|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Jugoslovenska zastava u profilu |
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
Pol: Muško
|
Odgovor: Jugoslovenska zastava u profilu -
27.06.2007, 15:06
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
И, Мартиник је део Француске ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|||||
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
27.06.2007, 15:22
Citat:
Citat:
Citat:
Ti uistinu mislis da su samo Koreja i Iran totalitarni rezimi.... Znaci upakojemo u lep celofan i stavimo masnicu crvenu i to je demokratija,narod misli svojom glavom,sve po narodnoj volji,ma da... Eto,Tito je umro i sta se desilo,dobili smo vise partijski sistem koji nas je vratio unazad 50 godina... Poenta je da smo samo u Jugosalviji svi mogli ziveti zajedno i nigde vise... Mi ni u EU ne mozemo zajedno osim ako se ne nadje neka cizma da nas prisili...Takav mentalitet,jbg... Citat:
Citat:
Citat:
![]() William Wordsworth |
||||||
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
27.06.2007, 15:59
Citat:
(Bold - JasnaBGD) I kada bi mi bilo poznato koju opciju slediš, čime se baviš, koliko znaš ili ne znaš - zaista ne bih uspela da dokučim čime si se rukovodila kada si ovo napisala? Mislim, posebno se onim starijim Srbima i Srpkinjama, kao i deci, naročito bebama - nije svidelo da žive sa ostalima, pa su se hitro spakovali u traktore i razne prikolice i krenuli u bolju i svetliju budućnost... dok su po njima pucali "ostali" i gadjali ih kojekakvim raketama... Ili je to bio vatromet, njima u čast? Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
|
27.06.2007, 18:56
Citat:
Ja nisam rekla da su Srbi sami seli na traktore i otisli,da je to bilo tako rata ne bi ni bilo...I na kraju zavisi gde su odlazili od svojih domova na taj nacin i to u jeku rata ili na samom kraju... Ja sma rekla kako je poceo rat....Srbi su hteli da i dalje budu sa Srbima u jednoj drzavi...Istina pre Juge im nije smetalo da budu u razlicitim ali sada jeste... Nadam se da smo se razumele,ako imas jos neko pitanje molim te na pp posto ovo nije tema o ratu... William Wordsworth |
|
|
|
|