|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Imam predlog! |
|
|
|
Početnik za navek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 00:12
Pol: Muško
Godine: 65
|
Odgovor: Imam predlog! -
08.08.2008, 01:44
Citat:
''Онда би труд Вука и Доситеја били узалудни. А нису.'' E, kad vidim kako koristiš prirodnu inteligenciju, imam pravo da sumnjam da je u tvom slučaju trud na prosvećivanju bio uzaludan. |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
08.08.2008, 09:25
Citat:
Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
|
08.08.2008, 09:40
posle brisanja polovine mojih postova odluçio sam da ovog puta umesto moderatora ja obrişem sam svoj
post... imamo zastavu ! joş samo da dobijem pasoş i l.k. ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik za navek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 00:12
Godine: 65
|
08.08.2008, 09:51
Citat:
Nigde ne možeš naći da sam se iole približio ideji da prihvatim me neko prevaspitava. A obično oni koji ne podležu tudjem pravaspitavanju ni ne nastoje da prevaspitavaju duge. Oko uvrede - samo na tebi je da odlučiš kako shvataš: da li sam te vredjao, a ako jesam, na koji način. ----- PS Pošto je diskusija prebačena u oblast politike i pod temu o Jugoslovenskoj zastavi (a zastava je bila samo povod a ne i suština sukobljenog mišljenja izmedju Yossariana i mene), mene tu nema, kao i do sada uostalom. Ako hoćete da vidite razlog - pogledajte šta stoji u mom profilu (nepromenjeno od kad sam ga napisao). |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
08.08.2008, 10:14
Citat:
Citat:
Citat:
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|||
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Jugoslovenska zastava u profilu |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Kruzne trke - pravilnik | silvia | Auto-moto | 10 | 29.05.2008 21:50 |
| Grb i zastava Vojvodine | Invisibleman | Vojvođanski bircuz | 10 | 15.09.2007 04:37 |