|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li ste aktivni član neke stranke? |
|
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? -
30.08.2006, 21:54
Nema trika da cu se ikad igde uclaniti, apsolutno prezirem politiku i sve sto ima veze sa njom, jos manje volim politicare (drustveni paraziti par ekselans), a da ne spominjem da ima bar jedno pedeset boljih nacina da se provede vreme koje ti stoji na raspolaganju
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 01:32
|
30.08.2006, 23:24
Ne i ne zelim biti...
Politika me ne zanima, tj. trudim se da me ne zanima . Kod nas je bavljenje politikom glavna preokupacija. Najzalosije je sto se i mala djeca bave politikom i sto su politicari najpopularnije (najpoznatije) licnosti u nas (umjesto sportista, glumaca i muzicara na primer) . Sva sreca pa ovdje gdje zivim niko ne prica o politici, pa se uspjesno trudim . |
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 02:33
|
31.08.2006, 00:42
Iz ubeđenja mogu biti simpatizer neke opcije (više programa stranke nego same stranke). Ali ne verujem da se aktivni političari ovim poslom bave iz ubeđenja već iz koristi. I zato: Neću da budem član mafije....
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
nisam i ne pada mi na pamet. tako mi se zivo fucka za sve njih.
|
|
|
|