" a ne na posledice...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar > Degustator kondoma, da ili ne?