|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||||||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Српски одбрамбени ратови 91-99. |
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() Offline
Član od: 06.06.2007.
Poslednji login: 23.10.2007 11:57
Pol: Muško
Godine: 43
|
Odgovor: Српски одбрамбени ратови 91-99. -
10.07.2007, 22:34
Pero , nije demokratija da se ljudi slože. To što ti zoveš slaganje ljudi , to je sabornost , a ona je jedan vid jednopartizma i dogmatizma . demokratija je sklop interesa nesavršenih ljudi i najmanje je nesavršen od svih poznatih uređenja država.
A oko ratova se nikada nećemo složiti i to je kamen temeljac svih neslaganja . |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
|
11.07.2007, 18:19
Citat:
Ja se u potpunosti slazem da ne mozemo da se slozimo. i mislim da je to demokratski Ispadoh veci demokrata od samog demokrate ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
15.07.2007, 22:29
Citat:
Наравно, опет ми погрешно пребацујеш да имам ставове какве немам. Мислим да 41. није требало раскинути Пакт са Силама осовине. Али не мислим да је зато требало причати како су фашизам и нацизам зло, или причати да Јевреје убија природна непогода, да цивиле на окупираним територијама убија цунами. Паметно поступање није разлог да се не говори истина, тамо где се може и кад се може. Citat:
Citat:
Нигде нисам рекао да треба данас да заратимо. Рекао сам да не треба да допустимо да верујемо у непријатељску пропаганду. Ако већ не можемо да се одбранимо нема разлога да верујемо да нас је агресивна велесила напала не из својих интереса већ зато што смо нешто скривили, и да Ђура треба да нам опрости што нас је тукао. Лудост је радити на своју штету. Али лудост је и наседати на пропаганду оних који ти желе зло. Сматрати их као елементарну непогоду, затварати очи пред истином, посипати се пепелом... Одговарам на ову тему да не идемо са теме о улицама: Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Сви имају своје мишљење, а политичари се не труде довољно да народу објасне ствари, па зато има доста тумарања у магли и гласања за ЛСВ, ЛДП, СРС... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Хрватска је колико се борила за своје интересе била и оруђе, тако да су имали добру подршку великих сила. Citat:
Citat:
|