VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imam predlog!
staro
  (#61 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
Odgovor: Imam predlog! - 08.08.2008, 01:28

Citat:
nenad.bds kaže: Pogledaj poruku
Da si pročitao da si napisao da treba prevaspitati one koji se osećaju i izjašnjavaju kao Jugosloveni, znao bih o čemu pričam. A Šešelj prosvećuje sve one, do one linije da su Srbi, samo to oni ni ne znaju.
Помислио сам да мислиш на ово, али сам погрешно претпоставио да ниси довољно упућен у Шешељев теорије. Да, морам да признам да се у овоме Шешељ и ја слажемо скоро стопроцентно.
Ми смо имали 50 година најгоре пропаганде, најгорег једноумља, испирања мозга и програмирања. А нисмо имали декомунизацију, депрограмирање, враћање у памет.

Citat:
''Просветитељство је хвале вредан избор занимања.'' Koliko ja znam - uzaludan.
Онда би труд Вука и Доситеја били узалудни. А нису.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 00:12
Godine: 65
Odgovor: Imam predlog! - 08.08.2008, 01:44

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Помислио сам да мислиш на ово, али сам погрешно претпоставио да ниси довољно упућен у Шешељев теорије. Да, морам да признам да се у овоме Шешељ и ја слажемо скоро стопроцентно.
Ми смо имали 50 година најгоре пропаганде, најгорег једноумља, испирања мозга и програмирања. А нисмо имали декомунизацију, депрограмирање, враћање у памет.

...Онда би труд Вука и Доситеја били узалудни. А нису.
Pa smo iz jednoumlja prešli u bezumlje, iz ispiranja mozga u njegovo zagađivanje, iz programiranja u idejni haos.

''Онда би труд Вука и Доситеја били узалудни. А нису.'' E, kad vidim kako koristiš prirodnu inteligenciju, imam pravo da sumnjam da je u tvom slučaju trud na prosvećivanju bio uzaludan.

staro
  (#63 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Imam predlog! - 08.08.2008, 09:25

Citat:
Pa smo iz jednoumlja prešli u bezumlje, iz ispiranja mozga u njegovo zagađivanje, iz programiranja u idejni haos.
Да ли се тај идејни хаос можда зове плурализам? Но свеједно, видим да се слажеш да је преваспитавање потребно.

Citat:
''Онда би труд Вука и Доситеја били узалудни. А нису.'' E, kad vidim kako koristiš prirodnu inteligenciju, imam pravo da sumnjam da je u tvom slučaju trud na prosvećivanju bio uzaludan.
Јел ово покушаваш да ме увредиш суптилно културно или сељачки лукаво и подмукло?

staro
  (#64 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Imam predlog! - 08.08.2008, 09:40

posle brisanja polovine mojih postova odluçio sam da ovog puta umesto moderatora ja obrişem sam svoj
post...
imamo zastavu !
joş samo da dobijem pasoş i l.k.

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

Poruku je izmenio Kal_el, 08.08.2008 u 10:11. Razlog: E oçu i ja da brişem postove !

staro
  (#65 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 00:12
Godine: 65
Odgovor: Imam predlog! - 08.08.2008, 09:51

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Да ли се тај идејни хаос можда зове плурализам? Но свеједно, видим да се слажеш да је преваспитавање потребно.

Јел ово покушаваш да ме увредиш суптилно културно или сељачки лукаво и подмукло?
Idejni haos je svaki u kome jedno društvo nema izgradjenu viziju (pa ni uspostavljen konsenzus o nacionalnim interesima, kao temelj vizije).

Nigde ne možeš naći da sam se iole približio ideji da prihvatim me neko prevaspitava. A obično oni koji ne podležu tudjem pravaspitavanju ni ne nastoje da prevaspitavaju duge.

Oko uvrede - samo na tebi je da odlučiš kako shvataš: da li sam te vredjao, a ako jesam, na koji način.

-----
PS

Pošto je diskusija prebačena u oblast politike i pod temu o Jugoslovenskoj zastavi (a zastava je bila samo povod a ne i suština sukobljenog mišljenja izmedju Yossariana i mene), mene tu nema, kao i do sada uostalom.

Ako hoćete da vidite razlog - pogledajte šta stoji u mom profilu (nepromenjeno od kad sam ga napisao).

Poruku je izmenio nenad.bds, 08.08.2008 u 10:15. Razlog: Uneto ono pod PS

staro
  (#66 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Imam predlog! - 08.08.2008, 10:14

Citat:
Idejni haos je svaki u kome jedno društvo nema izgradjenu viziju (pa ni uspostavljen konsenzus o nacionalnim interesima, kao temelj vizije).
Ово бих морао да се сложим.

Citat:
Nigde ne možeš naći da sam se iole približio ideji da prihvatim me neko prevaspitava. A obično oni koji ne podležu tudjem pravaspitavanju ni ne nastoje da prevaspitavaju duge.
Сви смо ми расли и формирали се под одређеним утицајем, наивно је мислити да смо се развили само онако како смо ми хтели. Компартија је контролисала све од школства до медија, и испирала мозгове... а никад деконтаминација није урађена. Немци су имали денацификацију после владавине тоталитарне партије, комунистичке земље ретко декомунизацију.

Citat:
Oko uvrede - samo na tebi je da odlučiš kako shvataš: da li sam te vredjao, a ako jesam, na koji način.
Ја мислим да није лепо вређати друге. Осим битерлемона, али то и нису увреде.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen