VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da su danas lokalni izbori, za koga bi ste glasali?
Demokratska Stranka 14 21.88%
Demokratska Stranka Srbije 11 17.19%
G17+ 1 1.56%
Koalicija LDP, LSV, GSS, SDU... 18 28.13%
Ostali 2 3.13%
Savez Vojvođanskih Mađara 1 1.56%
Socijalistička Partija Srbije 0 0%
Srpska Radikalna Stranka 13 20.31%
Srpski Pokret Obnove 2 3.13%
Zeleni 2 3.13%
Učesnika ankete do sada: 64. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da su danas lokalni izbori...
staro
  (#11 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Da su danas lokalni izbori... - 11.07.2007, 20:41

...prethodni izbori su bili poslednji na koje sam izašao...tako da je moj odgovor...ni za koga....

...četkam garave......dimnjake...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Da su danas lokalni izbori... - 11.07.2007, 20:49

buduci da su svi bajno i krasno pokazali i iskazali, ni za koga...svakom po zaslugama...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#13 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
Odgovor: Da su danas lokalni izbori... - 13.07.2007, 21:29

Da su danas lokalni izbori,... verovatno ne bih ni izašla,a ukoliko rešim da odem glasala bih za Demokratsku stranku pa kako mi bude...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#14 (permalink))
Svetlana
Novi član
Svetlana će uskoro postati poznat član

Član od: 23.05.2006.
Poslednji login: 07.08.2007 21:31
Godine: 55
Odgovor: Da su danas lokalni izbori... - 16.07.2007, 21:51

Stvarno je više smešno učestvovati u cirkusu koji se kao zove Izbori jer...
U predizbornoj kampanji svi su kao nešto posvadjani,pljuju jedni druge i tome sl.Narod ko narod ponovo poveruje i ponada se pa glasa kad ono ne lezi vraže...Posvadjani se naprasno pomire i naprave neke straobalne koalicije(kao Frankeštajni) pa se volja naroda negde usput zaturi.Nisam glasala za radikale ali je činjenica da su dobili najviše glasova...a sad su opozicija.
Uostalom rešenje je... ne izlaziti na izbore i ne glasati jer se mi ionako ništa više ne pitamo...

staro
  (#15 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 22:11
Godine: 32
Odgovor: Da su danas lokalni izbori... - 16.07.2007, 22:22

Citat:
Svetlana kaže: Pogledaj poruku
Uostalom rešenje je... ne izlaziti na izbore i ne glasati jer se mi ionako ništa više ne pitamo...
E to je najgora moguća opcija ne izaći na izbore, izađi pa glasaj za sve redom, samo nemoj kući sedeti.
Ja ću naravno glasati za demokrate, ove ili one, to na kraju nije toliko ni bitno.

Festina lente

staro
  (#16 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 02:33
Odgovor: Da su danas lokalni izbori... - 16.07.2007, 22:34

Citat:
BaneK kaže: Pogledaj poruku
E to je najgora moguća opcija ne izaći na izbore, izađi pa glasaj za sve redom, samo nemoj kući sedeti.
Slažem se da je najgora moguća opcija, mada svakako da ne bih rekla da se glasa za sve redom (recimo ne za one crno-crvene varijante, što otvorene što u belim rukavicama).

Ja kao i uvek za jednu od vojvođanskih opcija.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#17 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Odgovor: Da su danas lokalni izbori... - 16.07.2007, 22:57

Citat:
Svetlana kaže: Pogledaj poruku
Stvarno je više smešno učestvovati u cirkusu koji se kao zove Izbori jer...
Више? Па ми имамо 17 година традиције, замисли како је јадним Французима, Немцима, Данцима, Американцима... не дај Боже Исланђанима, они имају парламент од 9. века...

Citat:
U predizbornoj kampanji svi su kao nešto posvadjani,pljuju jedni druge i tome sl.Narod ko narod ponovo poveruje i ponada se pa glasa kad ono ne lezi vraže...
То је нормално, у изборним кампањама се сви труде да изнесу што више прљавог веша противника и што више својих добрих особина. Тако сазнаш све о свакоме, добре ствари од странака, лоше од њихових противника.

Citat:
Posvadjani se naprasno pomire i naprave neke straobalne koalicije(kao Frankeštajni) pa se volja naroda negde usput zaturi.
Коалиције се праве у складу с вољом народа. Коалиције се праве у складу са рачуницом, јер скупштина се између осталог бира да изабере владу. Владу формира већина у скупштини. Дужност је странака да направе коалиције какве морају да направе и склопе ту већину како би државна власт могла да функционише. Зато су и бирани. Ако неко има 60 посланика, неко други 40, трећи 20, четврти 10... не може нико од њих да формира владу самостално, потребно је 126 посланика. Дакле, морају у коалиције, и треба да иду у коалиције, било би неодговорно према држави и друштву, било би против идеје представничке демократије.

Citat:
Nisam glasala za radikale ali je činjenica da su dobili najviše glasova...a sad su opozicija.
Владу формира онај ко има 126 места у Народној скупштини, била то странка или коалиција. Радикали немају 126 места. Њихове приче како су добили највише а опозиција су је чиста демагогија, јер врло добро знају како се формира влада.

Проблем нашег народа је непознавање политичког система који имамо.

Citat:
Наравно да се питамо. Председник је изабран у складу с вољом грађана, мандати у скупштини су подељени у складу са вољом грађана, избројан је сваки глас, владу је формирала скупштинска већина...

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Ja kao i uvek za jednu od vojvođanskih opcija.
кРадикали?

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#18 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
Odgovor: Da su danas lokalni izbori... - 17.07.2007, 09:15

Citat:
о је нормално, у изборним кампањама се сви труде да изнесу што више прљавог веша противника и што више својих добрих особина. Тако сазнаш све о свакоме, добре ствари од странака, лоше од њихових противника.
Potpuno mi je jasno zašto u TV duelima svi pogazuju braon-žuto gaće jednih-drugih. Nikada nisam čuo nešto konkretno o političkom programu (desi se da nekom izleti na predizbornim konvencijama)
Mislim da ću glasati za onog ko se više bavio programom. Sva sreća pa i sam radim na jednom. : )

Takođe, mislim da izlazak na izbore ne treba da bude pravo već OBAVEZA svakog građana. Ne može da o sudbini svih građana odlučuje šačica primitivaca koja je pokupila glasove naivnih građana. Samosvesni građani, zaista, i nemaju za koga da glasaju ali neka svoje zadovoljstvo iskažu izlaskom na izbore pa i precrtavanjem listića.

Poruku je izmenio SQUAW, 17.07.2007 u 09:28. Razlog: kodovi