VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Београдизација Србије
staro
  (#21 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Београдизација Србије - 14.07.2007, 01:37

Vrlo pametno. To ce uticati na resenje mnogo problema. Samo ja mislim da nije dovoljno 6 pokrajina. Trebalo bi da ih bude mnogo mnogo vise, a evo zasto.
Decentralizaciom Srbije na npr. 50 pokrajina, resio bi se problem nezaposlenosti (50 parlamenata po xy poslanika, pa iz svakog parlamenta po nekoliko poslanika u Republicki parlament, zatim 50 puta po xy ministarstava, a u svakom po ministar, zamenik, sekretarica, kafe-kuvarica, vozac, portir itd. zatim fondovi PIO Zdravstvo i sl. svaki po 50 komada) i to sve radna mesta za politicki aktivne pojedince cija plata nije manja od 1000 €. Zatim sa aspekta ekonomije tu je vozni park koji trosi gorivo i mazivo, a to direktno utice na povecanje proizvodnje nase petrohemijske industrije. Pa gradjevina da i ne govorimo, treba sagraditi 50 zgrada sa bar po 10 spratova, i to sve sa blindiranim vratima, sigurnosnim uredjajima, klimatizerima, podzemnim prolazima, restoranima itd. Sve ovo bi pokrenulo i ostale grane nase privrede i mi bi za godinu dana izasli iz ove bede i dostigli nivo nacionalnog dohotka bar Norveske.

Alo, ima li koga u ovu Srbiju da hoce da radi?
Hm, nista se ne cuje.
Izgleda da nema, svi su u kabinetima.

P.S. Nisam znao da je Crnogorski sindrom prelazan, odoh u kupatilo da operem ruke sapunom, odmah se vracam, nemojte nigde otici...

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Srpski Radikal
Početnik
Srpski Radikal je na dobrom putu

Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 15:04
Odgovor: Београдизација Србије - 22.09.2007, 22:58

Само неки делови су тачни али ме нервира када кострешевци почну да причају о комадању Србије као побољшање економије и ко зна чега. Кад ово чујем пукнем од смеха. А да не причам аргументе које наводе: београдизација хахахаххаха. Хајде ми сад реците понављам: Луксембург као најбогатија држава на свету, нема ниједну једину покрајину или је на икакав начин раскомадан да свако влада ''својим'' градом покрајином или чиме већ, а ево најбогатија држава на свету. Дакле, сећајте се шта је било када се слично десило у 14 веку и касније. Срби се повадише свако узе свој део.

Сепаратизам...

staro
  (#23 (permalink))
dani danguba
Početnik
dani danguba će uskoro postati poznat član

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: juče 08:03
Odgovor: Београдизација Србије - 23.09.2007, 00:08

Citat:
Srpski Radikal kaže: Pogledaj poruku
Само неки делови су тачни али ме нервира када кострешевци почну да причају о комадању Србије као побољшање економије и ко зна чега. Кад ово чујем пукнем од смеха. А да не причам аргументе које наводе: београдизација хахахаххаха. Хајде ми сад реците понављам: Луксембург као најбогатија држава на свету, нема ниједну једину покрајину или је на икакав начин раскомадан да свако влада ''својим'' градом покрајином или чиме већ, а ево најбогатија држава на свету. Дакле, сећајте се шта је било када се слично десило у 14 веку и касније. Срби се повадише свако узе свој део.

Сепаратизам...
Luxemburg-pa luxemburg je manji od Detelinare mozda mislis na Monte Karlo ne to je vec grad aaa..mozda lihtinstajn...ja zivim u Solni to je jedan grad u jednom glavnom gradu i sve je podeljeno na komune iposle na pokrajne,iznad mene zive homici u braku pored lezbejke ima tu indijaca crnaca i sve tako i niko nikog nedira i nesme da dira i svi se lepo slazemo i radimo a lepo i zaradimo'i svi placamo porez a deca nam se igraju na prelepim igralistima i mogao bih da ti pricam jos o tome ali necu prosudi sam i onakoki si pocrveneo jako'
a ni pivo mi nije niko drpio tri sata!

Poruku je izmenio dani danguba, 23.09.2007 u 00:11. Razlog: dopuna

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen